Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk Disney Plus met gemak in het buitenland!

Krijg toegang tot Disney Plus vanuit het buitenland met VPN Nederland en geniet van je favoriete films en series waar je ook bent!

  • Gemakkelijke toegang tot Disney Plus van overal ter wereld
  • Werkt op een onbeperkt aantal apparaten
  • Stream wat je wilt, waar je ook bent
Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe
Hoe kijk je Disney Plus in het Nederland

Neem Disney Plus overal met je mee!

Krijg toegang tot Disney Plus vanuit het buitenland en geniet van je favoriete films en shows zonder online beperkingen

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze VPN op een onbeperkt aantal apparaten

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een van onze servers in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Log in op je Disney Plus account en geniet van al je favoriete content zonder beperkingen

Kijk Disney Plus in het buitenland en haal er meer uit!

Disney Plus is misschien dan wel een van de jongere streamingplatforms, maar het is zeker een van de meest geliefde. Hoe kan het ook anders? Je ziet er alles van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en meer – dit is echt het platform om met het hele gezin van te genieten!

Tenminste, totdat je naar het buitenland gaat en plotseling geen Avengers meer kunt kijken, en je kinderen hun favoriete tekenfilms moeten missen. Het kan zelfs erger worden als je beseft dat je niet het volledige Disney Plus-aanbod krijgt, terwijl je er wel voor betaalt.

Laten we een wat dieper graven om te ontdekken waarom dit gebeurt en hoe je het kunt oplossen.

Waarom kun je Disney Plus niet in het buitenland kijken?

Alle streamingplatforms en hun content zijn specifiek voor elk land. Wij in Nederland kunnen Disney Plus hebben, ons erop abonneren en alles bekijken wat het te bieden heeft, maar er zijn veel plekken op de wereld waar Disney nog niet is aangekomen. En je zult het meteen merken als je in zo’n land terechtkomt, want zodra je probeert te streamen op vakantie of op zakenreis in een land zonder Disney Plus, zal het platform je vertellen dat de dienst en zijn content niet beschikbaar zijn op jouw locatie.

Disney Plus bepaalt dit aan de hand van je IP-adres, waaraan ze kunnen zien waar je vandaan komt en of je moet worden geblokkeerd of doorgelaten. Het is natuurlijk niet echt leuk om te betalen voor een platform, om er dan achter te komen dat je er geen toegang toe hebt als je naar het buitenland gaat.

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Je mist misschien wel content op Disney Plus

Disney Plus heeft het beter voor elkaar dan bijvoorbeeld Viaplay of Videoland, omdat het wereldwijd behoorlijk sterk aanwezig is en toegankelijk is vanuit elk land waar Disney Plus beschikbaar is. Maar daarmee is niet alles gewonnen. Net als bij Netflix verschilt de inhoud van Disney Plus per locatie. Dat betekent dat het zo kan zijn dat je bepaalde series die je graag zou willen zien niet in het buitenland kan bekijken, maar ook dat je in Nederland niet kunt kijken naar films en series die in andere landen wél beschikbaar zijn.

Natuurlijk zal er heel veel Disney-materiaal wel beschikbaar zijn als je een abonnement hebt, maar het is nooit verkeerd om meer te kunnen kijken. Want waarom zou je extra abonnementen nemen op andere streaming platforms, als je meer kunt krijgen op het platform dat je al kent en waarvan je houdt?!

De bibliotheek van Disney Plus in de Verenigde Staten is natuurlijk de grootste en beste van alle Disney Plus-bibliotheken. En dat merk je. Want je kunt zoveel meer bekijken op het Amerikaanse platform dan op het Nederlandse. The Princess Bride is bijvoorbeeld perfect beschikbaar op Disney Plus in de VS, maar in Nederland heb je een KPN-abonnement nodig om deze klassieker te kijken. En wat dacht je van Dancing with the Stars, Remembering, Dan in Real Life en meer?

Hoe kun je Disney Plus vanuit het buitenland bekijken?

Als je je favoriete streaming platform mist wanneer je op reis bent, hoef je je geen zorgen te maken! Er is een perfecte oplossing en die heet VPN Nederland!

Onze VPN stelt je in staat om met één klik je virtuele locatie te veranderen en toegang te krijgen tot vrijwel elk streaming platform ter wereld. Of het nu gaat om platforms die je niet vanuit het buitenland kunt bekijken, of om extra content in de bibliotheek van je favoriete streaming platform te krijgen, VPN Nederland heeft het allemaal voor je geregeld!

Dus als je in een land bent waar Disney Plus niet beschikbaar is, of als je gewoon meer wil halen uit het platform, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Abonneer je op VPN Nederland. Dit is je toegangspoort tot onbeperkte content.

2. Download, installeer en start VPN Nederland.

3. Open de lijst met servers en maak verbinding met een van onze vele Nederlandse servers als je in het buitenland bent en geen toegang hebt tot Disney Plus. Dit zorgt ervoor dat je IP-adres wordt vervangen door een Nederlands IP-adres, waardoor je weer toegang hebt tot het streamingplatform.

4. En als je wil zien wat de Amerikaanse versie van Disney Plus te bieden heeft, verbind je met een server in de VS. Hierdoor krijg je een echt Amerikaans IP-adres en kun je genieten van de enorme Amerikaanse Disney Plus-bibliotheek.

5. Log in op je Disney Plus-account en geniet van jouw favoriete films, series en tekenfilms!

VPN Nederland: Niet alleen een upgrade voor Disney Plus!

VPN Nederland is een Virtual Private Network dat veel meer voor je kan doen dan alleen Disney Plus deblokkeren. Het biedt ultieme online vrijheid, privacy en beveiliging die je nodig hebt in de online wereld van vandaag.

Dit is wat VPN Nederland voor jou kan doen, iets dat geen andere service kan:

Online vrijheid is belangrijk. Of je nu op vakantie bent, studeert of zaken doet in het buitenland, je moet het recht hebben om je streaming overal mee naartoe te nemen. Met de hulp van VPN Nederland kom je geen problemen meer tegen, en kun je overal kijken wat jij wil.

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand