Wat zijn de 8 beste streaming-diensten?

nov 1, 2022

Elke film- of serie liefhebber heeft het wel eens meegemaakt – na lang zoeken heb je eindelijk een website gevonden waar je het nieuwe seizoen van je favoriete serie kunt streamen, wanneer je een foutmelding in beeld krijgt. ‘Deze video is niet beschikbaar op jouw locatie,’ staat er. Wat nu? Gelukkig is dit met behulp van een VPN verbinding makkelijk op te lossen.

Samengevat in dit artikel:

 • vertellen we je hoe je dit soort foutmeldingen door middel van een VPN verbinding kunt omzeilen en wat de andere voordelen van een VPN verbinding zijn;
 • laten we je zien wat de beste streamingdiensten zijn; en
 • zetten we de voordelen van VPN Nederland voor je op een rij.

Wat zijn de voordelen van streamen met een VPN?

 • Een VPN verbinding geeft toegang tot buitenlandse content. Is jouw favoriete serie alleen op de Amerikaanse Netflix te zien? Of wil je graag gebruikmaken van een streamingdienst die alleen vanuit Amerika toegankelijk is, zoals Hulu? Met een VPN is dit geen enkel probleem. Als je via een VPN op het internet surft, wordt je internetverkeer namelijk omgeleid via een VPN server. Hierdoor krijgen websites niet jouw eigen locatie te zien, maar de locatie van deze server. Als je verbinding maakt met een server in de Verenigde Staten, kun je je serie dus gewoon bekijken! Dit geldt niet alleen voor Amerikaanse content, maar voor alle landen.
 • Een VPN verbinding beschermt je privacy. Doordat websites jouw IP-adres niet te zien krijgen, kunnen zij geen gegevens over jou verzamelen. Met een VPN verbinding blijft je internetactiviteit dus volledig anoniem! Hierdoor kan niemand achterhalen wat je kijkt.

Wat zijn de beste streamingdiensten met een VPN?

Ben je op zoek naar een film of een nieuwe nieuwe serie om te bingewatchen? Wij hebben de beste streamingdiensten voor je op een rij gezet.

1. Netflix

Deze streamingdienst ken je vast wel. Netflix is ontzettend populair, vooral vanwege het gigantische aanbod aan series en films, waaronder originele content. Het aanbod van Netflix verandert constant. Als je veel series en films kijkt is dat erg prettig, maar dit heeft ook een nadeel: het kan ook voorkomen dat de serie of film die je wilde bekijken opeens uit de Netflix-bibliotheek verdwijnt. Een perfect platform wanneer je gebruik maakt van een VPN. Door in te loggen op een Amerikaanse VPN server, krijg je het aanbod van de Amerikaanse Netflix te zien. Hier staan weer heel veel andere films en series die vaak niet zichtbaar zijn in jouw land. Op de site lees je hoe je in een paar simpele stappen (buitenlandse) Netflix kijkt met VPN Nederland.

2. HBO (Max)

Een andere grote speler op de streamingmarkt is HBO. Deze streamingdienst is vooral populair vanwege haar originele content, zoals Game of Thrones, The Wire en Big Little Lies. Helaas is HBO in Nederland alleen beschikbaar voor klanten van Ziggo en Vodafone. Het is wel mogelijk om door middel van een VPN toegang te krijgen tot HBO Max, een nieuw platform van HBO. Op dit platform vind je tal van populaire titels, waaronder Watchmen en The Sopranos.

3. Hulu

Kijk je graag Amerikaanse tv-programma’s? In dat geval is Hulu zeker wat voor jou! Op dit streamingplatform kun je talloze Amerikaanse tv-programma’s on-demand kijken – van The Handmaid’s Tale tot Good Girls. Ook kun je programma’s live kijken, zoals sportwedstrijden en nieuwsshows. Helaas zal je zowel bij on-demand als live tv, verplicht naar reclame moeten kijken, tenzij je voor een duurder abonnement kiest. Nu ben je vast erg benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? We leggen je in twee stappen uit hoe je Hulu in Nederland bekijkt.

4. Amazon Prime

Amazon Prime is een van onze persoonlijke favorieten. Amazon Prime biedt namelijk toegang tot een breed scala aan films en series – en dat voor slechts €2,99 per maand! De eerste 30 dagen van je lidmaatschap zijn zelfs gratis. Hier staat tegenover dat de interface van Amazon Prime wat minder strak is dan die van sommige concurrenten. Ook is de streamingplatformen niet beschikbaar op alle apparaten.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Pak snel onze populaire aanbieding!

5. Disney+

Er wordt vaak gedacht dat Disney+ alleen bedoeld is voor jonge kinderen, maar niets is minder waar. Op dit streaming platform vind je films en series voor alle leeftijden – van Sneeuwwitje tot The Simpsons en van Star Wars tot High School Musical. Ook geeft Disney+ je toegang tot documentaires van National Geographic. Voor ieder wat wils dus! Een nadeel van Disney+ is dat je af en toe een serie tegen kunt komen waarbij de afleveringen in de verkeerde volgorde staan.

6. Videoland

Kijk je graag naar Nederlandse programma’s of films? Op Videoland vind je een uitgebreid aanbod aan Nederlandse tv-programma’s en films. Je hoeft niet te wachten tot deze programma’s op tv zijn geweest: bij Videoland kun je je favoriete series vooruitkijken. Ideaal toch? Naast binnenlandse titels vind je op Videoland ook veel buitenlandse content. Houd er echter rekening mee dat de internationale content vaak ook op andere streamingdiensten te zien is.

Ben je op vakantie in het buitenland en wil je af en toe een aflevering van jouw serie kijken? Gebruik dan een VPN en log in op een Nederlandse server. Het is niet zomaar mogelijk om de inhoud van Videoland in het buitenland te bekijken.

7. NPO Start Plus

Ben je fan van de publieke omroep? Op NPO Start Plus kun je alle programma’s van de publieke omroep vooruitkijken én terugkijken. Hoewel het aanbod voornamelijk uit Nederlandse programma’s bestaat, kom je op NPO Start Plus ook een groot aantal Europese detectives tegen. Ben je een echte filmliefhebber? Dan kun je beter kiezen voor een andere streamingdienst. Op NPO Start Plus zijn namelijk voornamelijk series te vinden.

8. NLZIET

Kijk je naast de publieke omroep ook graag naar RTL en Talpa? In dat geval is NLZIET een goede optie. Hier kun je alle programma’s van NPO, RTL en Talpa bekijken – zelfs van jaren terug! NLZIET is daarmee een uitstekende vervanger van je tv-abonnement. Een nadeel van NLZIET is dat er nauwelijks buitenlandse titels op te vinden zijn.

Kijk al je favoriete series en films met VPN Nederland

Wil je ook toegang tot het buitenlandse aanbod van Netflix? Of wil je gebruikmaken van een buitenlandse streamingdienst? Met een VPN abonnement heb je geen last meer van geografische blokkades. Ook zorgt een VPN ervoor dat je veilig en anoniem kunt streamen. Een VPN abonnement hoeft overigens helemaal niet duur te zijn: bij VPN Nederland sluit je al een abonnement af voor enkele euro’s per maand. Dit fijne prijskaartje is echter niet het enige voordeel van een abonnement bij VPN Nederland. Zo staat ons support team je altijd in het Nederlands te woord. Ook ons serverpark is 100% Nederlands, waardoor je altijd kunt genieten van razendsnel internet. Een film of serie die om de paar minuten moet bufferen is vanaf nu dus verleden tijd!

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant