Hulu streamen in Nederland

Stream de beste films, shows en geweldige originals op Hulu met VPN Nederland!

Directe toegang tot Amerikaanse streaming platforms

Sterke en snelle service over de hele wereld

Onbeperkte toegang tot alles online

Bestel VPN Nederland
Hulu streamen met VPN Nederland illustratie

Hoe stream je Hulu met VPN Nederland?

Stap 1 icoon

Stap 1

Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze VPN op je apparaat

Koop VPN Nederland
Stap 2

Stap 2

Start VPN Nederland en maak verbinding met één van onze snelle servers in de VS!

Bekijk onze apps
Stap 3

Stap 3

Neem een Hulu-abonnement en geniet van de beste content op streaming

Stream wat je wilt!

Hulu kijken in Nederland

Staat de serie Little Fires Everywhere nog op je 'to watch' lijstje? Of wil je de topseries The Handmaid's Tale en 11.22.63 eindelijk eens zien? Al deze series zijn op het streaming platform Hulu te vinden. Naast series kom je hier ook tal van goede films tegen - van Shrek tot Independence Day en van Point Break tot Pitch Perfect. Ook voor documentaires ben je bij Hulu aan het juiste adres.

Zou je Hulu wel eens willen proberen? In dit artikel vertellen we:

  • Wat er allemaal op Hulu te zien is;
  • Of Hulu ook in Nederland beschikbaar is;
  • Hoe je Hulu, ondanks geografische blokkades, tóch vanuit Nederland kunt bekijken;
  • Hoe VPN Nederland je hierbij kan helpen.

Wat is Hulu?

Streamingdiensten zoals Netflix, HBO en Amazon Prime zijn al lang niet meer uit onze maatschappij weg te denken. De laatste jaren komen er steeds meer streamingdiensten bij, zoals Videoland en Disney Plus. Ook Hulu is een voorbeeld van een streamingplatform.

Deze streamingdienst zag het levenslicht in 2007, hetzelfde jaar dat ook Netflix haar eerste stapjes deed. Hulu begon met een klein aantal series, voornamelijk afkomstig van de Amerikaanse zenders ABC, NBC en Fox. Ondanks dit beperkte aanbod groeide Hulu al snel uit tot een succes. Dit is vooral te danken aan het feit dat Hulu al sinds haar beginjaren succesnummers als Prison Break, The Simpsons en Heroes aanbood.

De laatste jaren is het aanbod van Hulu steeds groter geworden - en daarmee ook haar fanbase.

Wat is er allemaal op Hulu te zien?

Je kunt bij Hulu niet alleen terecht voor het kijken van films en series, maar ook voor documentaires. In dat opzicht lijkt Hulu dus veel op het populaire Netflix.

Het aanbod is ontzettend gevarieerd. Van klassiekers als Golden Girls en I Love Lucy tot guilty pleasures als CSI en Hell's Kitchen - bij Hulu vind je het allemaal.

Een bijzonder aspect van Hulu is dat je op dit platform ook content van andere netwerk kunt bekijken, zoals HBO. Zo kun je bijvoorbeeld Game of Thrones kijken zonder dat je daar een abonnement op HBO voor nodig hebt. Helaas heb je hier wel een uitgebreid Hulu abonnement voor nodig.

Net als haar grote concurrenten Netflix en Amazon Prime produceert Hulu ook haar eigen series. Hoewel Hulu deze op een minder hoog tempo produceert als haar concurrenten, zijn deze series zeker de moeite waard. Vooral Little Fires Everywhere, High Fidelity, Veronica Mars en natuurlijk The Handmaid's Tale doen het goed.

In welke landen is Hulu beschikbaar?

Lijkt Hulu je wel wat, en zou je het graag eens uit willen proberen? In dat geval heb je misschien al eens op de website van Hulu gekeken. Het is je dan wellicht al opgevallen dat er geen Nederlandse website beschikbaar is. Dit komt doordat Hulu helaas enkel beschikbaar is in Japan en de Verenigde Staten.

Het is belangrijk om op te merken dat het hierbij echt gaat om twee aparte versies van Hulu, die elk hun eigen bibliotheek hebben.

De Japanse Hulu

De Japanse versie van Hulu is waarschijnlijk niet zo interessant voor de gemiddelde Nederlander. Op deze streamingdienst kun je namelijk voornamelijk Japanse series en films bekijken.

Aangezien het Japans van de gemiddelde Nederlander hiervoor ontoereikend is, focussen we ons in dit artikel op de Amerikaanse versie.

De Amerikaanse Hulu

De Amerikaanse versie van Hulu is voor de gemiddelde Nederlander een stuk interessanter. Hier zijn immers tal van Engelstalige series, films en documentaires op te zien, waaronder de titels die we hierboven al noemden. Helaas is dit platform alleen bedoeld voor personen die zich in Amerika bevinden.

Om gebruik te kunnen maken van de Amerikaanse versie van Hulu, moet je namelijk aan twee voorwaarden voldoen:

  • Je moet je in de Verenigde Staten bevinden; en
  • Je hebt een Amerikaanse betaalpas nodig.

Hoe kun je Hulu kijken in Nederland?

Betekent dit nu dat het niet mogelijk is om Hulu te kijken in Nederland? Gelukkig niet! Het is wel degelijk mogelijk om vanuit Nederland te genieten van de titels op Hulu. Wij leggen je uit hoe dit werkt.

Stap 1: sluit een VPN abonnement af

We zagen net al dat je je in de Verenigde Staten moet bevinden om Hulu te kunnen gebruiken. Dat betekent echter niet dat je nu een vliegticket moet boeken - het enige wat we moeten doen, is de website van Hulu ervan overtuigen dat we ons op dit moment in de Verenigde Staten bevinden. Hier heb je een VPN dienst voor nodig. Dit werkt als volgt.

  • Als je de website van Hulu bezoekt, kan deze website aan je IP-adres zien waar je je bevindt. Als je de website met een Nederlands (of een ander niet-Amerikaans) IP-adres bezoekt, krijg je geen toegang. We hebben dus een Amerikaans IP-adres nodig.
  • Hier komt de VPN dienst in beeld. Als je gebruikmaakt van een VPN verbinding, wordt al je internetverkeer via een VPN server gestuurd. Hierdoor krijgt de Hulu website niet jouw eigen IP-adres te zien, maar het IP-adres van de VPN server. Als je verbinding maakt met een Amerikaanse VPN server, denkt de Hulu website dus dat jij je in Amerika bevindt - ook al zit je hier in Nederland op de bank. Hierdoor krijg je toegang tot de Hulu website.

Wil je meer weten over onze VPN?

Ontdek hoe VPN Nederland werkt!

Stap 2: schaf een Amerikaanse creditcard aan

Als je eenmaal toegang hebt tot de website, is het tijd om een abonnement af te sluiten. Dit abonnement is al verkrijgbaar vanaf $5.99 per maand. Dat is iets minder dan €5. Een koopje!

Om dit abonnement te kunnen betalen, heb je echter wel een Amerikaanse betaalpas nodig - en die hebben we in Nederland natuurlijk niet. Of toch wel?

Maak je geen zorgen - ook vanuit Nederland kun je voor Hulu betalen. Hiervoor maak je gebruik van US Unlocked, Wise, Abine, Netspend of een andere virtuele betalingsprovider. Op deze websites kun je tegen een kleine betaling een virtuele Amerikaanse betaalpas aanmaken. Als je betaalpas eenmaal is aangemaakt, stort je het bedrag dat je nodig hebt voor je Hulu account op de pas. Et voilà - je kunt nu met ze pas op de website van Hulu betalen.

Tijd voor een bingewatch-sessie met VPN Nederland

Om van Hulu te kunnen genieten, heb je dus twee dingen nodig - een VPN abonnement en een Amerikaanse betaalpas. We hebben je hierboven al laten zien hoe je aan die betaalpas komt. Hoe zit het echter met dat VPN abonnement? Daar kunnen wij je mee helpen.

Bij VPN Nederland kun je voor een paar euro per maand een VPN abonnement afsluiten. Met VPN abonnement kun je niet alleen genieten van Hulu, maar ook bijvoorbeeld van de buitenlandse bibliotheken van Netflix. Ook zorgt een VPN ervoor dat je volledig veilig en anoniem kunt internetten.

In tegenstelling tot andere VPNs, is VPN Nederland 100% Nederlands. Dat betekent dat wij je altijd in het Nederlands te woord staan. Je door een Engelstalige interface of klantenservice worstelen is bij ons dus niet nodig! Ook ons serverpark is helemaal Nederlands. Hierdoor geniet je bij ons altijd van een razendsnelle, stabiele verbinding. Zo kun je de afleveringen van je favoriete series op een hoog tempo achter elkaar bekijken - zonder dat deze steeds hoeven te bufferen.

Wat onze klanten over ons te vertellen hebben

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze trouwe klanten zijn:

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
5 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar