Trustpilot over VPN Nederland

Stream SkyShowtime zelfs in het buitenland!

Neem SkyShowtime met je mee waar je ook gaat en geniet van je favoriete shows, films en reality-tv zonder beperkingen met VPN Nederland!
  • Toegang tot en streamen van SkyShowtime vanuit het buitenland
  • Ontdek onbeperkt streamen zonder geoblocking
  • Geniet van je streaming op een onbeperkt aantal apparaten

Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe

Hoe kijk je SkyShowtime in het buitenland

Geniet van SkyShowtime waar je ook bent!

Krijg toegang tot SkyShowtime en stream het in het buitenland in slechts 3 eenvoudige stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Log in en geniet van alles op SkyShowtime zonder beperkingen!

Hoe kun je SkyShowtime bekijken vanuit het buitenland?

SkyShowtime, een gezamenlijk streamingplatform van Comcast en Paramount Global, is misschien pas eind 2022 in Nederland aangekomen, maar het heeft al aardig wat volgers verzameld. En hoe kan het ook anders, met content van wereldwijde netwerken, studio’s en streamingplatforms zoals Sky, Showtime, Peacock, Dreamworks, Universal, Paramount en meer?!

Met exclusieve en opwindende series zoals Yellowstone, Halo, Law & Order, Star Trek: Strange New Worlds, New Amsterdam, Downtown Abbey, Twin Peaks, reality-tv zoals Below Deck, The Real Housewives, Keeping up with the Kardashians, en natuurlijk films van een paar van de beste studio’s in Hollywood, Mission: Impossible, Jurassic World, Fast & Furious, Top Gun, en nog veel meer, is SkyShowtime absoluut een van de populairste streamingplatforms geworden. Vooral nu je het als een pakketdeal met Ziggo kunt krijgen.

Natuurlijk kun je geen genoeg krijgen van dit streamingplatform en alles wat het te bieden heeft. Maar wat gebeurt er als je naar het buitenland gaat? Dan kan alle content waar je zo gek op bent direct niet meer voor je beschikbaar zijn. Hoe kan dat? Waarom is dat? We zijn hier om je precies te vertellen hoe het allemaal zit en, nog belangrijker, hoe je kunt voorkomen dat deze situatie je langverwachte vakantie verpest.

Waarom kun je SkyShowtime niet in het buitenland bekijken en streamen?

De toegankelijkheid van SkyShowtime heeft alles te maken met streamingrechten. Het streamingplatform biedt enkele van de meest opwindende series, films en reality-tv, maar heeft alleen de rechten om die content binnen Nederland aan te bieden. Buiten Nederland, waar het SkyShowtime-streamingplatform waarschijnlijk niet beschikbaar is, liggen de rechten op al die goede content hoogstwaarschijnlijk bij een andere streamingprovider. En dit betekent dat SkyShowtime je die films en series niet kan tonen in die landen, ondanks dat je ervoor betaalt, wat natuurlijk enigszins absurd is.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel. Sinds 2017 heeft de Europese Unie een wetgeving inzake de draagbaarheid van online content, die het mogelijk maakt om toegang te krijgen tot en te genieten van je streamingplatforms en het merendeel van de content, zo niet alle, zolang je maar in de EU verblijft.

Goed nieuws. Maar wat gebeurt er als je buiten de EU reist? Of een korte trip maakt naar Noorwegen, Zwitserland of het VK? Of naar een andere locatie buiten de EU-grenzen op vakantie gaat? Dan wordt het streamingplatform en alles wat het te bieden heeft helaas onmiddellijk geblokkeerd, een geoblokkade noemen ze dit.. Je zult dan dus niet het nieuwste seizoen van Yellowstone kunnen bekijken, waar je net zo’n zin had.

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Hoe weet SkyShowtime dat je in het buitenland bent om je te blokkeren?

Geoblocking is net zo oud als streamingplatforms en rechtenbeperkingen zelf, en het heeft allemaal te maken met je IP-adres.

Wanneer je online komt, krijg je een IP-adres toegewezen. Deze reeks cijfers vertelt iedereen alles wat ze maar willen weten over jou – van je verblijfplaats tot je online activiteiten. Je IP-adres wordt dus niet alleen gebruikt om je online te volgen, het wordt ook gebruikt om bepaalde content voor je te blokkeren.

Dus telkens wanneer je vanuit het buitenland probeert toegang te krijgen tot SkyShowtime (of een van je andere favoriete streamingplatforms), identificeert het streamingplatform direct je IP-adres, ontdekt het dat je niet in Nederland bent, en blokkeert je toegang tot de content waarvan je hoopte te gaan genieten.

Wat nu? Gelukkig is VPN Nederland speciaal hiervoor gemaakt – om te voorkomen dat bedrijven misbruik maken van je IP-adres en je blokkeren, zodat je alle content die je wil zien, niet kunt bekijken.

Toegang tot SkyShowtime vanaf elke locatie eenvoudig gemaakt met VPN Nederland

VPN Nederland is een unieke app waarmee je met een druk op de knop je IP-adres kunt wijzigen en je virtuele locatie kunt aanpassen. Met behulp van ons wereldwijde netwerk van servers binnen handbereik, kun je – ongeacht je locatie – verbinding maken met Nederland en direct toegang krijgen tot SkyShowtime en andere streamingplatforms die je in het buitenland mist, zonder beperkingen of restricties.

Geloof je niet dat het zo gemakkelijk is? We doen er alles aan om het zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Dit is letterlijk alles wat je moet doen:

1. Abonneer je als eerste op VPN Nederland! Onze VPN is de enige service die speciaal is gemaakt om te werken met alle Nederlandse streamingplatforms, zodat je overal van al je entertainment kunt genieten.

2. Nadat je onze VPN-app op je apparaten hebt geïnstalleerd, start je de app, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze vele eersteklas servers in Nederland.

3. Ga ten slotte naar het SkyShowtime streamingplatform, log in op je account en geniet van alle content die je hebt gemist!

VPN Nederland – stream alles vanuit het buitenland en daarbuiten

VPN Nederland is het ultieme en enige hulpmiddel voor jou om de dagelijkse streamingbeperkingen te bestrijden. Of het nu gaat om streamingplatforms zoals SkyShowtime die je niet vanuit het buitenland kunt benaderen, of om streamingplatforms, sportuitzendingen of andere diensten die je niet vanuit Nederland kunt benaderen – VPN Nederland is er voor jou om je online vrijheid terug te geven en zo weer toegang te krijgen tot alles wat je maar wil, wanneer je maar wil.

Wij bij VPN Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je streamingervaring onaangetast blijft. We bereiken dat met:

  • Het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld waarmee je vanaf elke locatie ter wereld verbinding kunt maken met Nederland, toegang kunt krijgen tot elk streamingplatform, ongeacht waar je bent, en altijd de allerbeste snelheden en prestaties hebt.
  • Volledige streamingoptimalisatie die werkt met echt alle Nederlandse streamingplatforms, waardoor je toegang hebt tot je favoriete TV-providers zoals Ziggo, KPN en Odido, en al je favoriete streamingplatforms, waaronder SkyShowtime, Videoland, Viaplay en anderen.
  • De beste snelheden in de branche mogelijk gemaakt door onze eersteklas 10 Gbps VPN-servers en de snelste VPN-verbindingprotocollen in de branche, waardoor je de beste prestaties krijgt, ongeacht waar je verbinding mee maakt.
  • Een app die zowel eenvoudig te gebruiken is, als beschikbaar is voor een onbeperkt aantal apparaten, zodat je al je favoriete content op jouw manier kunt streamen, zonder beperkingen!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand