Trustpilot over VPN Nederland

Beste VPN voor het streamen van films

 Altijd veilig en anoniem online

 De snelste servers om te streamen

 Toegang tot alle streaming-diensten

 Profiteer van onze tijdelijke korting!

Films streamen met VPN Nederland
Anoniem downloaden met VPN Nederland

 Anoniem downloaden

Met de snelle servers van VPN Nederland kan je zorgeloos UseNetten en Torrenten.

Elke streamingdienst icoon

 Alle streamingdiensten

Met de slimme DNS van VPN Nederland kun je direct bij de Amerikaanse Netflix, of diensten als Hulu!

247 support icoon

 24/7 Nederlandse support

Altijd met 1 druk op de knop een supersnelle verbinding met 24/7 support in eigen taal.

Eenvoudig, snel en veilig films streamen met een VPN

Of je nu van actiefilms of van sitcoms houdt, af en toe een uurtje kijkt of een volleerde binge watcher bent – het streamen van films en series is een perfecte manier om lekker te ontspannen na een lange werkdag. Een VPN abonnement kan het kijken van films en series niet alleen veiliger, maar ook nog eens leuker maken. Ben je benieuwd hoe? Op deze pagina zetten we de voordelen van streamen via een VPN verbinding voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat je via een VPN verbinding ook series op buitenlandse streamingdiensten kunt kijken, zoals de Britse of de Amerikaanse Netflix? En dat je zonder een VPN verbinding niet anoniem bent? Wij leggen je uit hoe het zit. Ook geven we je onze tips voor de beste gratis streaming platformen.

Wat zijn de voordelen van series en films streamen met een VPN?

Geniet van je favoriete films en series, waar je ook bent

Je hebt het vast wel eens meegemaakt – je hebt een jaar lang reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe seizoen van je favoriete serie, maar als het dan eindelijk zover is wordt het seizoen alleen in het buitenland gereleased. De Nederlandse kijkers moeten nog een paar maanden geduld hebben. Argh! Kun je niet wachten? Met een VPN abonnement hoeft dat ook niet! Stel dat jouw favoriete serie op de Britse Netflix staat. Door verbinding te maken met een Britse VPN server, krijg je een Brits IP-adres toegewezen. Hierdoor denkt Netflix dat je je in het Verenigd Koninkrijk bevindt. Het resultaat? Als je naar Netflix surft, krijg je de Britse titels te zien. Dit geldt niet alleen voor Netflix en het Verenigd Koninkrijk, maar voor alle streamingdiensten en landen. Ook voor het kijken van buitenlandse sportwedstrijden kun je een VPN verbinding gebruiken. Veel kijkplezier!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Met een VPN stream en download je anoniem

Welke video’s, series en films je kijkt, hou je liever voor jezelf, toch? Helaas is streamen en downloaden niet zo anoniem als men vaak denkt. Op het moment dat je een website bezoekt, krijgt de websitebeheerder namelijk jouw IP-adres te zien. Dit adres kan worden teruggeleid naar jouw locatie, en in sommige gevallen zelfs naar je naam. Hierdoor kunnen websites jouw internetactiviteit op de voet volgen en deze gegevens doorverkopen aan de hoogste bieder. Wil je voorkomen dat er iemand meekijkt? Als je gebruikmaakt van een VPN wordt al je internetverkeer omgeleid via een VPN server. Hierdoor krijgen websites niet jouw eigen IP-adres te zien, maar dat van de VPN server. Je internetverkeer kan daardoor niet meer naar jou worden herleid. Zo blijft je digitale identiteit geheim!

Met een VPN maak je onbezorgd gebruik van een openbaar wifi-netwerk

Het streamen van films en series kost veel data. Als je onderweg of op vakantie een film of serie wilt bekijken, is het dan ook aantrekkelijk om gebruik te maken van een openbaar wifi-netwerk. Dat kost immers geen geld! Helaas zit hier ook een nadeel aan vast: als je gebruikmaakt van een openbaar wif-netwerk ben je erg kwetsbaar voor hackers. Door een identiek netwerk binnen het openbare netwerk te creëren, kunnen hackers je gegevens onderscheppen. Hierdoor kunnen je documenten, foto’s en zelfs bankgegevens in de verkeerde handen vallen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het afsluiten van een VPN abonnement is een goede manier om je gegevens veilig te houden. Een VPN zorgt er namelijk voor dat je gegevens worden versleuteld. Hierdoor kunnen eventuele hackers niet meekijken in je gegevens.

Wat zijn de beste websites om series en films te streamen met een VPN?

Op het internet zijn ontzettend veel streamingdiensten te vinden. Hier zitten betaalde platformen bij, zoals Netflix, Videoland en HBO, maar ook gratis platformen. Helaas zijn veel gratis streaming websites voorzien van geografische blokkades. Dit betekent dat je deze content alleen kunt bekijken als je je in een bepaald land of in een bepaald werelddeel bevindt. Gelukkig kun je deze blokkades door middel van een VPN makkelijk omzeilen: door verbinding te maken met een VPN server in het betreffende land of werelddeel, denkt de website dat je je in dat land of werelddeel bevindt. Hierdoor kun je de content gewoon bekijken! Wij hebben onze favoriete gratis streaming websites voor je op een rijtje gezet.

 • Crackle: Hier kun je alle shows en films van Sony bekijken. Je vindt er niet alleen populaire blockbusters, maar ook onbekende titels. Deze website is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Om gebruik te maken van Crackle zul je dus verbinding moeten maken met een Amerikaanse VPN server.
 • Tubi TV: Dit is de grootste gratis streamingdienst van de Verenigde Staten. Tubi TV beschikt over een uitgebreide catalogus, waarin ook gloednieuwe releases te vinden zijn. Je kunt deze website gebruiken door verbinding te maken met een Amerikaanse server.
 • Classic Cinema Online: Hou je van vintage films? Neem dan eens een kijkje bij Classic Cinema Online. Je vindt hier tal van oude films, van comedy tot film noir. Je kunt deze website gebruiken via een Amerikaanse of Britse server.

  We houden continu de vinger aan de pols om te kijken of VPN Nederland nog steeds werkt in combinatie met ORF, zodat je altijd zeker weet dat je toegang hebt tot alle content, zowel sport als films en series, van deze populaire tv zender.

  Wat maakt VPN Nederland zo bijzonder?

  Wil je veilig en anoniem series en films van over de hele wereld kunnen streamen? Bij VPN Nederland kun je voor slechts een paar euro per maand een VPN abonnement afsluiten. VPN Nederland is, zoals je waarschijnlijk wel aan onze naam kunt zien, 100% Nederlands. Dit heeft diverse voordelen.

   

  • Ons serverpark heeft ontzettend goede servers. Hierdoor heb je altijd razendsnel internet. Films en series die minutenlang bufferen zijn dus verleden tijd!
  • Loop je tegen een probleem aan of heb je een vraag over onze diensten? Ons klantenservice team staat je altijd in het Nederlands te woord. Het is dus niet nodig om te naar het Engels te switchen – tenzij je dat fijner vindt natuurlijk!

  Beveilig jezelf gemakkelijk online

  Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

  Online privacy

  Online veiligheid
  P2P/torrenting
  Super gebruiksvriendelijk
  Meerdere besturingssystemen
  Supersnelle verbindingen
  Log vrij
  Geoblokkades omzeilen
  24/7 nederlandse support
  Wereldwijd servernetwerk
  Automatische kill-switch
  DNS-lek bescherming

  Bespaar met onze populaire top-deal!

  Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

  Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
  3
  99
  /maand