Trustpilot over VPN Nederland

Pluto TV – genieten in Nederland!

Geniet van gratis Amerikaanse televisie, films, series en sport op Pluto TV met behulp van VPN Nederland!
  •  Directe toegang tot Pluto TV en andere Amerikaanse streamingplatforms
  • Gratis films, series, reality-tv en sport
  • Gemakkelijke toegang tot elk platform op elk apparaat
Profiteer van onze tijdelijke korting!
PlutoTV kijken met VPN Nederland

Ontdek Pluto TV met VPN Nederland!

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze app op onbeperkte apparaten

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS
Start VPN Nederland en maak verbinding met een van onze vele servers in de VS

Stap 3

Streamen
Ga naar Pluto TV en geniet van een wereld aan gratis, onbeperkte content!

Kijken naar Pluto TV vanuit Nederland? Zo doe je dat!

In een wereld waarin we nooit genoeg kunnen krijgen van films en series, is er altijd die constante zoektocht naar meer. We willen een uitgestrekt universum van entertainment tot onze beschikking hebben, waar we naar hartenlust kunnen rondzwerven en onze honger naar verhalen kunnen stillen. En laten we eerlijk zijn, soms hebben we gewoon zin in een flinke portie reality-tv op commando – geen oordeel, we’ve all been there!

Gelukkig is er een streamingdienst die perfect past bij onze onverzadigbare hunkering naar content: Pluto TV! 

Wat is Pluto TV?

Pluto TV is een televisie-streamingdienst met advertenties, dat eigendom is van Paramount. Door het uitzenden van advertenties kun je gratis naar de content van Pluto TV kijken. En dit is superfijn, want Pluto TV heeft altijd wel  iets nieuws, goeds of interessants om van te genieten.

Maar waar kun je op Pluto TV dan precies naar kijken?

Wat is er te zien op Pluto TV?

Het is onmogelijk om alles op te noemen wat er op Pluto TV te vinden is. De streamingdienst werkt net als gewone televisie, met meerdere kanalen die constant draaien en waar dus van alles continu op te bekijken is.

In de Verenigde Staten heeft het streamingplatform meer dan 250 verschillende kanalen, die allemaal hun beste content aanbieden waar je op elk moment naar kunt kijken en ieder moment van kunt genieten.

Er is nooit een tekort aan content om te streamen, en door het waanzinnige aanbod te doorzoeken, kun je altijd wel iets vinden om te kijken in categorieën zoals: films, entertainment, nieuws, misdaad, reality, spelshows, dagtelevisie, comedy, sport, muziek en nog veel meer.

Kanalen

Het is ook bijna onmogelijk om alle beschikbare kanalen op Pluto TV op te sommen, maar er zijn zeker enkele toppers te vinden. Je kunt altijd geweldige films streamen op kanalen die beschikbaar zijn in bijna elk genre. Ze worden genoemd naar het genre, dus het is gemakkelijk om af te stemmen en te vinden wat je leuk vindt.

Als dat niet voldoende is, kun je altijd overschakelen naar ‘Entertainment’ en genieten van het beste van Paramount+, Showtime, AMC, The Walking Dead Universe, het Heartland-kanaal, Hallmark en meer. En de sportsectie op Pluto TV is ook geweldig, want je kunt shows, herhalingen en zelfs live-evenementen bekijken op CBS, Fox Sports, het NFL-kanaal, MLB, Bellator MMA en meer.

Daarnaast vind je op Pluto TV een speciaal segment voor gaming en anime, waarmee je direct toegang hebt tot een waanzinnige hoeveelheid content in die genres.

Zin om te lachen? Ga dan naar het Comedy-gedeelte en geniet van sitcoms, sketches en volwassen animatieseries op kanalen zoals FunnyAF, Kevin Hart’s LOL Network, Comedy Central en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je naar Pluto TV kijken in Nederland?

Pluto TV is alleen beschikbaar in de VS, het VK, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Latijns-Amerika. Al deze locaties hebben een compleet andere selectie van kanalen en content om te streamen, maar de Amerikaanse versie van de streamingdienst is veruit de grootste met tientallen meer streamingopties. 

Zoals je waarschijnlijk al ontdekt hebt, staat Nederland niet op de lijst en is er momenteel geen manier om te genieten van de volledige glorie van de Pluto TV-streamingservice of om toegang te krijgen tot de grootste en beste contentbibliotheek die het te bieden heeft. Tenzij je VPN Nederland hebt.

VPN Nederland: Directe toegang tot Pluto TV

VPN Nederland is de ultieme service om je alle streaming te brengen waar je ooit naar verlangde maar nooit helemaal kon krijgen. Met behulp van onze service kun je direct je virtuele locatie veranderen door verbinding te maken met een van onze vele servers die over de hele wereld zijn geplaatst. Door dit te doen, kun je content bereiken die alleen in die landen beschikbaar is, waaronder Pluto TV.

Dit is wat VPN Nederland bij uitstek geschikt maakt om Pluto TV voor je te deblokkeren:

 

  • We hebben niet alleen een enorm servernetwerk in de VS waardoor je toegang hebt tot de grootste en beste Pluto TV-bibliotheek met kanalen, maar we hebben ook servers over de hele wereld die je toegang geven tot vrijwel alles wat je kunt bekijken.
  • We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat VPN Nederland altijd werkt met populaire streamingopties zoals Pluto TV. Daarom zijn al onze servers geoptimaliseerd voor streaming, waardoor je alles kunt krijgen wat je wil zien.
  • Onze app is extreem eenvoudig te gebruiken, ondersteunt alle grote platforms en kan op een onbeperkt aantal apparaten worden geïnstalleerd, zodat je alles op jouw manier kunt streamen.

Hoe stream je Pluto TV vanuit Nederland?

Toegang krijgen tot de beste Pluto TV-bibliotheek van dit moment is heel eenvoudig met VPN Nederland. Dit is alles wat je moet doen:

  1. Sluit een VPN Nederland abonnement af, download en installeer de app op je device. Onze app is je toegangspoort tot alles wat je wil streamen, waar je ook bent.
  2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en maak verbinding met een locatie in de VS. Wanneer de app verbinding maakt, wordt je IP vervangen door een Amerikaans IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot alle content die beschikbaar is in de VS.
  3. Ga naar het online streamingplatform van Pluto TV en geniet van de massa’s films, series en ander filmmateriaal dat het te bieden heeft.

Voel je niet langer gevangen in een wereld met niets om naar te kijken. Krijg toegang tot Pluto TV en geniet van een geweldige hoeveelheid  content die je nergens anders kunt bekijken!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand