Hoe kijk je gratis naar Wie is de Mol België seizoen 12?

mrt 26, 2024

De echte molloten weten het precies, zodra de Mol bekend is in Nederland is het tijd om af te dalen naar het zuiden. Want hoewel we in ons landje mogen sippen over het feit dat we weeeeer niet goed gespreid hadden, en dus opnieuw de verkeerde Mol aanwezen, zitten ze in België al vuistdiep in de originele Vlaamse versie.

Hoe goed Rik van de Westelaken het als Nederlandse presentator ook altijd doet, en hoe knap de spellen ook altijd in elkaar steken, hoe geweldig de droneshots in het buitenland ook zijn, en hoe hilarisch de chaos onder de kandidaten soms is, de Belgische versie is nét altijd een stukje beter. Het komt dus goed uit dat we nu meteen door kunnen met Wie is de Mol België en lekker achterover kunnen leunen om te genieten van nog 9 afleveringen van een van de meest verwarrende shows op het gebied van reality-tv.

Maar het is niet zo dat je gewoon de tv kunt aanzetten en Wie is de Mol België kunt kijken. Je moet eerst weten waar je de uitzendingen kunt kijken (live natuurlijk, want anders ben je echt niet veilig voor spoilers) en, nog belangrijker, hoe je dan toegang kunt krijgen tot de nieuwste aflevering. Gelukkig zijn wij hier om je er alles over te vertellen!

Kijk Wie is de Mol seizoen 12 gratis!

Toegang tot en genieten van het nieuwste seizoen van Wie is de Mol België op GoPlay met VPN Nederland

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Hoe kijk je Wie is de Mol België in Nederland?

Het kijken van de Nederlandse versie van Wie is de Mol op NPO Start is een eitje, maar als je wat extra reality-tv aan je kijklijst wilt toevoegen met Wie is de Mol België, begint de echte uitdaging pas. En die lijkt zelfs nog moeilijker dan de uitdagingen waarmee de deelnemers te maken krijgen.

Alle seizoenen van Wie is de Mol België, inclusief de live streaming van alle nieuwste afleveringen van seizoen 12, zijn exclusief beschikbaar op het Belgische GoPlay-streamingplatform. Hoewel je waarschijnlijk toegang kunt krijgen tot dat streamingplatform en sommige van de uitzendingen rechtstreeks vanuit Nederland kunt bekijken, geldt dat niet voor de live-uitzendingen van de nieuwste afleveringen van Wie is de Mol. Die zijn uitsluitend beschikbaar in België en kunnen alleen worden gestreamd op GoPlay vanuit België.

De uitzending zal de volgende dag om 20:00 uur te bekijken zijn op NPO Start, maar dat is natuurlijk een stuk minder leuk dan echt helemaal live kijken samen met heel België (en molminded Nederland).

Wie is do Mol België streaming gratis op GoPlay
Betekent dit dus dat het nieuwste seizoen van Wie is de Mol België helemaal niet live kunt zien? Nee! Met behulp van VPN Nederland kun je alle actie van WIDM België volgen terwijl het zich ontvouwt vanaf je luie bank, zonder een joker te missen. Want met VPN Nederland kun je virtueel je locatie veranderen en toegang krijgen tot content die anders alleen beschikbaar zou zijn in België.

Een stap-voor-stap gids om Wie is de Mol België op Goplay vanuit Nederland te kijken

Zo gemakkelijk zou het wel niet zijn toch? Jawel! Dit is alles wat je hoeft te doen:

1. Allereerst neem je een abonnement op VPN Nederland en installeer je onze VPN-app op je apparaten. VPN Nederland is jouw go-to app om vrijwel elk streamingplatform ter wereld te gebruiken en te genieten van alle online entertainment die je wenst, zonder beperkingen of limieten.

2. Vervolgens start je de app, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in België. Zodra je verbonden bent, wordt je Nederlandse IP-adres, dat je ervan weerhoudt om toegang te krijgen tot Belgische streamingplatforms, direct vervangen door een Belgisch IP-adres, waarmee je direct en onbeperkt toegang krijgt tot alle streaming- en entertainmentplatforms waar je eerder geen toegang toe had.

3. Nu je met een Belgisch IP-adres aan het browsen bent, ga je naar het GoPlay streamingplatform en vraag je een gratis account aan als je er nog geen hebt. We raden aan om een Belgische postcode (5575, 7861, 7830, etc.) te gebruiken om je nieuwe account aan te maken, om geen online beperkingen tegen te komen.

4. Tenslotte, zet de livestream van de nieuwste aflevering van de Vlaamse Wie is de Mol aan en geniet ervan, of bekijk alle vorige afleveringen van de show, evenals de overvloed aan andere exclusieve content die het platform te bieden heeft.

Kun je Wie is de Mol België in Nederland bekijken?

Wie is de Mol België is beschikbaar op het Belgische streamingplatform GoPlay en op het Nederlandse NPO Start. Je kunt zowel het vorige seizoen als het nieuwste seizoen van Wie is de Mol op deze platforms bekijken. Echter, de live-uitzendingen van de nieuwste afleveringen van het seizoen, evenals tal van extra en exclusieve Wie is de Mol-content, zijn alleen beschikbaar in België. NPO Start krijgt alle nieuwste afleveringen van het seizoen een dag later.

Waarom kun je Wie is de Mol België niet live vanuit Nederland bekijken?

Net als elk ander streamingplatform ter wereld heeft GoPlay alleen het recht om bepaalde content exclusief in België te streamen. Dit geldt voor de live-uitzendingen van Wie is de Mol seizoen 12 en veel extra content die beschikbaar is op het GoPlay streamingplatform.

Wanneer je vanuit Nederland probeert om live-uitzendingen te bekijken, detecteert het streamingplatform automatisch je Nederlandse IP-adres en blokkeert het je van het bekijken van bepaalde content op basis van je geografische locatie – de informatie in je IP-adres. Dit staat bekend als geoblocking.

Daarom heb je VPN Nederland nodig om toegang te krijgen tot en te kijken naar alle content die je anders zou missen. VPN Nederland is een krachtig, uniek hulpmiddel dat is gemaakt om je virtuele veiligheid en privacy te verbeteren, en om te strijden tegen oneerlijke online beperkingen zoals geoblocking. Dit is wat VPN Nederland de beste tool maakt om dit te doen:

  • Een wereldwijd netwerk van krachtige VPN-servers waarmee je met slechts een druk op de knop je virtuele locatie kunt wijzigen en toegang kunt krijgen tot content die je anders niet zou kunnen bereiken.
  • Volledige optimalisatie van streaming bedoeld om je toegang te geven tot vrijwel elk streamingplatform ter wereld.
  • De beste snelheden in de VPN-industrie dankzij onze 10 Gbps VPN-servers en enkele van de meest geavanceerde en snelle VPN-verbindingsprotocollen zoals WireGuard.
  • Kwalitatieve 24/7 klantenondersteuning bedoeld om je alle hulp te bieden die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt!

Kijk naar Wie is de Mol België met de gratis VPN Nederland-app

Wil je geen betaalde abonnementen afsluiten om Wie is de Mol België een dag eerder te bekijken? Dat hoeft niet! Want met de gratis VPN Nederland-app hoef je geen cent te betalen om de content te bekijken die je wil zien.

In tegenstelling tot elke andere VPN ter wereld, wordt de gratis VPN Nederland-app geleverd met al zijn ontgrendelde servers en volledige streamingondersteuning, zodat je toegang hebt tot en kunt genieten van alle programma’s, series en films zonder beperkingen en ook nog eens volledig gratis. En met 2GB aan maandelijkse data die bij elk abonnement wordt geleverd, heb je ruim voldoende om als eerste te genieten van elke nieuwe aflevering van Wie is de Mol België zodra deze wordt uitgezonden.

Waarom je seizoen 12 van Wie is de Mol België moet kijken

Een van de grote verschillen met de Nederlandse Wie is de Mol is wel het feit dat er in België geen bekenden mee doen maar ‘doodnormale’ Vlamingen. Zo zien we onder meer een leerkracht, een verpleegkundige, een technisch tekenaar, een boomverzorger en een sociaal werker op jacht gaan naar de Mol die 12 mei bekend wordt.

Bovendien saboteert de Mol alle kandidaten op het prachtige eiland Sicilië, wat zal zorgen voor een prachtige achtergrond van het altijd ingewikkelde spel. Met 10 onbekende kandidaten die naar Sicilië reizen, opdrachten uitvoeren en proberen geld te verdienen voor de prijzenpot die door de Mol juist zo klein mogelijk wordt gehouden, is de jacht op de Belgische Mol bloedstollend spannend.

Wie is de Mol seizoen 12 uitzendschema

Nog wel even handig om te weten wanneer je dan precies moet kijken om de uitzendingen te zien op het moment dat ze in België worden uitgezonden. Hier is het uitzendschema:

Aflevering
Uitzenddatum in België
Belgische tijd
Uitzenddatum in Nederland
Nederlandse tijd
1
24 maart
20:00 uur
25 maart
20:00 uur
2
31 maart
20:00 uur
1 april
20:00 uur
3
7 april
20:00 uur
8 april
20:00 uur
4
14 april
20:00 uur
15 april
20:00 uur
5
21 april
20:00 uur
22 april
20:00 uur
6
28 april
20:00 uur
29 april
20:00 uur
7
5 mei
20:00 uur
6 mei
20:00 uur
8 (Onthulling)
12 mei
20:00 uur
13 mei
20:00 uur
9 (Reünie)
19 mei
20:00 uur
20 mei
20:00 uur

Bedankt België!

Met de klassieke test en executie aan het einde van elke aflevering en de onthulling van de afvaller, trekt Wie is de Mol België ons uit het zwarte gat dat de bekendmaking van de Mol in Nederland achterlaat bij ons Molloten. En daar zijn we onze zuiderburen eeuwig dankbaar voor.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant