Trustpilot over VPN Nederland

Geniet van Apple TV+ in het buitenland!

Krijg toegang tot en geniet van Apple TV+ waar je ook bent zonder online beperkingen met de hulp van VPN Nederland!
  • Stream Apple TV+ zonder beperkingen vanuit het buitenland
  • Ontdek een wereld van volledig onbeperkt streamen
  • De beste razendsnelle snelheden en onbeperkte apparaatondersteuning

Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe

Hoe kijk je Apple TV Plus vanuit het buitenland

Stream Apple TV+ waar je ook bent!

Krijg toegang tot Apple TV+ vanuit het buitenland in slechts 3 eenvoudige stappen:

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland

Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaten

Stap 2

Maak verbinding met Nederland

Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Log in en geniet van Apple TV+ zonder online beperkingen!

Hoe kun je Apple TV+ vanuit het buitenland bekijken?

Apple TV+ is misschien wel een van de beste streaming platforms ooit. De dienst valt misschien soms niet op tussen platforms zoals Netflix of HBO Max, maar je vindt er echt veel verbazingwekkende en exclusieve content om te streamen. En met shows als Masters of the Air, Monarch: Legacy of Monsters, Ted Lasso, The Morning Show, Manhunt, Severance, en tientallen meer, of exclusieve films zoals Napoleon, Killers of the Flower Moon en Slow Horse kan het eigenlijk ook niet mis gaan. Voeg daarbij nog de exclusieve sportcontent en vrijdagavondhonkbal, en je hebt het recept voor een van de beste streamingplatforms waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Maar wat gebeurt er als je naar het buitenland gaat? Nou, afhankelijk van waar het leven je naartoe brengt, kan dit hele streamingplatform boordevol lekkernijen en content om te bingen volledig onbereikbaar voor je worden. Maar hoe komt dat? En wat kun je eraan doen als je jezelf in deze contentloze situatie bevindt? We gaan je er alles over vertellen!

Waarom is Apple TV+ ineens niet meer beschikbaar in het buitenland?

Apple TV+ is een streamingplatform met een enorme wereldwijde aanwezigheid. En toch is de dienst niet overal beschikbaar. En als je in een van de landen belandt die Apple TV+ nog niet heeft bereikt, kun je geen toegang krijgen tot het platform en zijn geweldige content.

En je hoeft niet eens ver te reizen om getroffen te worden door deze oneerlijke geoblokkades. Zelfs sommige landen in Europa, zoals Roemenië, Albanië, IJsland, Kroatië, en nog veel meer landen wereldwijd beschikken niet over Apple TV+. Wat betekent dat nou precies? Het zou kunnen zijn dat het hele streaming platform niet beschikbaar is voor jou op jouw locatie. Of het zou kunnen betekenen dat de rechten op alle shows, films en sportuitzendingen die op Apple TV+ te zien zijn, toebehoren aan iemand anders in die landen, en dat Apple TV+ niet de rechten heeft om ze te streamen. Maar zelfs als je naar landen reist waar Apple TV+ wel perfect beschikbaar is, zou die serie, film of sportuitzending plotseling onbeschikbaar kunnen worden in je vertrouwde bibliotheek, omdat Apple TV+ eenvoudigweg op jouw locatie niet de rechten heeft om die specifieke content te mogen streamen.

Oké, vervelend. Maar hoe weet de streaminggigant waar je bent en hoe kan hij je blokkeren? En kun je er misschien ook iets aan doen?

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Hoe blokkeert Apple TV+ je vanuit het buitenland?

Wat je ervaart (afgezien van frustratie) is geoblocking. En geoblocking is gebaseerd op je IP-adres. Deze reeks cijfers die je telkens krijgt toegewezen wanneer je online gaat, vertelt de streaming platforms alles wat ze over je moeten weten. Je IP-adres is jouw persoonlijke identificatienummer online. En het weet niet alleen wie je bent, het kan ook worden gebruikt om je online activiteiten te volgen. Je IP-adres vertelt iedereen bijna precies waar je bent. Als je dus probeert in te loggen op Apple TV+ en je favoriete content tracht te streamen waar het niet beschikbaar is, kan het platform direct zien waar je vandaan komt en je toegang beperken. Dus, is er iets wat gedaan kan worden aan deze vervelende situatie? Wij van VPN Nederland hebben de perfecte oplossing voor je!

Krijg toegang tot Apple TV+ en kijk zonder beperkingen met VPN Nederland

VPN Nederland is ontworpen om online beperkingen en met name de geoblocking die je dagelijks tegenkomt, te bestrijden, vooral wanneer je naar het buitenland gaat en geen toegang hebt tot al je favoriete content.

Met behulp van de VPN Nederland app kun je overal eenvoudig je virtuele locatie wijzigen met een druk op de knop. Hiermee kun je Apple TV+ ervan overtuigen dat je weer thuis op de bank zit, waardoor je direct toegang krijgt tot het platform en kunt streamen en genieten van alle content waar je anders geen toegang toe had.

We willen dat online vrijheid voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Daarom hebben we toegang tot Apple TV+ vanuit het buitenland zo eenvoudig gemaakt als maar kan:

1. Abonneer je op VPN Nederland. Dit is de enige service ter wereld die is gemaakt om te werken met alle Nederlandse streamingplatforms en je onbeperkte streamingtoegang biedt, waar je ook bent.

2. Nadat je onze app hebt gedownload en hebt geïnstalleerd, start je hem en maak je verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in Nederland.

3. Log nu gewoon in op je Apple TV+ account zoals je normaal zou doen, en geniet van alle content waar je anders geen toegang toe zou hebben!

VPN Nederland – de ultieme app voor onbeperkt streamen

Wij bij VPN Nederland geloven dat jouw online-entertainment niet gepaard zou moeten gaan met beperkingen. En omdat streamingplatforms er niets aan doen – hebben wij dat wel gedaan.

Met behulp van de VPN Nederland app kun je vanuit het buitenland eenvoudig toegang krijgen tot al je favoriete content van elk streamingplatform, en nieuwe streamingplatforms verkennen die in Nederland misschien niet beschikbaar zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw streamingsessie soepel verloopt. En we hebben alles wat je nodig hebt voor zo’n compleet bevrijdende streaming-ervaring:

  • Het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld is bedoeld om je gemakkelijke toegang te geven tot al je favoriete content en levert de beste prestaties, ongeacht waar je bent of hoe streng de beperkingen zijn waarmee je te maken hebt. Of het nu gaat om Apple TV+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, NOS, Pathé Thuis, of iets anders – wij hebben het allemaal voor je geregeld.
  • VPN Nederland herbergt niet alleen het grootste VPN-serverpark in Nederland, maar we hebben ook de rest van de wereld gedekt met onze krachtige VPN-servers, zodat je nog meer streaming platforms, sport en entertainment kunt ontdekken dan voorheen.
  • De lichtgewicht en gebruiksvriendelijke VPN Nederland app zit boordevol met de meest geavanceerde deblokkerings-technologie, inclusief de beste VPN-protocollen in de branche om het deblokkeren van streams snel en gemakkelijk te maken.
  • Niet alleen zorgen we ervoor dat je je streaming platforms kunt deblokkeren, we zorgen er ook voor dat je alles wat je wil streamen gewoon heel goed kunt bekijken dankzij onze snelle 10 Gbps-servers en lichte verbindingen, waardoor je de beste snelheden en de beste kwaliteit krijgt.
  • En mocht er iets misgaan, dan staat onze 24/7 volledig Nederlandse klantensupport altijd klaar om je te helpen. Wat voor problemen je ook tegenkomt!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand