Hoe kijk je gratis naar de serie Empire?

jul 9, 2024

De muzikale dramaserie Empire is je misschien ontgaan, de eerste afleveringen werd immers als in 2015 uitgezonden. Maar je hebt een nieuwe mogelijkheid om deze toffe serie te kijken, en nog gratis ook! Daarover vertellen we je zo meer, want het is wel prettig om te weten waar je dan precies naar gaat kijken. Empire gaat over Lucious Lyon, een hiphopmagnaat met een miljoenenbedrijf. Een van de zonen zal het bedrijf moeten overnemen, maar wie? Elke zoon heeft zijn voordelen en nadelen. Ondertussen mengt zijn ex-vrouw zich ook nog in de strijd.

Je kunt je voorstellen dat er in maar liefst 6 seizoenen veel meer wordt verteld dan alleen dit korte plot, maar om hier alle seizoenen uit te schrijven is misschien wat veel van het goede. Om je een klein idee te geven van de kwaliteit van deze serie: de serie werd 106 keer genomineerd voor verschillende tv-prijzen, waarvan 8 nominaties voor de belangrijke Primetime Emmys waren. In totaal sleepte Empire 30 prijzen in de wacht. Heb je hem dus nog niet gezien, zet hem dan zeker op je kijklijst deze zomer.

Kijk Empire gratis op Tubi!

Krijg toegang tot Tubi vanuit Nederland en geniet van 6 seizoenen Empire met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie Empire kijken?

In Nederland kun je alle 6 seizoenen van de show alleen bekijken op Disney Plus. Dit vereist een streamingabonnement om de serie te kunnen kijken. Alternatief kun je ook alle 6 seizoenen van de serie Empire bekijken op het streamingplatform Tubi.

Empire-serie gratis streamen op Tubi
Het goede nieuws is dat dit streamingplatform en al zijn content volledig gratis zijn. Het slechte nieuws? – Het is alleen beschikbaar in de VS. Maar je hoeft bij de pakken neer te gaan zitten als je VPN Nederland op je apparaat hebt geïnstalleerd. Tijd om te vertellen hoe het nou precies zit met het gratis kijken van alle afleveringen van alle seizoenen van Empire.

Hoe kijk je de serie Empire op Tubi?

Tubi is een geweldig streamingplatform, gevuld met veel premium en exclusieve content die gratis beschikbaar is. En daar valt de serie Empire ook onder. Met de hulp van VPN Nederland kun jij je virtuele locatie met een druk op de knop veranderen en nu direct alle 6 seizoenen van deze onderschatte serie bekijken. Zo doe je dat:

1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement, download en installeer onze app op je apparaat – VPN Nederland is jouw toegangspoort tot onbeperkt gratis streamen en toegang tot vrijwel elk streamingplatform ter wereld.

2. Zodra je VPN Nederland op je favoriete streamingapparaat hebt geïnstalleerd, start je de app en maak je verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika. Dit geeft je een Amerikaans IP-adres en laat je elk streamingplatform in Amerika gebruiken.

3. Ga tenslotte naar Tubi en geniet van de serie Empire zonder beperkingen en zonder abonnementen.

We maken het gratis zodat jij van alle content kunt genieten op jouw manier

Wil je geen streamingabonnement ruilen voor een VPN-abonnement? Wat nou als we VPN Nederland helemaal gratis maken, zodat je van je content kunt genieten op jouw manier?!

In tegenstelling tot andere VPN’s wordt de gratis VPN Nederland-app geleverd met al zijn premium functies direct ontgrendeld, zodat niets je tegenhoudt om de content te kijken die je wilt. Dit omvat:

  • Directe toegang tot ons wereldwijde servernetwerk
  • Streamingoptimalisatie waarmee je elk streamingplatform kunt gebruiken
  • Al onze functies zijn direct voor jou beschikbaar om te beginnen met gebruiken
  • Een genereuze datalimiet die je niet alleen laat zien hoe eenvoudig het is om Empire op Tubi te kijken, maar ook alle andere inhoud die het te bieden heeft – van de nieuwste hitfilm Fanatic tot DC’s Aquaman!

Geniet deze zomer van kwaliteitserie Empire, helemaal gratis!

Empire in al het seriegeweld van de afgelopen jaren even over het hoofd gezien? Zin in een serie vol hiphop-tracks? Reserveer dan je zomer voor het bingen van deze prijswinnende topserie van Fox. Terrence Howard en Taraji P. Henson zijn in hun hoofdrollen een genot om naar te kijken en de verhaallijnen blijven je seizoen op seizoen en aflevering na aflevering op het puntje van je stoel houden.

Nu je weet hoe je Empire gratis kunt kijken, weet je ook hoe je alle andere gratis films en series op Tubi kunt zien met VPN Nederland. En dat brengt ons bij het enige probleem van het gebruik van VPN Nederland: de zomer is niet lang genoeg om alles te kunnen zien!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant