Trustpilot over VPN Nederland

Neem Pathé Thuis mee naar het buitenland!

Krijg toegang tot en geniet van Pathé Thuis en alle films die het te bieden heeft, waar je ook bent met VPN Nederland!
  • Direct toegang tot Pathé Thuis vanuit het buitenland
  • Onbeperkt streamen zonder online beperkingen
  • Beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten

Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe

Hoe Odido TV kijken in het buitenland

Geniet van Pathé Thuis waar je ook bent!

3 stappen zijn alles wat nodig is om toegang te krijgen tot Pathé Thuis vanuit het buitenland:

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een van onze servers in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Geniet van Pathé Thuis en meer zonder blokkades of online beperkingen!

Pathé Thuis in het buitenland

Pathé Thuis is de droom van elke filmliefhebber. Het is namelijk het platform om alle nieuwste filmreleases te zien lang voordat ze op enig ander streamingplatform verschijnen. Het is de plek om alle films te krijgen die je niet kunt vinden op binnen je andere streamingabonnementen. Het is het platform waar je gewoon kunt huren en kijken wat je wil, zonder nieuwe maandabonnementen te hoeven afsluiten op services waarvan de bibliotheken elke dag veranderen. Conclusie: Pathé Thuis is geweldig. Dat moge duidelijk zijn. Maar wat gebeurt er als je al die films die je zo graag wil kijken mee wil nemen op je reis naar het buitenland? Nou, dan zul je waarschijnlijk snel ontdekken dat het platform, en alle filmgoodies die je daar kunt vinden, opeens niet meer toegankelijk voor je zijn. Waarom is dat eigenlijk zo? En, belangrijker nog, kun je er iets aan doen? VPN Nederland is hier om je daarmee te helpen!

Waarom kun je Pathé Thuis niet in het buitenland gebruiken?

Net als elk ander Nederlands streamingplatform is Pathé Thuis exclusief voor Nederland. Misschien zelfs nog meer dan je gemiddelde streamingplatform, omdat het de thuisbasis is van enkele van de meest exclusieve releases die nauwelijks de bioscoop hebben verlaten. Dit betekent dat je alleen toegang kunt krijgen tot de inhoud die beschikbaar is op het platform vanuit Nederland of vanuit de EU, omdat Pathé Thuis in andere landen simpelweg niet het recht heeft om de content in zijn bibliotheek te streamen.

Het werd allemaal wel een beetje beter voor Nederlandse film-/reisfans in 2017, toen de EU een wet introduceerde die het je toelaat om al je streamingabonnementen binnen de EU zonder beperkingen te gebruiken. En dat betekent dat je Pathé Thuis altijd kunt benaderen als je binnen de Europese Unie blijft. Buiten de EU wordt het gehele streamingplatform en al zijn content echter direct onbereikbaar voor je vanwege geoblocking.

Als je dus die langverwachte reis naar de andere kant van de wereld maakt, of zelfs een reis naar het VK, Zwitserland of Noorwegen, plekken buiten de EU dus, dan word je direct geblokkeerd en kun je niet meer bij al je favoriete content.

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Hoe weet Pathé Thuis dat je in het buitenland bent?

Hoe weet Pathé dan dat je in het buitenland bent en blokkeert het vervolgens je toegang tot alle films waar je zo naar uitkeek?

Nou, dat heeft alles te maken met je IP-adres. Elke keer dat je online gaat, krijg je een IP-adres toegewezen, dat werkt als je digitale paspoort. Deze kleine reeks nummers bevat veel informatie over jou, inclusief je fysieke locatie. En dit is hoe Pathé Thuis en elk ander streamingplatform ter wereld kan zien waar je bent.

Dus wanneer je Pathé Thuis vanuit het buitenland probeert te benaderen, een film probeert te huren en te kijken, detecteert het streamingplatform onmiddellijk je IP-adres, leert waar je vandaan komt en blokkeert direct je toegang als je niet in de EU bent.

Dit klinkt als een onoplosbaar probleem. En dat was het ook. Tot de introductie van VPN Nederlandje digitale poort naar van alles en nog wat dat je online wil benaderen.

Toegang krijgen tot Pathé Thuis vanuit het buitenland is gemakkelijk met VPN Nederland

VPN Nederland is het beste hulpmiddel dat je tot je beschikking hebt om elke gewenste content online te benaderen, waar je ook mag zijn.

Ons baanbrekende Virtuele Privé Netwerk is ontworpen om je virtuele locatie met slechts een druk op de knop te wijzigen, je echte IP-adres te verbergen en te vervangen door het adres dat je nodig hebt. Dit is niet alleen de meest geavanceerde technologie voor je online privacy, onze VPN geeft je ook de unieke mogelijkheid om toegang te krijgen tot al je favoriete streamingplatforms waar je ook bent. En daar hoort natuurlijk ook Pathé Thuis bij.

We geloven in toegankelijke online vrijheid voor iedereen, daarom hebben we het extra gemakkelijk gemaakt voor jou om Pathé Thuis te benaderen waar je ook bent. Kun je niet geloven dat online restricties en geoblocking zo gemakkelijk te overwinnen zijn? Met letterlijk 3 stappen is het gedaan:

1. Je begint met een abonnement op VPN Nederland. Onze VPN laat je het web verkennen met meer online vrijheid, veiligheid en privacy dan je ooit voor mogelijk hield.

2. Het volgende dat je doet, is onze app downloaden en installeren op een willekeurig aantal van je apparaten.

3. Tot slot, open je de serverlijst en verbind je met een van onze vele, krachtige VPN-servers in Nederland. Zodra je dat doet, wordt je lokale IP-adres, ongeacht waar je je momenteel bevindt, direct vervangen door een echt Nederlands IP-adres, en hiermee kun je inloggen, huren en alle beschikbare content op Pathé Thuis streamen alsof je thuis een filmavondje houdt.

Een eenvoudige verbinding is alles wat nodig is om je online entertainment terug te nemen en te genieten van alle content die je wil bekijken, waar je ook bent en wanneer je maar wil. Zonder beperkingen.

VPN Nederland – je ultieme upgrade voor streaming en meer

Bij VPN Nederland geloven we dat het internet geen beperkingen zou moeten hebben. Of het nu gaat om Pathé Thuis, een andere streamingdienst of welk ander online platform dan ook – we streven ernaar om jou de mogelijkheid te geven ze te benaderen wanneer en waar je maar wil. We doen grote moeite om ervoor te zorgen dat VPN Nederland precies dat doet, en daarom biedt VPN Nederland:
  • Het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld. Het zorgt ervoor dat je altijd een sterke, stabiele en betrouwbare verbinding terug naar huis hebt, ongeacht waarvandaan je surft.
  • Volledige streamingoptimalisatie. Dankzij deze optimalisatie is VPN Nederland de enige dienst die werkt met alle Nederlandse streamingdiensten, waardoor je al je entertainment overal mee naartoe kunt nemen.
  • Next-generation 10 Gbps-servers. Met onze top-of-the-line VPN-servers zorgen we ervoor dat je altijd de streamingervaring krijgt die je wilt, ongeacht hoe ver weg je streamt.
  • 24/7 volledige Nederlandse ondersteuning. Ons Nederlandse ondersteuningsteam staat dag en nacht klaar om je binnen enkele minuten te voorzien van alle hulp die je nodig hebt.
  • Onbeperkte ondersteuning voor apparaten op alle belangrijke besturingssystemen. VPN Nederland gaat niet over beperkingen, daarom is een enkel abonnement op VPN Nederland beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten, zodat je kunt streamen op de manier die jij wilt.
  • Ongeëvenaarde online veiligheid en privacy. VPN Nederland laat je niet alleen toegang krijgen tot al je favoriete streamingplatforms waar je ook gaat, onze app houdt je ook veilig en volledig anoniem online met behulp van toonaangevende verbindingsprotocollen, onkraakbare encryptie en beveiligingsfuncties die je nergens anders vindt.

Geniet van onbeperkt films kijken in het buitenland

Met VPN Nederland wordt het kijken van Pathé Thuis vanuit het buitenland niet alleen mogelijk, maar ook verrassend eenvoudig. Ongeacht waar je avonturen je ook brengen, van de zonnige stranden tot de besneeuwde bergtoppen, met een paar klikken zorg je ervoor dat je nooit meer een filmavond hoeft te missen. Ons uitgebreide Nederlandse serverpark, geoptimaliseerd voor streaming, garandeert dat je kunt genieten van je favoriete films en series alsof je nog steeds thuis op de bank zit. Geen frustrerende geoblocking en beperkingen meer; VPN Nederland brengt de wereld van Pathé Thuis naar jou toe, waar je ook bent. Dus pak die popcorn, leun achterover en bereid je voor op een onbeperkte filmervaring, veilig en privé met VPN Nederland.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand