Verberg je IP met één druk op de knop!

 • Verberg je IP-adres en bescherm je persoonlijke informatie
 • Voorkom online tracking
 • Krijg toegang tot alles wat je eerder niet kon bereiken

Herstel je online privacy met VPN Nederland

IP verbergen met VPN Nederland

Voorkom IP-tracking en geniet van een vrijer internet

Prive browsen met VPN Nederland

Browse privé

Voorkom dat iemand je IP-adres ziet en surf met absolute privacy
Anoniem downloaden met VPN Nederland

Download anoniem

Verberg je IP en download anoniem zonder risico’s of online beperkingen
Toegang tot alles met VPN Nederland

Toegang tot alles

Verander je virtuele locatie en krijg toegang tot websites en streamingdiensten

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en altijd veilig online met VPN Nederland.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Je IP-adres onder jouw controle

Elk apparaat dat is verbonden met internet heeft een IP-adres. Of het nu gaat om je pc, laptop, telefoon, smart TV, router of een ander apparaat met een internetverbinding, ze hebben allemaal hun eigen IP-adres dat wordt gebruikt om te communiceren met andere apparaten, websites, online diensten en platforms.

Je IP-adres is als een persoonlijk paspoort voor toegang tot de online wereld. En je IP, samen met alle informatie die het over jou bevat, is zichtbaar voor iedereen.

VPN Nederland geeft je voor het eerst de controle over je eigen IP-adres en verbergt het voor nieuwsgierige ogen. Met behulp van ons geavanceerde Virtual Private Network kun je met één druk op de knop je IP-adres verbergen en eindelijk je online privacy volledig in eigen hand nemen.

Waarom je IP-adres verbergen?

Je IP-adres (Internet Protocol-adres) is wat je verbindt met het internet. Maar het doet meer dan alleen dat. Deze kleine reeks getallen is ook gekoppeld aan veel aanvullende informatie die kan worden gebruikt om je te volgen, informatie over jou te verzamelen, je online activiteiten te beperken of zelfs misdaden tegen jou te plegen. Dit zijn slechts enkele van de gevaren waaraan je onbeschermde IP-adres je blootstelt:

Je persoonlijke informatie ligt open en bloot

Je IP-adres bevat veel informatie over jou. Informatie die je wellicht niet met anderen wilt delen.
Dit omvat:

 • Je locatie
 • Informatie over je apparaat
 • Netwerk informatie
 • Data over je internet service provider en netwerk informatie

Alleen toegang tot deze informatie kan je privacy en veiligheid in gevaar brengen. En in verkeerde handen kan het leiden tot verwoestende aanvallen, variërend van het stelen van je informatie tot het stelen van je identiteit, van kleinschalige online inbraken tot het verkrijgen van toegang tot je financiële gegevens.

Je locatie ligt op straat

Waarschijnlijk wil je je informatie niet met iedereen delen. Maar je IP doet precies dat zonder dat je het doorhebt.. Je IP bevat vrij nauwkeurige informatie over je locatie, en vertelt iedereen die misschien aan het kijken is waar ze je kunnen vinden. In combinatie met aanvullende informatie uit andere bronnen kan je IP iemand daadwerkelijk helpen ontdekken waar je woont.

Online tracking

Je IP-adres is ook gekoppeld aan je profiel en kan worden gebruikt om je in de gaten te houden en te monitoren wat je online doet. Hackers kunnen deze informatie gebruiken om verwoestende aanvallen uit te voeren, je internetprovider en verschillende overheidsinstanties kunnen volgen wat je doet om bepaalde activiteiten te beperken en boetes op te leggen, zoekmachines en adverteerders kunnen deze informatie verzamelen, opslaan en verkopen aan derden voor commerciële doeleinden.

En het begint allemaal met je IP-adres.

Online restricties

Je IP-adres onthult niet alleen informatie over jou, het speelt ook een belangrijke rol bij het beperken van je online vrijheid. Van geoblocking tot het verbieden van toegang tot bepaalde online diensten, je IP-adres kan ervoor zorgen dat je niet alles kunt ervaren wat online beschikbaar is.

Het IP-adres is dan wel een essentieel onderdeel van je verbinding met het wereldwijde web, maar het is duidelijk dat het ook een enorme bron van privacyzorgen en potentieel gevaar is. Dus als je bezorgd bent over je online privacy en veiligheid, ben je allereerst op de juiste weg. En ten tweede verberg je je IP-adres.

En dat is precies wat VPN Nederland voor jou kan doen!

Hoe verbergt VPN Nederland je IP-adres?

Wij bij VPN Nederland zijn er sterk van overtuigd dat alleen JIJ recht hebt op jouw persoonlijke informatie. En we streven ernaar om dat recht weer in jouw handen te leggen met behulp van onze toonaangevende technologie voor online privacy en beveiliging.

Ons geavanceerde Virtual Private Network is ontworpen om jou een ongeëvenaard niveau van online privacy te bieden, je IP-adres met één druk op de knop te verbergen en het – en alle informatie die het over jou bevat – onzichtbaar te maken voor anderen.

Hier is hoe VPN Nederland dat achter de schermen voor jou mogelijk maakt:

Verander je IP met een VPN met VPN Nederland
 1. Wanneer je verbinding maakt met VPN Nederland, verbindt onze app je eerst met een van onze eigen zeer beveiligde, zero-knowledge VPN-servers, in plaats van je direct naar je bestemming op het internet te sturen.
 2.  
 3. Eenmaal verbonden, vervangt onze server jouw oorspronkelijke IP-adres door je een van onze eigen anonieme IP-adressen toe te wijzen, die geen informatie over jou bevatten.
 4.  
 5. Maar onze VPN doet niet alleen dat. Het versterkt ook al jouw online gegevens met ondoordringbare 256-bits encryptie en beveiligt je verbinding met zeer geavanceerde verbindingsprotocollen om je niet alleen anoniem, maar ook volledig veilig online te houden.
 6.  
 7. Nu VPN Nederland heeft gezorgd voor jouw online beveiliging en privacy, ben je vrij om het web te browsen met een nieuw IP-adres, wetende dat niemand ooit in staat zal zijn om jouw persoonlijke gegevens te zien of jouw online activiteiten naar jou terug te leiden – elk spoor dat je online achterlaat zal doodlopen bij onze private VPN-server.
 8.  
 9. Nadat je de verbinding met VPN Nederland hebt verbroken, worden onze servers automatisch gewist van alle gegevens volgens ons strenge no-logs beleid, zodat er geen kans is dat iemand ooit weet wat je online hebt gedaan.
  Geen ingewikkelde installaties. Geen meerstapsprocessen. Geen louche diensten. Absolute privacy met één druk op de knop.

De voordelen van het verbergen van je IP-adres met VPN Nederland

Maar is het echt de moeite waard om je IP-adres te verbergen? Wij bij VPN Nederland geloven absoluut van wel. Bekijk alle voordelen die gepaard gaan met het simpelweg veranderen van je IP-adres:

Next-level online privacy

Online privacy is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Met iedereen die je online informatie ziet, verzamelt, opslaat en verkoopt, heb je geen andere keuze dan zelf actie te ondernemen. En VPN Nederland maakt dit zowel efficiënt als eenvoudig.

Door je werkelijke IP-adres te verbergen, kun je eindelijk echte online privacy ervaren die geen enkele andere service kan evenaren, op elk apparaat. Blader, bezoek websites, download en stream anoniem zonder dat iemand ooit weet wat je online doet.

Online bescherming

Het verbergen van je echte IP-adres voorkomt niet alleen tracking, maar minimaliseert ook aanzienlijk de risico’s die je online loopt. Zonder toegang tot je IP, in combinatie met onze ongeëvenaarde beveiligingsfuncties, hebben cybercriminelen geen mogelijkheid om je te schaden.

Online vrijheid

Geen IP-tracking betekent minder online beperkingen opgelegd door de overheid, je internetprovider en verschillende diensten. Geniet van echt onbeperkte toegang tot internet zonder dat iemand je vertelt wat je wel of niet kunt doen, bandbreedtebeperkingen en andere online obstakels.

Anonieme downloads

Als je IP niet aan jou kan worden gekoppeld, betekent dit dat niemand ooit kan achterhalen wat je online doet. Geniet dus van echt anoniem browsen, downloads en andere activiteiten, wetende dat je online spoor nooit naar jou terug zal leiden.

Onbeperkt streamen

VPN Nederland verbergt niet alleen je IP-adres en virtuele locatie, maar stelt je ook in staat om het te vervangen door een locatie naar keuze. Dit geeft je onbeperkte toegang tot streamingdiensten, platforms en websites waar je normaal geen toegang toe zou hebben.

Andere manieren op je IP-adres te verbergen

Je vraagt je misschien af: Is een VPN de enige manier om je echte IP-adres te verbergen? Nee, maar VPN Nederland is absoluut de makkelijkste, meest betrouwbare en meest vertrouwenswaardige manier. En we kunnen het bewijzen! Hier zijn alle andere beschikbare opties om je IP-adres te verbergen:

Openbare Wi-Fi

Een van de manieren om je persoonlijke IP-adres verborgen te houden, is door gebruik te maken van openbare Wi-Fi-netwerken. Wanneer je gebruik maakt van openbaar Wi-Fi, deel je hetzelfde openbare IP-adres als iedereen op dat netwerk.

Echter, openbaar Wi-Fi is ook de meest voorkomende bron van online gevaren. Het laat je verbinding volledig blootliggen en makkelijk misbruiken.

Voordelen
Veel gratis hotspots over de hele wereld
Nadelen
Maakt je kwetsbaar voor cybercriminaliteit
Je gegevens zijn blootgesteld
Je hebt er niet altijd toegang toe

Proxies

Proxies werken op een vergelijkbare manier als VPN’s door je internetverbinding via een externe server te leiden.

Echter, proxies vereisen technische kennis om te configureren, beschermen je online gegevens niet, zijn gevoelig voor hacks en bieden niet veel aanpassingsmogelijkheden om verbinding te maken met specifieke locaties.

Voordelen
Verbergen je IP-adres
Filteren inhoud
Staan je toe bepaalde beperkingen te omzeilen
Nadelen
Moeilijk in te stellen
Versleutelen je verkeer niet
Maken je kwetsbaar voor aanvallen en hackers
Proxy-servers kunnen je activiteit registreren
Slecht geconfigureerde proxies kunnen je gegevens volgen en misbruiken

Tor

De Tor Browser stuurt je verbinding door meerdere andere gebruikers via het Onion-netwerk en versleutelt je gegevens, wat zorgt voor een vrij geavanceerd beveiligingsniveau. Maar, hoewel bedoeld voor veiligheid en privacy, heeft de Tor Browser nog steeds een aantal kwetsbaarheden en nadelen die je online ervaring kunnen verstoren.
Voordelen
Verbergt je IP
Versleutelt je verbinding tussen knooppunten
Stelt je in staat om bepaalde inhoud te openen
Maakt het mogelijk om met relatieve privacy te browsen
Nadelen
Versleutelt je eindverkeer op het internet niet, waardoor je informatie en browsegeschiedenis blootgesteld kunnen worden
Je online activiteit kan nog steeds gevolgd worden
Knooppuntbeheerders kunnen mogelijk je online activiteiten monitoren
Het Onion-netwerk is extreem traag
Toegang tot bepaalde websites en platforms is geblokkeerd voor Tor-gebruikers
De autoriteiten houden het Tor-netwerk en zijn gebruikers nauwlettend in de gaten

Het is duidelijk dat VPN Nederland de beste manier is om je IP-adres te verbergen en de volledige reikwijdte van het internet te ervaren. Bekijk hoe eenvoudig het is!

Drie stappen is alles wat nodig is!

Heb je nog steeds twijfels? Het enige wat nodig is om je IP-adres te veranderen met VPN Nederland zijn deze drie eenvoudige stappen:

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland en installeer de VPN Nederland app op je apparaat.

Stap 2

Maak verbinding met een van onze serverlocaties
Verbind met een van onze privé VPN-servers die je IP-adres vervangen door een van onze eigen anonieme IP-adressen.

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Blader, download en stream privé zonder online tracking en zonder online beperkingen!

Wat krijg je bij zo’n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand