Kill-switch | VPN Nederland

Kill-switch

Een killswitch sluit uw computer volautomatisch van het internet af op het moment dat er een storing wordt gesignaleerd.

VPN zou VPN niet zijn als het niet super veilig is, ook - juist! - in uitzonderlijke gevallen. Een van die uitzonderlijke gevallen is het kort wegvallen van je internetverbinding, bijvoorbeeld door een kleine storing bij je internet provider. Dat heb je vaak zelf niet in de gaten (omdat je internet het heel snel alweer doet) maar het kan in potentie schadelijk zijn. Na een storing zoekt een internet provider automatisch contact met alle signalen die bij de storing weg zijn gevallen, alleen wacht het daarbij niet op het opnieuw instarten van een VPN verbinding! Daarmee kunt u zonder dat u het door hebt zonder VPN bescherming zijn tijdens een online sessie, waardoor uw IP adres is uit te lezen, uw anonimiteit niet geldt, et cetera!

Om dit probleem te voorkomen, is de software van VPN Nederland voorzien van een automatische Kill-Switch. Deze ‘dodemansknop’ sluit uw computer volautomatisch van het internet af op het moment dat een storing wordt gesignaleerd. U krijgt als gebruiker een seintje dat u opnieuw verbinding moet maken via VPN - en pas dan gaat u het internet weer op. Dat seintje krijgt u waarschijnlijk zelden tot nooit, maar als u hem toch krijgt is dat alleen maar een bevestiging dat VPN Nederland uw beveiliging 100% serieus neemt.

x

Pak je kans nu het nog kan. Onze speciale aanbieding eindigt binnenkort!

x