Hoe kijk je nu al naar The Bear seizoen 3?

jun 24, 2024

Heb je je ooit afgevraagd of het runnen van een hoog gewaardeerd restaurant kan worden omgezet in de waanzinnigste en intenste serie ooit? Nou, er is een heel duidelijk antwoord op deze vraag en dat is ‘ja!’ en die serie heet The Bear.

The Bear heeft ons al 2 fantastische seizoenen heeft gebracht, en raad eens? Na pijnlijk lang wachten is het eindelijk tijd voor The Bear seizoen 3! Maar dat wist je waarschijnlijk al, anders zou je dit artikel niet lezen.

Iets anders dat je waarschijnlijk ook weet, is dat hoewel The Bear seizoen 3 al uit is, er nog steeds geen enkele manier is om het nieuwe seizoen in Nederland te kijken. Wat? Ja, echt, het klopt dat je de serie nergens in Nederland kunt vinden. Gek eigenlijk toch? Maar geen nood, we gaan je nu alles vertellen over hoe je dat probleem kunt oplossen.

Bekijk The Bear als eerste!

Krijg toegang tot Hulu en bekijk The Bear seizoen 3 zodra het uitkomt met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je The Bear kijken?

The Bear is een productie van FX, en alle FX-shows komen meestal terecht op Disney Plus in Nederland. Maar als je nu door de Disney Plus-bibliotheek bladert, kom je er al snel achter dat momenteel alleen de eerste 2 seizoenen van deze baanbrekende serie beschikbaar zijn op het platform. Hoe komt dat?

Hoewel The Bear seizoen 3 op 27 juni in de VS begon uit te zenden zal, volgens het tijdschrift Vogue, de serie pas op 17 juli op Disney Plus in Nederland verschijnen!

Kun je niet wachten? Wij ook niet! Daarom vertellen we je precies hoe je de serie nu kunt bekijken!

Hoe kijk je nu naar The Bear seizoen 3?

Het derde seizoen van deze geweldige serie wordt in de VS uitgezonden voordat de nieuwste aflevering van de serie ergens anders verschijnt. Dus als je, net als wij, niet kunt wachten om te zien wat het volgende seizoen in petto heeft voor Carmy en zijn crew, moet je een manier vinden om het nieuwste seizoen op Hulu te bekijken – het exclusieve thuis van de serie. Het probleem is dat Hulu alleen beschikbaar is in de VS.

The Bear seizoen 3 streaming op Hulu

En hier komt VPN Nederland om de hoek kijken.

VPN Nederland is de go-to app voor het deblokkeren van platforms en het omzeilen van oneerlijke online beperkingen die je ervan weerhouden om samen met andere fans van de inhoud te genieten die je wil. Met onze hulp kun je je virtuele locatie met slechts één druk op de knop wijzigen en Hulu (of welk ander streamingplatform dan ook) ervan overtuigen dat je ook in de VS bent en direct toegang krijgen tot alle exclusieve streaming content die het streamingplatform te bieden heeft!

Hoe? We vertellen je precies hoe je nu naar The Bear seizoen 3 kunt kijken!

Hoe kijk je The Bear seizoen 3 op Hulu met VPN Nederland?

We willen dat iedereen van deze geweldige serie kan genieten zodra deze uitkomt, dus we hebben ons best gedaan om het deblokkeren van streaming zo eenvoudig mogelijk te maken voor iedereen met een functionerende vinger.

Dit is hoe je het voor elkaar krijgt:

1. Kies eerst een abonnement en abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat. Dit is absoluut noodzakelijk als je meer streaming dan ooit tevoren wilt verkennen.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in de VS. Dit vervangt je Nederlandse IP door een echte Amerikaanse en stelt je in staat om toegang te krijgen tot alle lokale streamingplatforms.

3. Ga nu naar het Hulu streamingplatform en maak een account aan. Het is vrij eenvoudig, maar het aanmaken van een account vereist een Amerikaanse betaalmethode, dus we raden aan om een virtuele betaalkaart te gebruiken, of beter nog, gewoon een virtuele cadeaubon te nemen.
4. Rond het aanmaken van je account af en begin met streamen voordat iemand iets verklapt!

Eenvoudig, toch? Oh, en als je klaar bent, zorg er dan voor dat je alle andere exclusieve content bekijkt die dit streamingplatform te bieden heeft, waaronder The Act, The Rookie en een hoop andere geweldige series!

The Bear seizoen 3: wat te verwachten?

Het derde seizoen van The Bear belooft opnieuw intense en meeslepende momenten te brengen terwijl we dieper duiken in de levens van Carmy en zijn team. Verwacht nieuwe uitdagingen, spannende wendingen en nog meer culinaire avonturen die je op het puntje van je stoel houden!

De cast van The Bear seizoen 3

 • Jeremy Allen White als Carmen “Carmy” Berzatto
 • Ebon Moss-Bachrach als Richard “Richie” Jerimovich
 • Ayo Edebiri als Sydney Adamu
 • Abby Elliott als Natalie “Sugar” Berzatto
 • Lionel Boyce als Marcus
 • Liza Colón-Zayas als Tina
 • Edwin Lee Gibson als Ebraheim
 • Molly Gordon als Claire

Het wordt heet in de keuken

Je hoeft niet meer te wachten tot het eten koud is. Met VPN Nederland kun je nu naar The Bear seizoen 3 kijken, zelfs als je in Nederland bent. Door je virtuele locatie te wijzigen, kun je genieten van alle exclusieve inhoud die Hulu te bieden heeft, zonder te hoeven wachten.

Mis geen enkel moment van dit spannende nieuwe seizoen en ervaar de hitte in de keuken bij het uitserveren.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant