Wat streamen we in december 2023?

nov 28, 2023

Van streamen krijg je nooit genoeg. En nu het weer zo… nou ja… typisch Nederlands is, is er vast weinig wat je liever doet na het werk, of zelfs tijdens die lange weekendavonden, dan lekker op de bank kruipen en genieten van eersteklas entertainment. Maar met zoveel streamingdiensten is het lastig om bij te houden wat waar te streamen is. Dus eindig je ermee dat je elke avond enorme bibliotheken van streamingdienst aan het uitpluizen bent, om te zoeken naar die ene gegarandeerde hit waarvan je nog niet wist dat je hem moest kijken.

Maak je geen zorgen. Want wij hebben alle streamingdiensten voor je doorgespit om de allerbeste content te vinden om te kijken in december 2023. We weten dat je niet kunt wachten, dus laten we meteen beginnen!

Stream meer dan je ooit zou kunnen!

Geniet van elk streaming platform, film of serie zonder beperkingen met VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

May December

Releasedatum: 1 december

Waar: Netflix (maar alleen in de VS)

May December is een van de meest geanticipeerde films die in december op Netflix verschijnt. Een die je zeker niet mag missen. Elizabeth (Natalie Portman) is een actrice die de rol moet spelen van Gracie (Julienne Moore), een vrouw die twintig jaar geleden de roddelbladen vulde met haar relatie met een minderjarige. Inmiddels zijn de twee getrouwd en komt Gracie naar Maine om het leven van Gracie van dichtbij te bestuderen, om de rol zo goed mogelijk te kunnen spelen. Maar hoe dichterbij ze komt, hoe ongemakkelijker het wordt, ook voor de kijker… Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De film komt alleen uit op Netflix in de VS zonder duidelijke releasedatum in Nederland. Gelukkig kun je dit meesterwerk met behulp van VPN Nederland wel op Amerikaanse Netflix bekijken.

Power Book III: Raising Kanan seizoen 3

Releasedatum: 1 december

Waar: Starz

Het Power Universum breidt verder uit met Power Book III: Raising Kanan, dat terugkomt met seizoen 3! Als je de eerste twee seizoenen hebt gezien wil je dat natuurlijk niet missen. Ook dit seizoen belooft een lekkere gritty mix van spanning en drama te worden, waarbij je steeds meer wilt zien. En als we dan toch bezig zijn met metaforen, dan is deze serie een beetje zoals je favoriete snack die je maar blijft eten. Het nieuwe seizoen zal uiteindelijk op Amazon Prime Video in Nederland belanden, maar niemand weet wanneer.

Met VPN Nederland kun je gewoon direct kijken zodra het seizoen uitkomt.

Doctor Who 60th Anniversary Special: Wild Blue Yonder

Releasedatum: 2 december

Waar: Disney+ / BBC iPlayer

In deze jubileumspecial van Doctor Who, worden de Doctor en Donna geconfronteerd met ongeziene vijanden in een bijzonder gevaarlijke plek, en moeten ze door een omgevallen kopje koffie zonder de hulp van hun vertrouwde TARDIS navigeren​​. En dan worden de twee ook nog eens van elkaar gescheiden.

Deze speciale mysterieuze aflevering, geregisseerd door Tom Kingsley en met in de hoofdrollen David Tennant, Karl Collins, Yasmin Finney en Jacqueline King, belooft een van de meest mysterieuze avonturen te worden in de Doctor Who serie.

De special verschijnt op Disney+, maar met behulp van VPN Nederland kun je hem helemaal gratis kijken op BBC iPlayer in het VK.

We Live Here: The Midwest

Releasedatum: 6 december

Waar: Hulu

Als LGBTQI+ familie kan het leven soms flink ingewikkeld zijn, zeker als je gezin moet leven in een omgeving waar mensen zich erg druk maken over hoe jij je leven leeft. En dat is al lastig in Nederland, laat staan in het conservatieve Amerika. In ‘We Live Here: The Midwest‘ vertellen Amerikaanse LGBTQI+ families hoe het is om te leven op een plek waar ze te maken krijgen met discriminerende wetten en een steeds vijandiger omgeving.

Hollywood Houselift with Jeff Davis seizoen 2

Releasedatum: 6 december

Waar: Freevee

Ah lekker, een huisflipserie die zich ook nog afspeelt in Hollywoord. Huisopknaptv-liefhebbers kunnen zich in hun handen wrijven, want niet alleen zie je in deze show de mooiste metamorfoses, maar krijg je ook een kijkje in die prachtige Hollywood mansions, die soms ook nog eens van Hollywoodsterren zijn.

De serie is exclusief gemaakt voor het Amerikaanse platform en seizoen 2 zal in Nederland waarschijnlijk niet gauw te zien zijn, aangezien seizoen 1 ook al nergens te vinden is. Gelukkig is Freevee een gratis platform dat gemakkelijk te bekijken is als je VPN Nederland gebruikt.

The Crown seizoen 6 deel 2

Releasedatum: 14 december

Waar: Netflix

In deel 1 van seizoen 6 zagen we hoe Diana ten huwelijk werd gevraagd door Dodi, het aanzoek afwees en hoe ze belde met haar zoons William en Harry waar ze zo graag naartoe wilde. Niet wetende dat het hun laatste gesprek met hun ooit zou worden. We zagen hoe de paparazzo de auto waarin Diana en Dodi zaten achtervolgd werd en hoe de man die zijn hond aan het uitlaten was 112 belde nadat hij de zwarte auto hard de tunnel in zag rijden en een klap hoorde. Hoe ging het leven aan het hof verder na de begrafenis van de door de Britten zo geliefde prinses? Dat zien we in The Crown seizoen 6 deel 2.

En we springen meteen een flinke tijd vooruit, want in deze climaxaflevering zien we de liefde van William en Kate opbloeien. Dat wordt smullen!

The Envoys seizoen 2

Releasedatum: 7 december

Waar: Paramount+

Miguel Angel Silvestre, Luis Gerardo Méndez en Assira Abbate keren terug in hun rollen als door het Vaticaan uitgezonden wonderbevestigers. Want als iemand zegt om wonderbaarlijke manier genezen te zijn, betekent dat natuurlijk niet dat dat echt zo is. Deze mysteriethriller vol actie zal alleen te zien zijn via Paramount+ in de Verenigde Staten. Het zou zo kunnen zijn dat de serie in Nederland op SkyShowtime komt, maar wanneer is onduidelijk.

Gelukkig kun je gewoon toegang krijgen tot de content van Paramount+ met VPN Nederland.

The Real Housewives Ultimate Girls Trip seizoen 4

Releasedatum: 14 december

Waar: Hulu/Peacock

Pak een bak popcorn, want dit is natuurlijk dé serie om achterover te leunen en hand voor hand de popcorn in je openstaande mond te gieten. De intriges, de drama’s, de jaloezie, de over de top vrouwen. Seizoen 4 van The Real Housewives Ultimate Girls Trip stelt niet teleur.

Nou ja, het is natuurlijk wel een beetje jammer dat de show alleen op Hulu en Peacock in de VS te zien zal zijn, maar dat maakt jou niet uit, want jij kan daar met VPN Nederland ook gewoon van genieten.

Reacher seizoen 2

Releasedatum: 15 december

Waar: Amazon Prime Video

Het eerste seizoen van Reacher kon op flink wat applaus rekenen van de kijkers, en in seizoen 2 krijgen ze een kijkje in de geschiedenis van het karakter Reacher. Meer de diepte in dus, naast natuurlijk flink wat actie. We zijn benieuwd hoe dat uitpakt en of het tweede seizoen eindigt met een zuinig langzaam klapje uit het publiek, of dat de verfilming van het 11de boek uit de reeks kan rekenen op een staande ovatie.

Such Brave Girls

Releasedatum: 15 december

Waar: Hulu

Geef ons een disfunctionele familie (twee dochters en een alleenstaande moeder) die slechte beslissing na slechte beslissing maakt in een lekker Brits accent en we zijn gelukkig. En hey, daar is Such Brave Girls om ons precies daarvan te laten genieten. Such Brave Girls heeft de typische BBC-kwaliteit om van te smullen. De serie is exclusief te zien op Hulu, maar het is nog niet duidelijk of we ook in Nederland kunnen gaan kijken.

Moeten we dan maar een andere serie gaan zoeken? Nee hoor, want als je een VPN gebruikt krijg je gewoon toegang tot Hulu.

Sleepers seizoen 2

Releasedatum: 15 december

Waar: Videoland

Het verhaal van de undercoveragent die zich een criminele organisatie binnenwerkt kennen we inmiddels, maar bij Sleepers is het omgekeerd. Robert de Hoog speelt Martin, een man die door een crimineel op jonge leeftijd wordt opgedragen zich aan te melden bij de politie-academie om, als hij later een hogere rang heeft, gevoelige politie-informatie kan doorspelen aan de criminelen. Seizoen 2 lijkt nog spannende te worden dan het eerste seizoen, nu de vrouw van Martin achter zijn ware identiteit lijkt te komen, terwijl de druk binnen het criminele circuit wordt opgevoerd.

Percy Jackson and the Olympians

Releasedatum: 20 december

Waar: Disney+

Buitenstaander Percy (Walker Scobell) ontdekt dat hij een halfgod is: zijn moeder is de sterfelijke Sally Jackson (Virginia Kull), terwijl zijn vader niemand minder dan Poseidon is. Leuk weetje, Toby Stephens die Poseidoen speelt is niet onbekend met water, want je kent hem ook van ‘Black Sails’. Alsof het zijn van een halfgod al niet ingewikkeld genoeg is, wordt het Percy nog een drietandje moeilijker gemaakt omdat Zeus hem ervan beschuldigd zijn bliksemschicht te hebben gestolen. Bereid je dus voor op flink wat donderend spektakel tijdens het epische avontuur wat volgt.

Dr. Death seizoen 2

Releasedatum: 21 december

Waar: Peacock

De naam Dr. Death doet misschien een belletje rinkelen als je graag naar podcasts luistert. De tv-serie is namelijk afgeleid van de populaire true crime podcast met dezelfde naam. In seizoen 1 zagen we het verhaal van Christopher Duntsch, een Amerikaanse neurochirurg die veroordeeld werd nadat hij zijn patiënten blijvend verminkte, waarbij twee van hen overleden. In het tweede seizoen kunnen we gruwelen van het verhaal van een andere dokter, de Zwitsers-Italiaanse chirurg en medisch onderzoeker Paolo Macchiarini. Deze dokter werd gezien als pionier van de stamcelgeneeskunde, maar voerde ongeoorloofde experimenten uit op zijn patiënten. Brrr.

Het eerste seizoen was al niet te zie in Nederland en ook het tweede seizoen zal in ons land niet snel verscheinen. De serie is exclusief te zien op de Amerikaanse streamingdienst Peacock, maar met VPN Nederland is het geen probleem om Dr. Death daar vanuit Nederland te zien.

What if…? seizoen 2

Releasedatum: 22 december

Waar: Disney+

Fans moesten er even op wachten, maar nu is het dan eindelijk zover, het tweede seizoen van What if…? wordt eindelijk gereleased. En dat betekent dat we kunnen genieten van meer Marvelhelden en schurken die te maken krijgen met situaties die totaal anders zijn dan wat we gewend zijn. Wat gebeurt er als het verhaal een andere wending neemt? Hoe gaan de personages om met deze verrassende veranderingen en wat betekent dit voor hun wereld? Het Marvel-universum op zijn kop dus.

Money Heist: Berlin

Releasedatum: 29 december

Waar: Netflix

Van alle hoofdrolspelers met een plaatsnaam in Money Heist (wat je misschien beter kent als La Casa de Papel) was Berlin tot wel een van de charmantste. Het is natuurlijk niet voor niets dat hij maar liefst 5 ex-vrouwen heeft. En dat is ook zo’n beetje het enige wat we over het karakter te weten zijn gekomen tijdens als die geweldige afleveringen van de hitserie Money Heist, een van de eerste echt grote hits van Netflix. Genoeg dus nog om te ontdekken over de halfbroer van de professor. Als het net zo spannend wordt als La Casa de Papel dan kunnen wij niet wachten om het jaar af te sluiten met deze Spin-off.

December is de maand om serieus te bingen

Er is geen betere tijd om lekker op de bank te kruipen voor wat serieuze bingewatch-sessies dan de decembermaand. Dankzij het grote aanbod van streamingdiensten, in zowel Nederland als daarbuiten, is er meer dan genoeg om van te genieten. En met VPN Nederland haal je zelfs de buitenlandse pareltjes rechtstreeks naar je Nederlandse woonkamer. Of je nu zin hebt in edgy komedie, gritty thrillers, real life drama of die ene buitenlandse serie waar iedereen het over heeft, met VPN Nederland ontgrendel je een wereld aan entertainment.

Terwijl het buiten snijdend koud is en er af en toe wat witte vlokken omlaag dwarren pak jij een dekentje, maak je het jezelf gemakkelijk en duik je in jouw nieuwe favoriete serie. Er is genoeg te zien om je warm te houden deze winter!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant