De beste VPN-verbinding met de VS

  • Echt Amerikaans IP-adres met één klik
  • Directe toegang tot Netflix VS en alle andere Amerikaanse streamingplatforms
  • Ongeëvenaarde online privacy en bescherming
Toegang tot alles, stream zonder beperkingen, browse veilig en privé
VPN servers in de Verenigde Staten bij VPN Nederland

Een VPN-verbinding met Amerika was nog nooit zo eenvoudig:

Neem een abonnement op VPN Nederland

Stap 1

Neem een VPN Nederland abonnement, download en installeer onze intuïtieve VPN-app op een onbeperkt aantal van je apparaten

Maak verbinding met een server in de VS

Stap 2

Start de VPN Nederland app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele VPN-servers in de VS

Stream met VPN Nederland

Stap 3

Surf met een Amerikaans IP-adres en geniet van directe online bescherming, onbeperkt streamen en eenvoudige toegang tot elk platform!

Een snellere, krachtigere en betere VPN-verbinding met Amerika dan ooit tevoren

Wat hebben opscheppen over authentieke Chicago deep-dish pizza op sociale media rechtstreeks vanuit het wifi van het restaurant, off the grid gaan zodat zelfs Big Brother en Uncle Sam je niet kunnen vinden, en een heel weekend op de bank doorbrengen met het kijken van shows, films en sporten waar niemand anders ooit van heeft gehoord gemeen?

Je hebt onze veilige, beveiligde en bevrijdende VPN-servers in Amerika nodig voor dat alles!

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Je eigen verbinding met de VS is altijd maar één klik verwijderd

Wil je weten hoe VPN Nederland lijkt op Lewis en Clark? Wij zitten ook overal in Amerika… met ons krachtige VPN-servernetwerk.

Ons sterke VPN-servernetwerk strekt zich uit over heel de VS, zodat je altijd de perfecte, snelle en betrouwbare VPN-verbinding krijgt met slechts één klik, of je nu door de VS reist en wat extra VPN-bescherming wil, op zoek bent naar next-level online beveiliging en privacy, of wil genieten van de beste streamingplatforms ter wereld.

VPN-servers van kust tot kust

We weten dat je op zoek bent naar een sterke, betrouwbare en betrouwbare VPN-verbinding met de VS. Daarom wordt VPN Nederland geleverd met een VPN-servernetwerk dat het hele land bestrijkt, om je de beste VPN-verbindingen en de beste VPN-prestaties te bieden, waar je ook wil verbinden.

Van Californië tot New York, onze superieure VPN-servers hebben je gedekt, waar je ook bent, en wat je ook online doet.

Ontdek online bescherming zoals nooit tevoren

Het verbinden met een van onze VPN-servers helemaal in de VS is niet alleen een technologische prestatie, het is ook de beste manier om al je online gegevens te beschermen in de digitale wereld van vandaag. Een verbinding met onze Amerikaanse VPN-servers betekent dat al je gegevens onmiddellijk worden beschermd door geavanceerde 256-bits encryptie en je internetverbinding wordt beveiligd door de meest geavanceerde VPN-protocollen die beschikbaar zijn.

Of je nu door de drukke straten van New York of Amsterdam zwerft, het web doorbladert op openbare wifi, thuis bent of op het werk, onze VPN-servers zullen je verbinding veilig houden en je gegevens te allen tijde volledig privé houden.

Creëer een oceaan aan ruimte tussen jou en je stalkers

Iedereen online is uit op jouw online informatie. Of het nu hackers zijn of de websites die je dagelijks gebruikt, data-makelaars of de autoriteiten, in de VS of thuis – iedereen wil weten wat je online doet. En er is geen betere manier om hier een einde aan te maken dan door verbinding te maken met onze volledig anonieme VPN-servers in Amerika.

Verbinding maken met onze Amerikaanse VPN-servers vervangt direct je persoonlijke IP-adres door een willekeurig en anoniem Amerikaans IP-adres. Bovendien wordt elke mogelijk spoor dat je achter zou kunnen laten direct verwijderd van onze beveiligde VPN-servers zodra je verbinding verbreekt, in overeenstemming met ons waterdichte no-logs beleid.

Dus browse met privacy zoals je nog nooit eerder hebt gezien, waar je ook bent en wat je ook online doet.

Stream meer dan ooit tevoren

Browsen met een Amerikaans IP-adres verbetert niet alleen je privacy, maar geeft je ook direct toegang tot de beste streamingplatforms die de wereld te bieden heeft.

Maak verbinding met onze VPN-servers in Amerika en krijg direct toegang tot de populairste streamingplatforms met de beste series, films, sporten en andere content die je nergens anders kunt vinden. We hebben het over platforms zoals Hulu, Starz, Paramount+, Showtime, Vudu, of zelfs gewoon de Amerikaanse Netflix – de beste Netflix-bibliotheek die er is.

Geen zin om te betalen? Geniet van volledig gratis streaming op alle platforms waar je eerder geen toegang toe had – Tubi, Crackle, Peacock TV, Freevee, Popcornflix, Pluto TV, The Roku Channel en nog veel meer. Een heel land vol entertainment met slechts één druk op de knop.

Snellere VPN-servers in de VS dan ooit tevoren

Browse met betere snelheden dan ooit voor mogelijk gehouden met behulp van onze next-generation 10-Gbps VPN-servers. Onze VPN-servers in de VS bieden niet alleen superieure snelheden, maar elk van hen ondersteunt alle meest geavanceerde en moderne VPN-verbinding protocollen en komt zonder snelheids- of bandbreedtebeperkingen, zodat je sneller dan ooit kunt browsen, streamen, gamen of downloaden.

Of je nu reist door de VS of verbinding maakt vanuit het comfort van je bank in Den Haag, je kunt altijd rekenen op onze superieure snelheden voor de beste VPN-ervaring.

Bescherm elk apparaat op elk platform

Eén apparaat verbinden met onze toonaangevende VPN-servers in de VS is niet genoeg voor je? Wat dacht je van ze allemaal?

VPN Nederland wordt geleverd met volledig onbeperkte apparaatondersteuning en native apps die even krachtig als eenvoudig te gebruiken zijn op alle belangrijke besturingssystemen. Op deze manier kun je al je apparaten perfect veilig, volledig privé en compleet bevrijd houden om online te doen wat je maar wil.

Een bevrijde internetverbinding naar ‘the land of the free’

Bekijk zelf hoe veilig, beveiligd en bevrijd je internet echt kan zijn

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand