Tien series die je niet mag missen in april 2024

mrt 27, 2024

Het was ontzettend leuk om alles bij te houden wat er in maart op wereldwijde streamingplatforms uitkwam. Maar het is alweer april, en je weet wat dat betekent – nog meer nieuwe en spannende series om te streamen.

Kun je niet wachten om een nieuwe maand van streaming te beginnen en je nieuwe streamingverslaving te ontdekken? Wij ook niet! En om het doorzoeken van wat aanvoelt als tientallen streamingplatforms wat makkelijker voor je te maken, hebben we de beste nieuwe series gevonden om in april te streamen. Laten we dus eens kijken naar alle shows waar je je de komende 30 dagen mee kunt gaat vermaken!

Stream alles zonder beperkingen!

Krijg toegang tot alle streamingplatforms en kijk meer dan ooit tevoren met VPN Nederland

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Ripley

Release datum: 4 april

Waar: Netflix

Wie is Tom Ripley? Dat is de grote vraag in deze zwart-wit miniserie van de makers van ‘The Night Of’ die begin april op Netflix verschijnt. Ripley is een in New York wonende oplichter die liegt, bedriegt, fraudeert, en iedereen met verve belazerd. Wat niemand weet is dat Ripley hiervoor is ingehuurd door een rijke man. Filmtechnisch is deze serie dik in orde. Andrew Scott (die je kent als de priester uit Fleabag, of uit de film 1917) verdient bovendien een dikke bonus met zijn spel als Ripley. En ook Dakota Fanning weet te intrigeren als ‘Marge’.

American Horror Story: Delicate Part 2

Release datum: 4 april

Waar: Hulu

Kim Kardashian die Emma Roberts een klap in het gezicht geeft, plus een grote rol van Cara Delevingne. Need we say more? American Horror Story: Delicate Part 2 is het tweede deel van de Delicate reeks waarvan het eerste deel tot in oktober 2023 werd uitgezonden. Door de Hollywoodstaking werd de boel even onderbroken en nu kunnen we dus genieten van het slot van de serie. En genieten wordt het, want de trailer ontmaskert Siobhan (Kardashian) als de slechterik van de serie. Verder zien we pantagrammen, een woest kijkende Delevingne in een kraaienpak, nagels die in huid worden geboord en bloed, heel veel bloed. Heerlijke horror dus.

Star Trek: Discovery (laatste seizoen)

Release datum: 4 april

WaarParamount+ / SkyShowtime

Maak je klaar voor het laatste seizoen van ‘Star Trek: Discovery‘ dat op 4 april in première gaat op Paramount+! Captain Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery ontrafelen een eeuwenoud mysterie dat hen op een episch avontuur door de melkweg stuurt. Terwijl ze op zoek zijn naar een verborgen, oude kracht, moeten ze op hun hoede zijn voor gevaarlijke tegenstanders die vastbesloten zijn om dezelfde prijs te bemachtigen.

Geen seconde missen? Gebruik dan VPN Nederland om toegang te krijgen tot Paramount+.

Fallout

Release datum: 12 april

Waar: Prime Video

Fallout is gebaseerd op een van de grootste videogameseries aller tijden en vertelt het verhaal van degenen die alles hebben en degenen die niets meer hebben in een wereld waar bijna niets meer over is. 200 jaar na de apocalyps worden de bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar het geïrrigeerde helse landschap dat hun voorouders achterlieten – en tot hun verbazing ontdekken ze een ongelooflijk complexe, vrolijk vreemde en uiterst gewelddadige universum dat op hen wacht. Van de makers van Westworld.

The Sympathizer

Release datum: 14 april

Waar: HBO Max

En waar er steeds meer series gebaseerd worden op computer games, zijn er ook nog steeds series die gebaseerd zijn op romans. The Sympathizer is er een van. Deze historische zwarte komedie-dramaserie is namelijk gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman van Viet Thanh Nguyen. We volgen het verhaal van een half-Vietnamese, half-Franse communistische spion (Hoa Xuande) die tijdens de Vietnamoorlog voor de Viet Cong spioneerde. Na zijn vlucht naar de Verenigde Staten en zijn vestiging in een gemeenschap van Zuid-Vietnamese vluchtelingen in Los Angeles, ontdekt hij dat zijn spionagedagen nog lang niet voorbij zijn. Robert Downey Jr. speelt meerdere rollen in de serie, waarvoor hij zijn hoofd kaalschoor om tijd te winnen bij het omkleden en waarbij een aanzienlijk deel van zijn optreden geïmproviseerd is. De trailer voelt een beetje aan als een mix tussen The Serpent en White Lotus.

Under the Bridge

Datum: 17 april

Waar: Hulu

Under the Bridge is ook gebaseerd op een boek, en dat boek is dan weer gebaseerd op de waargebeurde moord op de 14-jarige Reena Virk uit Canada. De dader? Vast een sexbeluste man, niet? Nou niet bepaald nee. Zeven tienermeisjes en een jongen werden opgepakt. Wat gebeurde er precies onder de brug? Aan detective Cam Bentland (Lily Gladstone) om het uit te zoeken. Of komt schrijfster Rebecca Godfrey (van het boek waar deze serie dan weer op gebaseerd is en die gespeeld wordt door Riley Keough) er eerder achter hoe deze brute aanval kon gebeuren? Jij komt het in ieder geval te weten als je Hulu kunt binnenkomen, en dat kan door VPN Nederland te gebruiken.

The Spiderwick Chronicles

Release datum: 19 april

Waar: The Roku Channel

Een afgelegen landgoed met een grote villa’s, magische wezens, boekenkasten die dienen als geheime deuren. The Spiderwick Chronicles is alles wat je ervan verwacht. En ja, ook deze serie is gebaseerd op geschreven werk. Veel mensen (vooral in de VS) zijn opgegroeid met deze boekenreeks die de fantasie te boven gaat, en die magie dendert in deze nieuwe serie op The Roku Channel gewoon door.

The Roku Channel? Kunnen we dat zien vanuit Nederland? Natuurlijk! Het enige wat je hoeft te doen is VPN Nederland te downloaden en verbinding te maken met een van onze sterke servers in de VS.

The Big Door Prize seizoen 2

Release datum: 24 april

Waar: Apple TV+

The Big Door Prize is een komische dramaserie die (jawel, daar issie weer) gebaseerd is op het boek van M.O. Walsh. De serie volgt de inwoners van Deerfield terwijl de Morpho-machine hen voorbereidt op de mysterieuze “volgende fase”. Gedurende het 2e seizoen besluiten Dusty en Cass een pauze te nemen, terwijl Trina en Jacob beseffen dat ze hun oude labels kunnen afschudden. Daarnaast vinden Giorgio en Izzy romantiek, en proberen Hana en Father Reuben het doel van de machine te ontrafelen. Uiteindelijk blijft het kleine stadje in twijfel over wat ze dachten te weten over hun leven, relaties, mogelijkheden en over de Morpho zelf.

Knuckles The Echidna

Release datum: 26 april

Waar: Paramount+ / SkyShowtime

Knuckles The Echidna ken je natuurlijk uit computerspellenreeks Sonic the Hedgehog. De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Sonic the Hedgehog 2 (2022) en Sonic the Hedgehog 3 (2024) en volgt Knuckles the Echidna terwijl hij deputy sheriff Wade Whipple traint in de manieren van de Echidna krijger. Idris Elba komt terug in zijn rol als Knuckles uit de filmserie en schittert naast Adam Pally, die zijn rol als Wade opnieuw vertolkt. Je kijkt alle zes afleveringen op SkyShowtime.

The Veil

Release datum: 30 april

Waar: Hulu / FX

Elisabeth Moss eens in een andere rol zien dan als Handmaid? In The Veil speelt ze een nietsontziende, onvoorspelbare MI6 Agente. In the Veil draait alles om de relatie tussen haar en een andere vrouw. Die vrouw genaamd Adila (Yumna Marwan) heeft een geheim, en Imogen Salter (Moss) heeft de missie om het te onthullen voordat duizenden levens verloren gaan

Vanaf eind april te zien op Hulu, als je je VPN inschakelt.

Nieuwe series om van te smullen

Dat waren ze, tien spiksplinternieuwe series die je in april kunt streamen. Het lijkt wel of de kwaliteit elke maand een beetje beter wordt. We zien topacteurs en makers van de hoogste orde. En cinematische hoogstandjes van heb ik jou daar. Van fantasie, tot liveaction, en van horror tot zwarte komedie. Alles komt voorbij. We kijken deze maand niet alleen uit naar Koningsdag, maar ook naar alle releasedates van alle nieuwe series om van te smullen.

Laat je ons weten wat je favoriet is?

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant