Encryptie van militaire kwaliteit: beveilig je online leven

Verbeter de beveiliging van je persoonlijke gegevens

Zorg ervoor dat niemand ooit je online activiteiten kan zien

Pak je online privacy terug

Tijdelijk meer dan 60% korting!

VPN encryptie van VPN Nederland

Dit is wat de encryptie van VPN Nederland voor je doet:

Encryptie beschermt je online gegevens

Ondoordringbare online beveiliging

Onze geavanceerde coderingstechnologie zorgt ervoor dat al je persoonlijke informatie online te allen tijde veilig blijft.

Encryptie beschermt je online privacy

Geperfectioneerde privacy

Dankzij de ondoordringbare encryptie van VPN Nederland blijft al je online informatie altijd privé.

Encryptie voorkomt online tracking

Laat geen sporen achter

De encryptie van VPN Nederland zorgt er in combinatie met ons no-logging-beleid voor dat alleen jij weet wat je online doet.

Beveilig jezelf met de veiligste VPN!

Ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en altijd veilig online met VPN Nederland.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

VPN Nederland encryptie: De nieuwe generatie online beveiliging

VPN Nederland wil toonaangevend zijn op het gebied van moderne VPN-, en persoonlijke privacy- en beschermingstechnologie. Om dat te bereiken, ontwikkelen we state-of-the-art beveiligingsoplossingen, die ervoor zorgen dat al je persoonlijke informatie en alles wat je online doet bij ons veilig en privé is.

Een van de unieke en krachtige tools die VPN Nederland levert, is onze ondoordringbare en onverslaanbare encryptie van militaire kwaliteit. Zelfs als iemand je gegevens in handen krijgt, zal het 2,290,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 jaar duren om die gegevens te ontcijferen.

Wat is encryptie?

VPN-encryptie is een geavanceerde technologie die gebruikmaakt van complexe wiskundige algoritmen om al je uitgaande en inkomende verkeer (websites die je bezoekt, berichten die je verzendt, bestanden die je downloadt, enz.) om te zetten in een onleesbaar cijfer. Niemand zal de informatie kunnen ontcijferen of begrijpen zonder een speciale, unieke sleutel.

In feite is encryptie niets nieuws. Het bestaat al sinds de Romeinse tijd, en tegenwoordig kunnen zelfs kinderen een eenvoudig cijferspeeltje in hun Happy Meal vinden.

Het idee achter encryptie is altijd hetzelfde: er wordt een specifieke methode gebruikt om een ​​normaal bericht onleesbaar te maken voor iedereen die geen sleutel heeft om het te ontcijferen.

Hoe werkt encryptie bij VPN Nederland

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten encryptie in gebruik, en waarschijnlijk gebruik je sommige ervan constant zonder het te weten. Bijvoorbeeld: Elke website die je zou moeten kunnen vertrouwen zou TLS-codering (upgrade van SSL) moeten gebruiken om je informatie te beschermen. En elke goede berichten-app maakt gebruik van end-to-end-codering waarmee alleen jij en je geadresseerde toegang hebben tot de informatie die je deelt.

Dit is in wezen hetzelfde als VPN Nederland-encryptie. Maar in de eerste plaats versleutelt een VPN echt alles wat je online doet, iets wat geen enkele andere technologie kan. En ten tweede voert VPN Nederland het eenvoudige concept van encryptie tot het uiterste door.

Waarom heb je encryptie nodig?

Als het gaat om het verzenden van berichten of online bankieren, is de behoefte aan beveiliging duidelijk: niemand wil dat hun berichten worden gelezen of dat hun inloggegevens worden gestolen.

Maar als het gaat om al het andere dat je online doet, is de noodzaak van geavanceerde bescherming misschien niet zo vanzelfsprekend.

Maar in werkelijkheid loopt al je persoonlijke informatie online standaard gevaar.

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die elke seconde je veiligheid en privacy online bedreigen:

  • Omdat alles online wordt gedaan, kunnen criminelen gemakkelijk je meest persoonlijke en waardevolle informatie in handen krijgen. Van je bankrekening tot je social media berichten – er is maar één snelle onvoorzichtige internetverbinding via openbare wifi voor nodig.
  • Elke keer dat je naar een website wilt gaan, moet je een verzoek naar uw internetprovider sturen. Zo werkt internet. En omdat je ISP je enige toegangspunt is tot alles online, hebben ze een heel profiel van je en wat je online doet. En dat profiel verkopen ze gemakkelijk aan adverteerders, en ze geven het op verzoek af.
  • Al je favoriete sociale-mediaplatforms doen hetzelfde. Ze creëren een virtueel, zeer invasief profiel dat dingen over je weet die je waarschijnlijk niet zou willen delen, om je advertenties te laten zien en geld aan je te verdienen.
  • En natuurlijk geldt hetzelfde voor de overheid, die toegang heeft tot vrijwel alle informatie die je online achterlaat.

Een VPN is de enige tool die bedoeld is om te voorkomen dat al die persoonlijke informatie uit je handen glipt.

VPN-encryptie plaatst de “Privé” in “Virtuele Privé Netwerk”. Het is een cruciaal onderdeel van VPN-technologie dat ervoor zorgt dat zelfs als iemand op de een of andere manier iets dat je online doet in handen krijgt, ze het nooit zullen kunnen begrijpen. Daarom is het van groot belang om een VPN te kiezen die een up-to-date, betrouwbare en betrouwbare coderingsstandaard gebruikt, om je online activiteiten altijd en overal veilig en privé te houden.

Hoe encryptie je online beschermt

Wat is de beste encryptie?

VPN’s zijn niet allemaal hetzelfde gemaakt. En dit geldt ook voor de encryptiemethoden die ze gebruiken.

Dus je vraagt je nu waarschijnlijk af: welke encryptie is de beste?

Gelukkig is er een duidelijk antwoord op deze vraag: het is de AES-256-bit encryptietechnologie.

AES, of Advanced Encryption Standard, is absolute overkill als het gaat om gegevensbescherming. Het werd in 1998 ontwikkeld door de Belgische cryptografen Joan Daemen en Vincent Rijmen. Het cijfer codeert de gegevens in blokken en de sleutels zijn er in verschillende groottes (128, 192, 256). Hoe groter de sleutel, hoe groter het cijfer dat het kan produceren en hoe moeilijker het is om te kraken.

Het is de meest algemeen aanvaarde coderingsstandaard die zelfs door het leger en regeringen wordt gebruikt om TOP SECRET-informatie te verwerken. Het heeft geen bekende kwetsbaarheden en er zijn manieren bekend om de ​​codering die ermee is gemaakt te decoderen.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Hoe goed is AES-256-bit-codering dan precies?

Welnu, een 256-bits sleutel heeft 2^256 mogelijke combinaties. En dat zijn 115,​792,​089,​237,​316,​195,​423,​570,​985,​008,​687,​907,​853,​269,​984,​665,​640,​560,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000 combinaties. Dus zelfs als er vandaag de dag technologie zou bestaan ​​die in staat is om AES-encryptietechnologie te kraken, zou het letterlijk miljarden jaren duren om een ​​enkel stukje data te ontcijferen!

En VPN Nederland stelt deze encryptie van militaire kwaliteit met één druk op de knop voor jou beschikbaar!

Hoe werkt VPN Nederland’s encryptie?

Er komt veel kijken om van VPN Nederland een ondoordringbaar hulpmiddel te maken voor je persoonlijke online veiligheid. Maar we leggen het even simpel voor je uit. Dit, gebeurt er dit als je verbinding maakt met VPN Nederland:

  1. Alles begint met onze VPN-app die veilig is verbonden met een van onze eigen extreem veilige VPN Nederland-servers. De twee doorlopen een proces dat een ‘handshake’ wordt genoemd, een veilige manier waarop twee apparaten elkaar herkennen.
  2. Nadat onze app is verbonden met een beveiligde server, brengen ze een veilige privétunnel tussen de twee tot stand met behulp van een van onze zeer geavanceerde VPN-verbindingsprotocollen.
  3. Zodra een veilige tunnel tussen de twee apparaten tot stand is gebracht, worden al je gegevens gecodeerd met AES-256-GCM-codering en naar de VPN-server verzonden. Terwijl AES-256-bit codering ervoor zorgt dat je gegevens worden gecodeerd, maakt de GCM (Galois/Counter Mode) het mogelijk om meerdere datapakketten tegelijk te coderen, waardoor je verbinding veel sneller wordt.
  4. Bij het bereiken van de VPN-server worden je gegevens gedecodeerd met behulp van een unieke cijfersleutel en naar internet verzonden in de vorm van regulier internetverkeer.
  5. Wanneer de gevraagde informatie teruggaat naar de server, wordt deze nogmaals gecodeerd voordat deze naar je apparaat wordt verzonden.
  6. Wanneer de informatie je apparaat bereikt, decodeert VPN Nederland de gegevens en laat je uiteindelijk de websites, gedownloade bestanden, berichten en andere soorten informatie zien die je online aanvraagt ​​en ontvangt.

Dit proces is buitengewoon gecompliceerd en omvat talrijke stappen. Dankzij de baanbrekende persoonlijke online beveiligingstechnologie van VPN Nederland zijn we echter in staat om dit proces in een oogwenk te laten verlopen. En dat is alles wat nodig is om je informatie volledig beschermd en volledig privé te houden.

VPN Nederland: Geavanceerde encryptie met één druk op de knop

VPN Nederland loopt voorop in VPN-technologie om je het beste te bieden op het gebied van online bescherming, beveiliging en privacy.

We streven ernaar je te wapenen met dezelfde tools die het leger vertrouwt, zodat je je op je gemak kunt voelen en je online volledig beschermd en veilig voelt, wat je ook doet – of dat nou communiceren is, browsen, downloaden of winkelen.

Daarom gebruiken en ontwikkelen we alleen het beste in de huidige VPN-technologie.

VPN Nederland gebruikt geavanceerde AES-256-GCM en enkele van de meest geavanceerde VPN-verbindingsprotocollen, om je verbinding te allen tijde veilig en privé te houden.

VPN NederlandVertrouw op ons om je online veilig te houden!

Wil je meer weten over protocollen?

Bekijk onze volledige gids over onze VPN-protocollen.

Wat krijg je bij zo’n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand