Hoe kun je The Act in Nederland kijken?

jan 3, 2024

Gypsy Rose Blanchard werd onlangs vrijgelaten uit de gevangenis voor de moord op haar moeder – Dee Dee Blanchard, in een van de vreemdste, gruwelijkste en meest huiveringwekkende waargebeurde misdaadverhalen van de 21e eeuw. En weet je wat dat betekent? Dat het tijd is om dit noodlottige, waanzinnige en bizarre verhaal te bekijken in de vorm van de serie The Act.

Maar, soms is het bekijken van een serie niet zo eenvoudig als alleen de tv aanzetten. En je zult al snel merken dat dit precies het geval is met The Act. En wij zijn hier om dit op te helderen.

Bekijk elke serie zonder beperkingen!

Ontdek een wereld van onbeperkt streamen met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie The Act kijken?

Ondanks dat The Act een grote hit is met een score van 7.9 op IMDb en 88%/91% op Rotten Tomatoes, zul je moeite hebben om deze serie in Nederland te vinden. En dat komt omdat er simpelweg geen streamingplatform in ons streamingplatform-rijke land is dat de serie heeft. Je hoort misschien om je heen dat je op Amazon Prime Video of Videoland The Act kunt vinden, maar ook als je daarheen gaat zul je ontdekken dat de serie er niet is en zul je moeten settelen voor het kijken van The Rookie op Netflix.

The Act niet beschikbaar op Amazon Prime Video

Om welke reden dan ook, de serie The Act heeft nooit zijn weg naar Nederland gevonden. Misschien dacht iemand dat we niet zo geïnteresseerd zijn in waargebeurde misdaadverhalen, maar diegene zat net zo fout als iedereen die denkt dat een broodje kaas geen adequaat ontbijt of voedzame lunch is. De serie is dus nergens te vinden op Nederlandse streamingdiensten of op de Nederlandse televisie. De enige plek om deze serie te bekijken is exclusief op Hulu, een streamingplatform dat alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten. En dat is de reden dat je, zonder de juiste voorbereiding, problemen kunt ondervinden als je vanuit Nederland (of elk ander land buiten de VS) toegang probeert te krijgen tot het streamingplatform. Het streamingplatform is namelijk ge-geoblokkeerd en niet toegankelijk vanuit Nederland.

Maar wanhoop nog niet, want wij zijn hier om je daarmee te helpen.

Hoe kijk je The Act op Hulu vanuit Nederland?

Hulu is een geweldig streamingplatform vol met allerlei lekkernijen bovenop de serie The Act waar iedereen om heeft gesmeekt sinds het werd uitgebracht.

Het probleem is – Hulu is alleen beschikbaar in de VS. Wanneer je probeert toegang te krijgen tot het streamingplatform vanuit Nederland, ziet het onmiddellijk je Nederlandse IP-adres en blokkeert je direct de toegang, waardoor je weggehouden wordt van content die je nergens anders kunt krijgen.

Is dat eerlijk? Zeker niet.

Kun je dit oplossen? Zeker wel.

Alles wat je hoeft te doen, is het platform laten geloven dat je uit de VS komt. En dat kun je doen met een enkele klik door VPN Nederland te gebruiken. Onze geavanceerde software stelt je in staat om je virtuele locatie te veranderen met die ene klik. Door verbinding te maken met een van onze VPN-servers over de hele wereld, krijg je een IP toegewezen van die locatie, wat je direct toegang geeft tot een wereld van nieuwe content die je voorheen niet kon bekijken. Als je bijvoorbeeld verbinding maakt met onze servers in de VS, krijg je direct een Amerikaans IP-adres en kun je direct toegang krijgen tot alle Amerikaanse streamingplatforms, inclusief Hulu, dat de thuisbasis is van The Act en nog veel meer geweldige content.

The Act streaming op Hulu

Maar dat is nog niet alles. VPN Nederland is ook je ultieme online beveiligings– en privacyhulpmiddel. Het versleutelt al je online gegevens, beveiligt je internetverbinding en verwijdert elk spoor van jou online, zodat niemand ooit zal weten wat je online hebt uitgevoerd.

The Act kijken op Hulu in slechts 6 stappen

Toegang krijgen tot content die je eerder niet kon bekijken, is nog nooit zo eenvoudig geweest met VPN Nederland. Lijkt het een beetje onwerkelijk? Niets is minder waar.

Bekijk deze stapsgewijze handleiding over hoe je The Act op Hulu kunt bekijken:

1. Als eerste neem je een abonnement op VPN Nederland – het ultieme hulpmiddel voor online vrijheid en het omzeilen van oneerlijke online beperkingen.

2. Dan download en installeer je onze app op je apparaten. Onze VPN biedt ondersteuning voor een onbeperkt aantal apparaten, evenals native apps voor alle belangrijke online platformen, zodat je vrijwel elk apparaat dat je bezit kunt bevrijden.

3. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met onze serverlocatie in de VS. Door dit te doen, krijg je direct een Amerikaans IP-adres toegewezen ter vervanging van je Nederlandse, waardoor je meteen toegang krijgt tot alles wat je wil bereiken. Al onze Amerikaanse servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, dus je kunt geen verkeerde keus maken.

4. Ga vervolgens naar het Hulu streamingplatform en maak een account aan.

5. Hulu is een betaald streamingplatform, maar accepteert alleen Amerikaanse betaalmethoden. Dus je hebt er een nodig om je te abonneren. Wij raden aan om een virtuele bankkaart of een virtuele cadeaukaart te gebruiken, zodat je zonder veel gedoe of beperkingen van Hulu kunt genieten.

6. Rond het aanmaken van je account af en geniet van The Act, evenals honderden andere geweldige en exclusieve series, films en shows die je nergens anders kunt krijgen!

Foutje, bedankt

Soms maken de samenstellers van de vele streamingplatformen in Nederland een misser, zoals het niet in hun library opnemen van het onwerkelijke verhaal van Gypsy Rose Blanchard. En dat is vervelend, maar kan gebeuren ‘foutje, bedankt’. Geeft niks, we zijn immers allemaal mensen. Maar irritant is het wel als je gewoon een steengoede serie wil zien. Gelukkig ben jij slim genoeg om VPN Nederland in te zetten, zodat je een account kunt aanmaken op Hulu, waar je niet alleen The Act kunt kijken, maar nog veel meer topseries en -films.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant