De beste VPN servers in Australië

  • Snelle, stabiele en betrouwbare servers in Australië
  • Privacybescherming met een niet-traceerbaar Australisch IP-adres
  • Directe toegang tot exclusieve Australische inhoud

Geniet van wereldwijde VPN-dekking zonder beperkingen

Australische servers van VPN Nederland

Verbind helemaal met Australië in slechts 3 stappen:

Meld je aan bij VPN Nederland

Stap 1

Voorkom dat iemand je IP-adres ziet en surf met absolute privacy

Australische servers bij VPN Nederland

Stap 2

Verberg je IP en download anoniem zonder risico’s of online beperkingen

Toegang tot alles met VPN Nederland

Stap 3

Verander je virtuele locatie en krijg toegang tot websites en streamingdiensten

Verbinden met Australië was nog nooit zo gemakkelijk

Of je nu een unieke reis naar Down Under aan het maken bent, voor werk op pad bent, of gewoon de wonderen van exclusief Australisch entertainment wil verkennen, je hebt mogelijk behoefte aan een sterke, betrouwbare en vertrouwde VPN-server in Australië. VPN Nederland staat klaar om je de beste VPN-dekking in Australië te bieden, samen met de veiligheid, online vrijheid en comfortabel browsen die je nergens anders zult vinden.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Een lokale Australische IP die online beveiliging en vrijheid biedt

De unieke mogelijkheid om verbinding te maken met een verre server halverwege de wereld biedt meerdere voordelen. Ontdek de voordelen die gepaard gaan met de verbinding met de Australische server van VPN Nederland.

Ondoordringbare gegevensprivacy

Maak je je zorgen over hackers, je internetprovider, gegevensmakelaars, bedrijven of zelfs de overheid die je online bewegingen volgen? Dan is er niets wat kan tippen aan het plaatsen van meer dan 10.000 km tussen je werkelijke en je virtuele VPN-verbinding.

Door verbinding te maken met een van onze volledig beveiligde en geanonimiseerde VPN-servers in Australië, zorg je ervoor dat niemand ooit in staat zal zijn om je online activiteiten te volgen of te achterhalen wat je online doet. En dankzij ons onwrikbare zero-logs-beleid worden al jouw gegevens volledig gewist van onze servers zodra je je VPN-verbinding verbreekt, waardoor er geen spoor van jou op het web achterblijft.

Beveilig je online verbinding

Op reis in Australië? Breng je veel tijd door in hotels en openbare wifi-netwerken? Maak je je zorgen dat je persoonlijke gegevens in verkeerde handen kunnen vallen? Met de hulp van VPN Nederland hoef je je daar nooit meer zorgen over te maken.

Onze VPN versleutelt al je online gegevens volledig met toonaangevende, ongeëvenaarde 256-bits encryptie die vrijwel ondoordringbaar is. VPN Nederland beveiligt je verbinding verder met zeer geavanceerde verbindingsprotocollen (OpenVPN UDP/TCP, IKEv2, WireGuard) om ervoor te zorgen dat je persoonlijke informatie nooit meer in verkeerde handen terechtkomt.

Ontdek een wereld vol nieuwe Australische content

Wist je dat Australië de thuisbasis is van enkele van ‘s werelds beste en exclusiefste streamingplatforms? Door eenvoudig verbinding te maken met onze Australische VPN-server, wordt je IP direct vervangen door een echt, lokaal Australische IP-adres waarmee je direct toegang hebt tot het beste van de Australische streamingdiensten.

Maak met één klik verbinding met onze Australische VPN-server en geniet van geweldige en volledig gratis streamingdiensten zoals 7Plus, 9Now, SBS on Demand en nog veel meer exclusieve Australische entertainment die je nergens anders zonder beperkingen kunt vinden.

Ongeëvenaarde snelheden, zelfs op een Australische server

Het passeren van je verbinding via een Australische VPN-server zou je browsesnelheid moeten vertragen vanwege de grote afstand die het signaal moet afleggen, toch? Wij bij VPN Nederland zijn het er niet mee eens dat je online veiligheid, privacy, vrijheid en entertainment ten koste moeten gaan van je browsecomfort.

Met behulp van ons perfect afgestemde en geoptimaliseerde netwerk, geavanceerde servers met een snelheid van 10 Gbps en aangepaste verbindingsprotocollen die perfect geschikt zijn voor elk apparaat, brengt VPN Nederland je de beste snelheden, ongeacht de locatie waarmee je verbinding maakt. Dus browse, werk, stream, download, chat en game zonder beperkingen!

Directe verbinding op elk apparaat

Verbinden met een verre server helemaal in Australië kan niet eenvoudig zijn, toch? Wij bij VPN Nederland streven naar privacy, online bescherming en vrijheid voor iedereen. Daarom maken we het extra eenvoudig voor je om verbinding te maken met elke locatie ter wereld.

Kies uit een wereldwijd netwerk van VPN-servers en verbind direct met elke locatie met een enkele klik op een onbeperkt aantal apparaten. Doe het handmatig en verbind met elke locatie die je wil, of laat onze slimme app de beste serverkeuze voor je maken om je overal de allerbeste VPN-prestaties te bieden!

Ontdek de wereld met VPN Nederland

Geniet van wereldwijde bescherming, vrijheid, privacy en prestaties met VPN Nederland

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Wat krijg je bij zo’n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand