Hoe kijk je de serie Why Women Kill gratis?

jul 10, 2024

Why Women Kill is twee seizoenen vol hilarisch drama dat de vraag oproept: Is moord echt onrechtvaardig als een vrouw lang genoeg wordt getergd?

Het eerste seizoen van deze waarschuwende verhalen werd in 2019 uitgezonden en volgde drie vrouwen uit verschillende tijdperken die in hetzelfde herenhuis woonden en op gewelddadige wijze omgingen met de ontrouw van hun echtgenoten. Seizoen 2 werd in 2021 uitgezonden en richtte zich op één tijdsperiode en het verhaal van Alma Fillcot en de reeks moorden die haar omringden. Hoewel het er momenteel niet op lijkt dat er een derde seizoen komt, hebben we in ieder geval 20 afleveringen om van te genieten. Dus het wordt tijd dat je ontdekt hoe en waar je ze kunt kijken.

Bekijk Why Women Kill gratis!

Krijg toegang tot wereldwijde streamingplatforms en geniet van onbeperkte series met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Why Women Kill kijken?

Momenteel is er geen manier om de serie Why Women Kill in Nederland te kijken. De serie was vroeger beschikbaar op Prime Video, maar dat is niet langer het geval. Dus de enige opties die je overhoudt, is ofwel de serie huren voor de prijs van een jaarabonnement op een streamingdienst, of wachten tot het door een streamingplatform wordt opgepikt, en wie weet hoe lang dat zal duren.

Gelukkig weten wij een betere manier om de serie nu meteen gratis te kunnen kijken.

In Australië kun je beide seizoenen van de serie nu vinden op het lokale streamingplatform SBS on Demand. En je kunt momenteel de afleveringen daar streamen met de hulp van VPN Nederland.

Why Women Kill gratis streaming op SBS on Demand

Hoe kijk je Why Women Kill nu op SBS on Demand?

SBS on Demand en de serie Why Women Kill op dit platform zijn dan wel alleen beschikbaar in Australië, maar dat is geen probleem met VPN Nederland aan je zijde.

Met de hulp van ons Virtual Private Network kun je je virtuele locatie wijzigen en directe toegang krijgen tot streamingplatforms wereldwijd en alle content die je anders niet zou kunnen bekijken. De toekomst is hier en de toekomst is VPN Nederland!

Dus hoe kun je nu Why Women Kill gratis kijken op het SBS-streamingplatform? Dit is alles wat je hoeft te doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in Australië. Dit geeft je een Australisch IP-adres en laat je alle lokale streamingplatforms gebruiken – van SBS, tot 9Now, 7Plus, en meer.

3. Maak een account aan op het SBS-streamingplatform, wat maar een paar seconden duurt.

4. Zoek Why Women Kill op het platform en geniet van beide seizoenen helemaal gratis!

Nog niet overtuigd? Wat als we het helemaal gratis voor je maken!

Wat is beter dan iets gratis streamen? Het streamen met een gratis VPN!

Wij willen dat je het internet zonder beperkingen ervaart en alles ziet wat het te bieden heeft. Daarom hebben we VPN Nederland helemaal gratis gemaakt, zodat je kunt zien hoe eenvoudig het is om Why Women Kill te kijken op SBS!

De gratis VPN Nederland-app heeft alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met streamen, inclusief:

Komt er een derde seizoen van Why Women Kill?

Op dit moment is er geen derde seizoen van Why Women Kill in de maak.

Aanvankelijk werd de show in december 2021 verlengd voor een derde seizoen, maar dat werd in juli 2022 geannuleerd.

Why Women Kill gemist op Prime? Dit is je kans om deze gave serie alsnog te zien!

Why Women Kill heeft een cast om ‘u’ tegen te zeggen. Lucy Liu, Simone Grove, Allison Tolman, Alma Fillcot, Ginnifer Goodwin, Beth Ann Stanton, Lana Parrilla, Alexandra Daddario, Rita Castillo. Het zijn allemaal topacteurs en veel van hen zul je meteen herkennen. De decors van de verschillende decennia in seizoen 1 zijn ‘on point’ en ook seizoen 2 is om van te smullen. Van de makers van Desperate Housewives, dus met de humor/drama ratio zit het ook helemaal goed.

Kleine waarschuwingen voor de mannen die dit lezen, na het kijken van deze serie ben je geneigd om een oog open te houden als je naast je vrouw in bed ligt 😉

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant