Kill switch: online bescherming zonder compromissen

Veilig en supersnel anoniem downloaden en streamen

Overal ter wereld, Nederlandse online veiligheid en privacy

Beste VPN apps en 24/7 klantenservice in het Nederlands

Tijdelijk meer dan 60% korting!

Kill switch bij VPN Nederland

Dit is wat de kill switch van VPN Nederland voor je doet:

Altijd veilig online met kill switch

Altijd veilig online

De Kill Switch van VPN Nederland zorgt ervoor dat jij en je persoonlijke gegevens online volledig veilig zijn wanneer je dat het meest nodig hebt.

Kill switch houdt elk apparaat veilig

Beveiliging op elk device

De Kill Switch voor netwerkvergrendeling van VPN Nederland is beschikbaar op elk apparaat, waardoor er geen ruimte bestaat voor kwetsbaarheden.

Kill switch beschermt je online privacy

Onaantastbare privacy

VPN Nederland’s Kill Switch zorgt ervoor dat je persoonlijke informatie nooit wordt gelekt, waarmee absolute online privacy wordt gegarandeerd.

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en altijd veilig online met VPN Nederland.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Kill switch van VPN Nederland:
de hardcore faalveilig voor jouw veiligheid

De Network Lock kill switch van VPN Nederland is een geavanceerde beveiligingsfunctie die voorkomt dat je persoonlijke gegevens online worden vrijgegeven.

Deze unieke functie beschermt je tegen het maken van onveilige verbindingen en bewaakt je VPN-verbinding continu, zodat alle toegang tot internet onmiddellijk wordt verbroken voor het geval de vpn connectie ooit wegvalt. Hierdoor zorgt onze VPN ervoor dat niets van jouw persoonlijke informatie ooit wordt aangetast of online te zien is.

Wat is een kill switch?

Een VPN-kill-switch is een speciale beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat je internetverbinding altijd veilig en versleuteld blijft, en dat je persoonlijke gegevens nooit in gevaar komen.

Simpel gezegd: een VPN-kill-switch is in feite een extreme faalveilig die je internettoegang beëindigt als je VPN-verbinding wegvalt of wordt gecompromitteerd.

Dus als je VPN-verbinding onverwachts wegvalt, met het risico dat je persoonlijke gegevens worden vrijgegeven, zal de kill switch onmiddellijk al je inkomende en uitgaande internetverkeer afsnijden totdat je veilige, beveiligde en versleutelde VPN-tunnel is hersteld.

De kill switch-functie zorgt ervoor dat al je persoonlijke informatie, gegevens, uw IP, browsergeschiedenis en elk ander spoor dat je online achterlaat nooit in verkeerde handen terechtkomt.

Hoe werkt de Network Lock kill switch van VPN Nederland?

De Network Lock kill switch van VPN Nederland is een verfijnd stukje VPN-technologie verschillende stappen en geavanceerde methoden gebruikt om ervoor te zorgen dat je internetverbinding altijd veilig blijft. Het doet dit door je internetverbinding continu te controleren, het verlies van een VPN-beveiliging snel te detecteren en te identificeren als dit zich ooit voordoet, en dan onmiddellijk al je internetverkeer te blokkeren.

Om er absoluut zeker van te zijn dat je gegevens veilig zijn bij VPN Nederland, werkt onze kill switch in verschillende fasen, die geen ruimte voor fouten laten:

Hoe werkt de kill switch van VPN Nederland
 • Onze Network Lock-kill switch bewaakt voortdurend je VPN-verbinding met een van onze beveiligde VPN-servers, op zoek naar wijzigingen in je verbindingsstatus, je IP-adres of verbindingsprotocol.
 • Als je beveiligde VPN-verbinding wegvalt, detecteert de kill switch deze wijziging in je verbindingsstatus onmiddellijk.
 • Zodra er een wijziging in je verbindingsstatus optreedt, reageert de Network Lock-kill switch hier onmiddellijk op door uitgaand en inkomend verkeer van en naar je apparaat onmiddellijk te blokkeren. De blokkering vindt plaats op hetzelfde moment dat de wijziging in het netwerk wordt gedetecteerd, waardoor er geen kans bestaat dat je informatie ooit wordt gelekt.
 • Na het blokkeren van je internetverbinding gaat de kill switch terug naar de observatiemodus totdat er opnieuw een beveiligde verbinding met een VPN-server tot stand is gebracht.
 • Zodra de VPN-applicatie een beveiligde verbinding herstelt – en alleen dan – zal onze kill switch je internetverbinding herstellen, zodat je veilig kunt blijven browsen.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Wanneer wordt de kill switch van VPN Nederland geactiveerd?

De automatische kill switch van VPN Nederland is ‘getraind’ om verbindingsproblemen op te sporen en je gegevens onmiddellijk te beschermen, zodra een verlies van een beveiligde verbinding wordt gedetecteerd.

Je hebt het waarschijnlijk niet eens door, maar onze kill switch is constant aan het werk om ervoor te zorgen dat je informatie veilig, beschermd en privé blijft. En meestal beschermt onze kill switch je tegen routinematige gebeurtenissen die je niet eens beschouwd als beveiligings- of privacyrisico’s en die niets te maken hebben met de prestaties van de VPN zelf.

De automatische kill switch van VPN Nederland beschermt je persoonlijke gegevens in gevallen zoals:

 • Schakelen tussen wifi-netwerken.
 • Overschakelen van wifi naar data-internet op je mobiele apparaat.
 • Je apparaat gaat in de slaapstand.
 • Je internetprovider ondervindt problemen.
 • Je systeem crasht of het apparaat wordt opnieuw opgestart.
 • Een antivirusprogramma, firewall of andere programma’s die de VPN-prestaties verstoren.
 • Je zet je internetverbinding aan en weer uit.

  Dit zijn slechts enkele van de meest voorkomende, dagelijkse situaties waarin het de taak van onze kill switch is om je privégegevens en online identiteit te beschermen.

  En als een VPN-verbinding onverhoopt wegvalt, staat de kill-switch natuurlijk altijd klaar om je te beschermen.

  Wanneer moet je een kill switch feature gebruiken?

  Een kill switch is een essentiële feature die moet worden geleverd bij elke VPN die je privacy en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het algemene antwoord op de vraag: “Moet ik een VPN-kill-switch gebruiken?” is: als je denkt dat je een VPN nodig hebt, dan moet je een VPN met een kill-switch gebruiken.

  Wat de kill-schakelaar doet, blijft misschien onopgemerkt, maar het is absoluut noodzakelijk als je:

   

  • jouw persoonlijke gegevens altijd absoluut veilig wil houden.
  • je verbinding te allen tijde privé wil houden.
  • er zeker van wil zijn dat je verkeer altijd volledig versleuteld is.
  • geen enkele kans wil lopen dat jouw persoonlijke informatie ooit wordt gelekt of dat je sporen van je activiteiten op internet achterlaat.
  • vaak gebruikmaakt van openbare wifi die mogelijk niet veilig is.
  • werkt op afstand.
  • het downloaden en het delen van bestanden voor jezelf wil houden.
  • niet wil worden buitengesloten van streamingdiensten en entertainmentplatforms.

   Versterk je data met de Network Lock kill switch van VPN Nederland

   Een VPN-kill switch is een essentiële feature die elke VPN-provider wil hebben, maar slechts weinig mensen weten het goed toe te passen. Daardoor kan je ervaring met de kill switch van een VPN variëren van het veilig houden van je verbinding en je gegevens, tot het volledig verpesten van je browse-ervaring of zelfs het online blootstellen van je gegevens.

   Wij van VPN Nederland vinden je online veiligheid en privacy het allerbelangrijkste. Dit is de reden waarom onze automatische Network Lock-kill-switch is ontwikkeld met jou in gedachten, om je de online beveiliging en online privacy te bieden die geen enkel ander hulpmiddel kan bieden.

   Altijd op zoek naar verbindingsproblemen, altijd alert, altijd op zoek naar jou, de kills switch van VPN Nederland zorgt ervoor dat je online beveiliging écht ondoordringbaar is.

   Heb je niet zoveel bescherming nodig tijdens het browsen?

   Met VPN Nederland is je privacy weer daar waar het hoort – in jouw handen. Onze app biedt je de mogelijkheid om de kill switch van Network Lock in- en uit te schakelen, om het beste aan te sluiten bij je browsestijl en beveiligingsbehoeften.

   Je kunt er zelfs voor kiezen om verbonden te blijven met apparaten op je lokale netwerk (printers, slimme apparaten, enz.), dus zelfs als je internetverbinding om veiligheidsredenen wordt geblokkeerd, kunt je toch doorgaan met je dagelijkse taken.

   Pas je VPN Nederland-speelgoed aan je eigen behoeften aan en geniet altijd van ondoordringbare beveiliging en privacy online!

   Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

   Online privacy
   Online veiligheid
   P2P/torrenting
   Meerdere besturingssystemen
   Supersnelle verbindingen
   Log vrij
   Super gebruiksvriendelijk
   Geoblokkades omzeilen
   Automatische kill-switch
   24/7 nederlandse support
   Wereldwijd servernetwerk
   DNS-lek bescherming

   Bespaar met onze populaire top-deal!

   Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

   Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
   3
   99
   /maand