Trustpilot over VPN Nederland

HBO Max in het buitenland zonder restriscties!

Geniet van de beste shows en films op HBO Max waar je ook bent met behulp van VPN Nederland!

 •  Geniet van directe toegang tot HBO Max vanuit het buitenland
 • Stream je favoriete shows en films zonder beperkingen
 • Op reis met gegarandeerde toegang tot je favoriete streamingdiensten

Profiteer van onze tijdelijke korting!

HBO Max kijken met VPN Nederland

Bekijk HBO Max overal in slechts 3 stappen

Laat je favoriete content niet achter. Neem het met je mee met VPN Nederland!

Stap 1

Download VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze gebruiksvriendelijke VPN op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Start VPN Nederland en maak verbinding met een van onze vele servers in Nederland

Stap 3

Streamen
Geniet van HBO Max zonder beperkingen, waar je ook bent!

HBO Max in het buitenland kijken

Als filmliefhebber en seriefanaat wil je natuurlijk niets missen van het uitgebreide aanbod dat HBO Max te bieden heeft. Het is de thuisbasis van je favoriete series. Game of Thrones, House of the Dragon, Euphoria, Succession, The Sopranos, alle DC-superheldenfilms, Harry Potter en nog veel meer. Het lijkt erop dat het platform altijd met iets nieuws komt en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Zo fijn dat je altijd kunt inloggen om je favoriete content te kijken, dat wil zeggen, totdat je op zakenreis gaat, op vakantie bent in het buitenland, of gewoon de Nederlandse grens overgaat, en HBO Max plotseling niet meer beschikbaar is. Waarom is dat precies? En wat kun je eraan doen?

Waarom kun je HBO Max niet vanuit het buitenland bekijken?

De beschikbaarheid van streamingplatforms is afhankelijk van het land. Net zoals wij in Nederland geen toegang hebben tot streaming platforms zoals Hulu, Tubi, Crackle, Paramount+, Showtime of BBC iPlayer, kunnen andere landen ook geen toegang krijgen tot onze lokale HBO Max streaming platform.

En dit geldt dus ook voor jou wanneer je Nederland verlaat, bijvoorbeeld om op vakantie te gaan naar het buitenland. HBO Max is alleen beschikbaar in Nederland, maar zodra je de Nederlandse grens overgaat, kun je geen toegang meer krijgen tot het platform of de content die erop staat.

Dankzij EU-wetgeving kun je nog steeds toegang krijgen tot het platform als je binnen de EU blijft voor een bepaald aantal dagen, maar de inhoud van de bibliotheek kan variëren. En als je buiten de EU bent, zal het volledige HBO Max streaming platform onmiddellijk niet meer beschikbaar zijn. 

Hoe weet het platform dat je weg bent? Dat heeft alles te maken met je IP-adres dat je krijgt toegewezen wanneer je online komt. Dit IP-adres bevat informatie over je verblijfplaats. Dus zodra HBO Max detecteert dat je niet in Nederland bent, zal het onmiddellijk je toegang blokkeren.

Maar kun je er niet op een of andere manier voor zorgen dat je HBO Max vanuit elke locatie kunt blijven bekijken? Ook als je op vakantie of zakenreis in het buitenland bent: Ja, dat kan! En VPN Nederland is er om je hierbij te helpen!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Hoe kun je HBO Max vanuit het buitenland bekijken?

Om je toegang tot HBO Max te behouden, waar je ook bent, en te blijven genieten van je favoriete series op vakantie, moet je het platform ervan overtuigen dat je nog steeds in Nederland bent. En er is maar één manier om dat te doen – met behulp van VPN Nederland.

VPN Nederland is een toonaangevende privacy-, online beveiligings– en virtuele deblokkeringstool die je in staat stelt om toegang te krijgen tot elk streamingplatform, ongeacht je locatie. We doen dit door je verbinding via een van onze eigen servers over de hele wereld te leiden. Hiermee maskeert VPN Nederland je virtuele locatie, en door verbinding te maken met een van onze vele Nederlandse servers lijkt het dus alsof je in Nederland aan het browsen bent, waar ter wereld je je op dat moment ook bevindt.

Maar wat maakt VPN Nederland precies de beste oplossing om toegang te krijgen tot HBO Max vanuit elke locatie ter wereld? Nou, wat dacht je van hiervan:

 

 • We kennen alle ins en outs van alle lokale streamingdiensten en zorgen ervoor dat VPN Nederland altijd met al deze diensten werkt, waar je ook bent.
 • VPN Nederland biedt iets wat geen enkele andere vergelijkbare dienst kan evenaren: de grootste selectie van Nederlandse servers.  Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming en geven je eenvoudige, directe toegang tot alles wat je wil bekijken.
 • Niet alleen stelt VPN Nederland je in staat om toegang te krijgen tot Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland, met onze hulp kun je ook meerdere andere streamingdiensten van over de hele wereld gebruiken.
 • Snel, betrouwbaar en met 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning die je bij elke stap helpt – VPN Nederland is de allerbeste dienst om toegang te krijgen tot alle Nederlandse streamingdiensten, waar je ook bent!

Gemakkelijk HBO Max streamen vanuit het buitenland

Lijkt het je allemaal wat ingewikkeld? Geen nood. VPN Nederland zorgt ervoor dat er niets tussen jou en een plezierige streamingervaring in staat. Daarom werken wij bij VPN Nederland hard om het verkrijgen van al je favoriete streamingdiensten zo eenvoudig mogelijk te maken.

En dit is het enige wat jij hoeft te doen:

 1. Begin door een abonnement te nemen op VPN Nederland. Met onze hulp zullen online beperkingen nooit meer een probleem voor je zijn.
 2. Vervolgens download en installeer je onze VPN Nederland app. VPN Nederland ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen en kan op een onbeperkt aantal apparaten worden geïnstalleerd, zodat je op jouw manier van HBO Max kunt genieten.
 3. Open de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele serverlocaties in Nederland. Al onze servers werken, dus het maakt niet uit welke je kiest.
 4. Ga naar de HBO Max-website of start de app, log in op je account en ga verder met kijken waar je gebleven was.

Niemand heeft tijd voor blokkades en beperkingen wanneer ze op reis zijn. Met behulp van VPN Nederland zullen al deze problemen voorgoed tot het verleden behoren. Dus neem VPN Nederland met je mee over de grens en geniet van HBO Max waar je ook gaat, zonder enige beperkingen!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand