We lanceren een gloednieuw sportsegment!

feb 20, 2024

Nu het sportseizoen van 2024 op gang komt, hebben we bij VPN Nederland spannend nieuws om met jullie te delen. We hebben onlangs een gloednieuw segment op de website gelanceerd met één doel en één doel alleen – jullie laten weten hoe je meer sport kunt kijken, waar je het kunt kijken en hoe je het kunt kijken. Vanaf nu is VPN Nederland niet alleen je ultieme tool om alle sport te kijken die je maar wil, maar ook de enige plek die je ooit nodig zult hebben om erachter te komen waar je al je favoriete sporten kunt kijken en wat de beste manieren zijn om dat te doen.

Laten we eens kijken naar waarom dit wel het beste nieuws van de hele week voor je moet zijn.

Mis nooit meer een wedstrijd!

Stream alles, altijd en overal met behulp van VPN Nederland!
Neem de volgende stap in online beveiliging

Wat is ons nieuwe sportssegment?

Jarenlang heeft VPN Nederland jullie als streaming– en sportfan geholpen oneerlijke online beperkingen te overwinnen om te kijken en te luisteren naar al je favoriete content op de manier die jullie willen. Maar uitzoeken wie welke sport streamt en wat de beste opties zijn om het te bekijken is altijd zo’n gedoe. Dus leek het ons een goed idee om onze ondersteuning voor sportstreaming een niveau hoger te tillen en je niet alleen de middelen geven om al je favoriete sporten te kijken, maar ook alle informatie over waar je ze kunt kijken!

Je hoeft dus niet langer op het laatste moment zelf te googelen of Wikipedia en andere willekeurige vreemde websites af te speuren naar ongeteste en onbetrouwbare informatie terwijl je belangrijk momenten van de wedstrijd mist. Cool, niet?

En we noemen dit nieuwe segment van de website onze ‘Sports Hub’.

Dus wat komt er op te staan?

We zijn blij dat je het vraagt! Onze gloednieuwe streaminghub is bedoeld om je alles te vertellen over wanneer, waar en hoe je je favoriete sporten en wedstrijden kunt kijken. Je hebt waarschijnlijk je favoriete website waar je al je favoriete sportnieuws vandaan haalt. Je hebt waarschijnlijk je favoriete platforms om alle live scores en alle winnaars van een bepaalde wedstrijd te bekijken. En we proberen die niet te vervangen. Wat je mist, is betrouwbare en tijdige informatie over waar en hoe je al je favoriete sporten en wedstrijden kunt kijken – en dat is precies waar we nu aan werken. Dus dit zul je kunnen vinden op de nieuwe, enerverende sports hub:
 • Alle sportkalenders en wanneer elke wedstrijd, race of competitie zal plaatsvinden
 • Uitgebreide gidsen over waar je het hele seizoen kunt kijken, evenals elke individuele wedstrijd, spel of race.
 • Een lijst van alle beste streamingopties voor elke specifieke wedstrijd en competitie.
 • Stap-voor-stap handleidingen over hoe je toegang krijgt tot elke specifieke streamingoptie.
 • Uitgebreide gidsen over het streamen van de wedstrijden vanuit het buitenland.
 • Tips voor het oplossen van problemen met streamen
 • Aanvullende informatie over elke sport waar je naar uitkijkt.

Hebben we je aandacht? Je weet nu dus waar je alle informatie kunt vinden die je nodig had, maar nergens kon vinden.

Top, wanneer kan ik jullie Sports Hub bekijken?

Oh, dit is een makkelijke. Ons nieuwe, nuttige en spannende segment voor al je behoeften op het gebied van sportstreaming is nu al live op de websites! Net op tijd voor de start van het Formule 1-seizoen 2024 en de eerste Grand Prix in Bahrein. Het had geen moment eerder gekund, toch?

In de komende weken, en gedurende het hele jaar, zullen we steeds meer content, gidsen en nuttige tips blijven toevoegen over elke sport die je maar zou willen kijken tot VPN Nederland niet alleen je favoriete tool is om alle sporten te kijken waar je naar uitkijkt op jouw manier, maar onze sports hub stevig in je bladwijzers staat als de beste plek om al je inzichten over sportstreaming te krijgen!

Mis geen enkele sportwedstrijd meer!

Geen idee wanneer de start is van de volgende F1-race? Wil je een belangrijke Amerikaanse bokswedstrijd zien, maar weet je niet wanneer je de wekker moet zetten? Wil je het kinderfeestje van je dochter niet per ongeluk tegelijk plannen met die ene knaller van een voetbalwedstrijd?

Surf simpelweg naar onze sportshub en zie in één oogopslag wanneer en waar je jouw sportevenement kunt kijken.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant