Hoe kijk je Young Sheldon op Netflix?

jun 13, 2024

Er zijn series die je leuk vindt. Er zijn series waar je echt van houdt. En dan is er Young Sheldon. De prequel van de hitserie Sheldon heeft ons 7 seizoenen van hartverwarmende hilariteit gegeven die waarschijnlijk nooit overtroffen zal worden. Een coming-of-age-verhaal over het wonderkind Sheldon, gespeeld door Iain Armitage, is een tijdloze serie die alles in zich heeft. En nu seizoen 7 is afgelopen en de serie plotseling werd geannuleerd, is het het perfecte moment om opnieuw te genieten van elke aflevering!

Daar beginnen de problemen echter. Misschien wil je alle seizoenen van Young Sheldon van begin tot eind kijken, maar blijkt dat lastiger te zijn dan je in eerste instantie dacht. Maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen!

Stream Young Sheldon op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en stream elk seizoen van Yound Sheldon met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie Young Sheldon kijken?

In Nederland kun je de eerste 6 seizoenen van Young Sheldon bekijken op Videoland of HBO Max. De aankondiging van het 7e en laatste seizoen op deze platforms of in Nederland moet nog komen.

Geen Videoland of HBO Max? Geen zin in nog een abonnement? Wat dacht je ervan om alle seizoenen van Young Sheldon te kijken op Netflix?

Hoe kijk je Young Sheldon op Netflix met VPN Nederland?

Elke Netflix-catalogus is anders per land. In Nederland moet je misschien extra streamingabonnementen nemen om Young Sheldon te kunnen kijken, maar in de VS kun je gewoon Netflix aanzetten en alle seizoenen van de serie meteen bekijken.

Young Sheldon streaming op Amerikaanse Netflix

Waarom is dat belangrijk voor jou om te weten? Omdat je met behulp van VPN Nederland toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix-catalogus en de serie kunt bekijken op je favoriete streamingplatform zonder een stap te verzetten (nou ja, bijna). VPN Nederland laat je je virtuele locatie veranderen en geeft je toegang tot streamingbibliotheken en zelfs hele streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. Zo kun je genieten van content die je anders niet zou kunnen zien.

Geloof je niet dat het zo makkelijk kan zijn? Kijk eens hoe eenvoudig het is om nu alle seizoenen van Young Sheldon op Netflix te kijken:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze geweldige VPN-app op je apparaat of zelfs op al je apparaten.

2. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in de VS. Dit vervangt je Nederlandse IP door een Amerikaans IP en geeft je toegang tot zowel de Amerikaanse Netflix-bibliotheek als talloze andere streamingplatforms.

3. Herstart Netflix zonder uit te loggen en stream alle seizoenen van de show direct. Bazinga!

Wanneer komt Young Sheldon seizoen 7 naar Netflix?

Hoewel seizoen 7 van Young Sheldon in mei al is afgerond, is de releasedatum op streamingplatforms nog niet aangekondigd.

De serie is momenteel exclusief te streamen op Paramount+ en fuboTV in de VS (die je ook kunt bekijken met behulp van VPN Nederland).

Een ding is zeker: het 7e seizoen van de serie zal veel eerder op Amerikaanse Netflix verschijnen dan op welke andere platformen dan ook, dus je kunt net zo goed alvast beginnen met het kijken van alle voorgaande seizoenen – wie weet, tegen de tijd dat je klaar bent, is het laatste seizoen ook op Netflix VS beschikbaar!

Young Sheldon, het beste tussendoorvermaak

Een lange werkdag, koken en de afwas, wat is er daarna beter dan even op de bank ploffen voor een aflevering van Young Sheldon. Met een speelduur tussen de 18 en 22 minuten is zo’n aflevering lang genoeg om even te ontspannen, en kort genoeg om wat van je avond te maken. Bijvoorbeeld door te genieten van al die andere content die je met behulp van VPN Nederland bij heel veel streamingdiensten kunt bekijken.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant