Hoe kijk je Anyone But You op Netflix?

apr 30, 2024

Aan de hoofdrolspelers zal het in deze film niet liggen. De prachtige Bea (Sydney Sweeney) en de al net zo mooie Ben (Glen Powell) lijken het perfecte koppel, maar na een date gaat het ergens mis, en willen ze niets meer van elkaar weten.

Natuurlijk komen ze allebei terecht op dezelfde bruiloft in het buitenland, in Australië om precies te zijn. En natuurlijk lopen ze daar ook hun exen tegen het lijf. Om de ene ex uit de buurt te houden, en de andere ex juist dichterbij te krijgen besluiten Bea en Ben zich voor te doen als stel.

Dit klinkt allemaal erg romcom en misschien wel iets té zoet, maar het leuke aan Anyone But You is dat het komediegedeelte net zo aanwezig is als het romantische gedeelte. Al met al is dit eindelijk weer eens een leuke, lichte romcom waar je je onder het genot van een gin-tonic en wat toastjes heerlijk mee kunt vermaken. Maar waar kijk je hem eigenlijk?

Kijk Anyone But You op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en kijk meer films en series dan ooit tevoren met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Anyone But You zien?

Je zou teleurgesteld kunnen raken als je nu Netflix opent om de film te kijken, want Anyone But You staat niet in onze Netflix-bibliotheek. Maar wat als we je vertelden dat Anyone But You wel beschikbaar is op Netflix, alleen niet in Nederland… Elke Netflix-bibliotheek is anders, en hoewel Anyone But You misschien niet wordt gestreamd op Netflix in Nederland, is de film beschikbaar op Netflix in de Verenigde Staten. OK, leuk, maar hoe helpt deze informatie je? Nou, wat als we je ook nog vertellen dat je met behulp van VPN Nederland toegang kunt krijgen tot die library en Anyone But You kunt kijken op de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, nu meteen, met slechts één druk op de knop?!
Anyone But You streaming op Amerikaanse Netflix

Wat is VPN Nederland ook alweer?

VPN Nederland is een unieke app voor een virtueel privénetwerk waarmee je je virtuele locatie kunt wijzigen en complete streamingplatforms en Netflix-bibliotheken kunt deblokkeren om toegang te krijgen tot content die je anders niet zou kunnen bekijken. Hoe cool is dat?

Heb je geen zin om helemaal een betaald abonnement af te sluiten, zelfs niet voor zo’n coole tool als VPN Nederland, alleen maar om één enkele film te kijken? Geen zorgen! We willen dat iedereen internet en streaming kan ervaren zonder grenzen of beperkingen. Dus we geven je een VOLLEDIG GRATIS, vrijblijvend abonnement op VPN Nederland, zodat je nu zonder beperkingen kunt gaan zitten en Anyone But You kunt kijken!

Een stappenplan

Dit klinkt allemaal leuk, maar hoe werkt het nou eigenlijk? Hoe kun je Anyone But You op Netflix bekijken met behulp van VPN Nederland?

We hebben VPN Nederland zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, dus als je op een knop kunt drukken, kun je onze app in een mum van tijd onder de knie krijgen. Dit is alles wat je moet doen om nu gratis naar Anyone But You op Netflix te kijken:

1. Neem een volledig gratis abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat.

2. Start de VPN Nederland-app, open de serverlijst en verbind met een van onze hoogwaardige VPN-servers in de VS om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

3. Vernieuw je Netflix zonder uit te loggen en je ziet meteen Anyone But You daar in de Netflix-bibliotheek staan, klaar om te gestreamd te worden!

Waar kun je Anyone But You in Nederland bekijken?

Op dit moment is er geen streamingplatform in Nederland waar je Anyone But You kunt bekijken. Op dit moment is je enige optie om de film in Nederland te bekijken door hem te huren op virtuele videoverhuurplatforms zoals iTunes, Amazon Prime Video of Pathé Thuis. VPN Nederland is een betere optie, want daarmee kun je de film in Nederland streamen op het vertrouwde Netflix-platform. Je hoeft niet te betalen, je hoeft geen film te huren, geen nieuw abonnement af te sluiten of te wachten tot de film op een van de lokale streamingplatforms verschijnt.

Komt Anyone But You naar Netflix in Nederland?

Op dit moment is er geen informatie bekend over of Anyone But You naar de Nederlandse Netflix komt. Dit betekent dat de film waarschijnlijk niet binnenkort beschikbaar zal zijn in de lokale Netflix-bibliotheek.

Echter, met behulp van het gratis VPN Nederland-abonnement kun je Anyone But You bekijken, en ook een heleboel aanvullende exclusieve content zien op Netflix. Nu meteen, zonder enige beperkingen of limieten, en dat helemaal gratis!

Met 2GB aan data die maandelijks voor jou beschikbaar is, is dit meer dan genoeg om niet alleen Little Children te bekijken, maar ook alles wat deze en alle andere streamingplatforms waartoe we je toegang kunnen geven, te bieden hebben. Geen beperkingen. Geen restricties.

De cast van Anyone But You

Bea wordt gespeeld door Sidney Sweeney, die je kunt kennen uit haar rol in de hitserie Euphoria en het eerste seizoen van The White Lotus. Ook was ze ze te zien in The Handmaid’s Tale en onlangs in de geflopte superheldenfilm Madame Web. Flop of niet, Sidney Sweeney is mateloos populair. Ze heeft zelfs Saturday Night Live onlangs gehost. En het mag gezegd worden dat haar populariteit niet alleen aan haar acteerkunsten te danken zijn, zo’n beetje iedereen op het internet heeft namelijk een mening over haar uiterlijk.

Haar tegenspeler Glen Powell is misschien wat minder bekend. Hij begon zijn carrière met kleine rolletjes in onder meer The Dark Knight en The Expendables 3, maar brak pas echt door met zijn grotere rol in de serie Scream Queens en een van zijn grootste rollen is misschien wel die van Luitenant Jake “Hangman” Seresin in Top Gun: Maverick.

Hoewel het natuurlijk om de twee hoofdrolspelers draait, zijn er meer mensen die schitteren op het witte doek, nou ja, op je scherm. Zo zien we Darren Barnet als Jonathan. Hem ken je van kleine rollen in This is Us, S.W.A.T en Criminal Minds, of van zijn wat grote rol in de tienerserie Never Have I Ever. Momenteel kun je hem naast Jake Gyllenhaal zien in de film Road House.

De Australische Charlee Fraser is meer model dan dat ze actrice is. Dus misschien herken je haar eerder van de foto’s dan van bewegend beeld. Ze is binnenkort wel te zien in Furiosa: A Mad Max Saga. Dus wie weet heeft ze de smaak van het acteren nu echt te pakken gekregen.

Anyone But You: Licht vermaak voor elk moment

Je hebt films en je hebt films. Sommige films zijn gemaakt om je de hele avond te entertainen, te laten nadenken, te laten verwonderen etc. Dit is niet zo’n film. Anyone But You is eindelijk weer echt zo’n film die je elk moment van de dag kan opzetten om gewoon even lekker te kijken. Lichtvoetig, charmant en vooral heel prettig voor de ogen. En soms kun je er ook nog eens heel hard om lachen.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant

Wat is doxxing?

Wat is doxxing?

In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...