De must-see shows van maart 2024

feb 27, 2024

Maart is begonnen, en je weet wat dat betekent: nog meer nieuwe dingen om te streamen, kijken en van te genieten terwijl we reikhalzend uitkijken naar enigszins lenteachtig weer. Dus als je alles wat in februari, en januari is uitgebracht al hebt gezien, en sport gewoon niet genoeg entertainment biedt – geen zorgen! Wij hebben alles wat je nodig hebt en zetten de beste series, films, reality-tv en live-evenementen om de avonden weg te streamen voor je op een rij!

Stream alles zonder beperkingen!

Krijg toegang tot alle streamingplatforms en kijk meer dan ooit tevoren met VPN Nederland

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

BMF seizoen 3

Release datum: 1 maart

Waar: Starz

BMF komt terug op Starz met een derde seizoen. De trailer zien hoeveel succes BMF heeft in Atlanta na hun verhuizing. Maar wie veel lawaai maakt, wordt gehoord, en hun ongeëvenaarde succes trekt waarschijnlijk jaloerse vijanden aan. Ingewikkelde familiedrama’s, actie en zelfs een vlammenwerper. Seizoen 3 van BMF heeft het allemaal.

Kijken? Zet VPN Nederland aan om toegang te krijgen tot Starz.

Side Hustlers

Release datum: 1 maart

Waar: The Roku Channel

Met de begeleiding en mentorship van investeerders Emma Grede en Ashley Graham ontwikkelen ambitieuze vrouwelijke ondernemers hun ‘side hustles’ met de hoop hun dagbaan op te zeggen en volledig voor hun droomcarrière te gaan. “Side Hustlers” volgt deze oprichters in hun strijd om miljoenenbedrijven op te bouwen, terwijl ze hun persoonlijke leven en dagelijkse werkzaamheden in evenwicht houden.

Om te zien of dat lukt zet je VPN Nederland aan zodat je toegang krijgt tot The Roku Channel.

The Regime

Release datum: 3 maart

Waar: HBO Max

Kate Winslet speelt de sterren van de hemel in deze limited series met de naam ‘The Regime’. Winslet is 6 aflevering te zien de kanselier van een niet nader genoemde Centraal-Europese natie die achter de paleismuren uiteenvalt. Ook Hugh Grant is te zien in deze serie, die je zelfs in het buitenland kunt bekijken met VPN Nederland op HBO Max.

Extraordinary seizeon 2

Release datum: 6 maart

Waar: Hulu

Extraordinary is een Britse superheldenkomedie die wordt geprezen als een instant klassieker onder de superheldenkomedies. De serie blaast het overgebruikte superheldengenre nieuw leven in.

Seizoen 2 verschijnt in maart op Hulu en kijk je met VPN Nederland ingeschakeld op je device.

Damsel

Release datum: 8 maart

Waar: Netflix

Millie Bobby Brown weer eens in actie zien? Dat kan op Netflix. Daar speelt te Elodie die trouwt met een charmante prins. Maar haar sprookje verandert in een hevige strijd om te overleven wanneer ze als offer wordt aangeboden aan een vuurspuwende draak.

Wist je dat je de enorme bibliotheek van de Amerikaanse Netflix kunt binnenkomen met VPN Nederland?

The Oscars

Datum: 11 maart

Waar: Hulu Live TV, YouTube TV, fuboTV, 7Plus, CTV, ITVX, GoPlay, RTÉ Player, ProSieben

Rol de rode loper maar uit, maart is natuurlijk Oscarmaand! Of het zo’n spektakel wordt als vorig jaar weten we natuurlijk niet (Will Smith zal er wel niet bij zijn dit keer), maar de crème de la crème van de filmwereld wil je natuurlijk niet missen. Wie neemt er een gouden beeldje meer naar huis?

Je ziet het op een van de hierbovenstaande livestreams die je kunt bereiken met VPN Nederland.

Boat Story

Release datum: 12 maart

Waar: Freevee

Twee vreemden kunnen hun geluk niet op als ze op het strand een aangespoeld schip vinden vol cocaïne. Omdat ze allebei wel toe zijn aan een nieuw leven, spreken ze af om de drugs te verkopen en het geld te verdelen. Maar dat gaat natuurlijk niet lang goed. Kunnen ze elkaar wel vertrouwen? En hoe schudden ze de politie en de criminelen van zich af?

De dramaserie is met VPN Nederland aan te volgen via Freevee.

Apples Never Fall

Release datum: 14 maart

Waar: Peacock

Deze spannende mini-serie is gebaseerd op de bestseller van Liane Moriarty, waarin een moeder van een fanatieke tennisfamilie vermist raakt. Is ze het slachtoffer van een onbekende misdadiger, of moeten we de dader dichter bij huis zoeken? De trailer is in ieder geval al genieten. En we kunnen Sam Neil (van Jurassic Park) ook weer eens zien schitteren.

Wel even je VPN aanzetten om toegang te krijgen tot Peacock.

Invincible

Releasedatum: 14 maart

Waar: Prime Video

Invincible is een volwassen een superhelden animatieserie voor volwassenen, die draait om de 17-jarige Mark Grayson, die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is — behalve dan dat zijn vader de krachtigste superheld op de planeet is, Omni-Man. Is dat leuk, of juist helemaal niet? En hoe zit het met zijn eigen krachten? Je ziet het op Prime.

X-Men ‘97

Release datum: 20 maart

Waar: Disney+

Kun je geen genoeg krijgen van X-Men? Ben je dol op animatie? Dan zit je bij Disney+ in maart goed, want daar gaat op 20 maart de nieuwe Marvel animatieserie X-Men ‘97 van start.

3 Body Problem

Release datum: 21 maarts

Waar: Netflix

Iets of iemand heeft het voorzien op wetenschappers in deze nieuwe toffe sciencefiction serie van Netflix. 3 Body Problem komt van de makers van Game of Thrones, en zit vol onvoorstelbare scenes en mysterie. De soundtrack is bovendien ook echt genieten.

Road House

Release datum: 21 maart

Waar: Prime Video

Jake Gyllenhaal is op zijn fiets in Road House, waarin de zwarte band-vechter wordt ingehuurd als uitsmijter voor de ergste, smerigste club in een stad in Missouri. De serie is een remake van Road House uit 1989 met Patrick Swayze. In de nieuwe versie van de film zien we MMA fighter Conor McGregor in zijn eerste filmrol.

We Were the Lucky Ones

Release datum: 28 maart

Waar: Hulu

We Were the Lucky Ones is een historische dramatelevisieserie en is een bewerking van het gelijknamige boek van Georgia Hunter. Het gaat over een Joodse familie die vastberaden is om te overleven en weer samen te komen nadat ze van elkaar werden gescheiden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De miniserie is onder meer opgenomen in Boekarest, Malaga en Cadiz, dus met de achtergrond zit het wel goed.

Te zien op Hulu en je krijgt toegang tot dat platform met VPN Nederland.

A Gentleman in Moscow

Releasedatum: 31 maart

Waar: Showtime

A Gentleman in Moscow is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2016 van Amor Towles. Ewan McGregor schittert als Graaf Alexander Ilyich Rostov, die na de Russische Revolutie door een Bolsjewistisch tribunaal tot huisarrest in een zolderkamer van een superchique hotel is veroordeeld, waar hij decennialang verblijft.

In maart mag je popcorn

Wist je dat popcorn veel gezonder is dan chips? Het is dan ook de perfecte snack om erbij te pakken als je deze maand op de bank ploft om alle nieuwe films en series te bekijken die uitkomen. En terwijl je de eet kun je met je andere hand met één druk op de knop je VPN aanzetten om streamingdiensten over de hele wereld te kunnen bereiken. Zo hoef je niets te missen in deze prachtige maand vol nieuwe releases.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant