Trustpilot over VPN Nederland

Stream meer en zonder beperkingen op Prime Video

Haal meer uit je Prime Video-abonnement of geniet van al je favoriete films en programma’s vanuit het buitenland met VPN Nederland!
  • Geniet van meer films, shows en zelfs sport op Prime Video
  • Stream Prime Video vanuit het buitenland zonder beperkingen
  • Geniet van ongelimiteerd streamen op onbeperkte apparaten

Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe

Hoe je Prime Video vanuit het buitenland kunt streamen en meer op het platform kunt krijgen

Stream Prime Video zonder beperkingen

Stream meer en stream zonder beperkingen op Prime Video in slechts 3 stappen:

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland

Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze VPN-app op je apparaten

Stap 2

Maak verbinding met een van onze servers

Maak verbinding met een van onze vele krachtige VPN-servers over de hele wereld

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Bekijk meer op Prime Video of stream vanuit het buitenland!

Kijk Prime Video vanuit het buitenland en haal meer uit je abonnement

Amazon is niet alleen een slechtere versie van Bol.com, deze industrie-reus is ook de thuisbasis van Prime Video – een van de grootste en beste wereldwijde streamingplatforms. Gelanceerd in 2016, verspreid over de hele wereldwijde aanwezigheid, en de thuisbasis van series en films zoals Road House, Invincible, The Boys, Jack Ryan, Reacher, Fleabag, House of Gucci, en zelfs kanalen zoals MGM+, Hayu, Fear, en meer – Amazon Prime Video is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. En het zou zeker deel moeten uitmaken van je streamingbibliotheek, als dat nog niet het geval is.

Er is niets dat te vergelijken is met thuiskomen, achterover leunen, en proberen te een keus te maken uit de duizenden films, series en live-tv programma’s die Prime Video je biedt. Maar dit euforische gevoel van honderden uren aan content die binnen handbereik ligt, kan direct veranderen of verdwijnen zodra je naar het buitenland gaat. Want daar ontdek je dat je Prime Video bibliotheek volledig anders is, en de shows die je aan het kijken was zijn verdwenen, of zelfs dat het hele streamingplatform plotseling niet meer beschikbaar is. Of, nóg erger, je komt erachter dat je in het buitenland veel meer uit Prime Video kunt halen dan in Nederland.

Tijd om uit te gaan leggen waarom dat zo is, hoe dit kan gebeuren, en hoe je het kunt veranderen en er zelfs van kunt profiteren.

Waarom is Prime Video anders of niet beschikbaar in het buitenland?

Net als Netflix heeft Prime Video een enorme wereldwijde aanwezigheid en is beschikbaar in bijna elk land over de hele wereld. En toch zijn er nog steeds een handvol plaatsen op onze aardbol waar Prime Video nog niet is aangekomen. En je zult al snel merken dat je in een van die plaatsen terecht bent gekomen als je probeert toegang te krijgen tot het Prime Video-platform en meteen wordt afgewezen met een bericht waarin staat dat Prime Video niet beschikbaar is op jouw locatie.

Dankzij zijn wereldwijde aanwezigheid zijn die plaatsen echter dun gezaaid. Maar dat betekent niet dat Prime Video veilig is voor de bekende online streamingbeperkingen, ook wel bekend als geoblocking. Je komt erachter door op het moment dat je ook maar één stap buiten Nederland zet, je streamingbibliotheek meteen anders is dan je gewend bent.

Elke Prime Video-streamingbibliotheek is namelijk per land anders en specifiek gericht op het land waarin je je bevindt. Terwijl je Prime Video-originals in elke bibliotheek ter wereld kunt vinden, is het streamingplatform ook de thuisbasis van tonnen extra content, en die content verschilt dus per land. Dus je kunt helemaal weg zijn van een serie met meerdere seizoenen en hopen de achterstand in te halen en de nieuwe afleveringen tijdens je vakantie te kijken, om er vervolgens achter te komen dat de hele serie volledig uit je bibliotheek is verdwenen. Of je ontdekt ineens dat de Prime Video-bibliotheek van een ander land veel meer content heeft dan die van jou.

Dit heeft allemaal te maken met de streamingrechten. Terwijl Prime Video de rechten heeft op een film of show in het ene land, heeft het die misschien niet in een ander. Daarom is de Prime Video-bibliotheek van elk land volledig verschillend.

Maar hoe doet het platform dat? En kun je dit veranderen of ervan profiteren?

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Hoe weet Amazon Prime dat je in het buitenland bent?

Hoe weet Amazon Prime dat je niet in Nederland bent? Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel eenvoudig en heeft te maken met je IP-adres.

Elke keer dat je toegang krijgt tot het Prime Video-streamingplatform, detecteert het automatisch je IP-adres, dat precies aangeeft uit welk land je komt en welke content het aan jou moet tonen. Dus als je streamt vanuit Nederland, bevind je je in vertrouwd gebied met je Nederlandse Prime Video-bibliotheek die klaarstaat voor gebruik. Maar als je vanuit het buitenland toegang probeert te krijgen tot het platform, zal Prime meteen je IP-adres detecteren en je een andere contentbibliotheek tonen, je streamingopties beperken, of je toegang volledig blokkeren als je je in een land bevindt zonder Amazon Prime Video.

Ineens andere content in je bibliotheek treffen is natuurlijk cool, maar ook erg beperkend. Want wat als je gewoon je favoriete films en series in het buitenland wil bekijken? Of meer wil halen uit het streamingabonnement dat je hebt? Nou, daar kunnen we je misschien mee helpen!

Stream Prime Video zonder beperkingen met VPN Nederland

Als je beperkingen ondervindt met je Prime Video-bibliotheek, geen toegang hebt tot het platform, of niet kunt vinden wat je vanuit het buitenland wilt streamen, dan heb je VPN Nederland nodig.

VPN Nederland is een geavanceerd Virtual Private Network, ontworpen om je online privacy, bescherming en vrijheid te vergroten. Met behulp van onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke app kun je alle online beperkingen omzeilen waarmee je te maken krijgt en toegang krijgen tot alle content die je maar wil zien, waar je ook bent. En dit geldt ook voor Amazon Prime Video.

Dus de volgende keer dat je in het buitenland bent zonder toegang tot je favoriete streamingplatform of content, volg dan deze stappen om het op te lossen:

1. Neem allereerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat. VPN Nederland is de ultieme tool voor het deblokkeren van streaming, waarmee je onbeperkte streaming letterlijk binnen handbereik is.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze vele VPN-servers in Nederland. Door dit te doen, vervang je onmiddellijk je lokale IP-adres door een Nederlands IP-adres en laat je Prime Video denken dat je weer in Nederland bent.

3. Start tot slot de Prime Video-app of website, of laad eenvoudigweg de pagina opnieuw en krijg direct toegang tot het volledige platform en alle content die je zo mist, dat is alles!

Haal meer uit Prime Video met VPN Nederland

Niet alleen is VPN Nederland jouw enige manier om toegang te krijgen tot al je favoriete streamingplatforms en content vanuit het buitenland, we kunnen je ook helpen om je Prime Video-bibliotheek uit te breiden en er meer uit te halen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

VPN Nederland beschikt over een wereldwijd netwerk van VPN-servers waarmee je je virtuele locatie kunt wijzigen en toegang kunt krijgen tot Prime Video-bibliotheken die alleen beschikbaar zijn in andere landen, waardoor je Prime Video-content verdubbelt of zelfs verdrievoudigt!

Ben je klaar om meer dingen die je kunt streamen te ontdekken op Prime Video? Zo doe je dat:

1. Schrijf je allereerst in voor VPN Nederland – dit is je toegangspoort tot onbeperkte content.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een server in bijvoorbeeld de VS (daar heeft Prime Video de grootste en allerbeste bibliotheek).

3. Start de Prime Video-app of vernieuw het platform en geniet van het verkennen van drie keer zoveel content als voorheen!

VPN Nederland – onbeperkt streamen met één druk op de knop

VPN Nederland is de ultieme tool om toegang te krijgen tot meer content om te streamen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Onze VPN is gemaakt om door oneerlijke beperkingen heen te breken en ervoor te zorgen dat content voor iedereen gelijk beschikbaar is – ongeacht waar je bent en waar je naartoe gaat.

We doen er alles aan om je streaming echt onbeperkt en gemakkelijk te maken. En dit is wat het mogelijk maakt:

  • VPN Nederland herbergt het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld. En dat betekent niet alleen de beste VPN-prestaties in Nederland, maar ook directe toegang tot alles wat je wil streamen, waar je ook bent.
  • Niet alleen beschikt VPN Nederland over het grootste Nederlandse serverpark, maar onze app geeft je ook toegang tot VPN-servers over de hele wereld, waardoor je met slechts één druk op de knop toegang hebt tot enkele van ‘s werelds beste streamingplatforms.
  • Onze VPN is volledig geoptimaliseerd voor streaming, wat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot alle lokale streamingplatforms, van Prime Video tot Disney Plus, van Videoland tot Viaplay, evenals platforms die niet beschikbaar zijn in Nederland.
  • Toegang tot streaming zou niets zijn zonder een plezierige streamingervaring. Onze snelle 10 Gbps-servers, lichtgewicht verbindingsprotocollen en perfecte snelheden laten je moeiteloos streamen vanaf elke locatie.
  • VPN Nederland biedt volledige ondersteuning voor een onbeperkt aantal apparaten, zodat je kunt streamen op de manier die jij wil.

We zijn hier om je streaming gemakkelijker te maken. Dus neem VPN Nederland en stream zonder beperkingen.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand