Trustpilot over VPN Nederland

GoPlay: Geniet vanuit Nederland!

Ontdek gratis series, films, reality tv, podcasts en meer op GoPlay zonder beperkingen met de hulp van VPN Nederland!
 •  Ontdek alles wat GoPlay te bieden heeft zonder beperkingen!
 • Geniet van gratis films, series en uitzendingen
 • Stream vrij zonder regionale blokkades

Profiteer van onze tijdelijke korting!

GoPlay kijken met VPN Nederland

Krijg toegang tot GoPlay in slechts 3 gemakkelijke stappen!

Krijg toegang tot de Belgische GoPlay streamingdienst en geniet van gratis content!

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland

Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op toestel naar jou  voorkeur.

Stap 2

Maak verbinding met België

Start VPN Nederland en maak gemakkelijk verbinding met een van onze geweldige servers in België

Stap 3

Streamen
Maak een account aan op GoPlay en geniet van alle gratis shows en films die het platform te bieden heeft!

Zo kun je GoPlay kijken in Nederland

Je zou denken dat je in Nederland vrijwel alles kunt streamen. Maar als je dan kijkt naar een Belgisch streamingplatform zoals GoPlay realiseer je je dat je best nog wel wat gave content mist. Al die mooie series, films en programma’s die je graag wil kijken zijn volledig gratis beschikbaar in België, op het streamingplatform GoPlay, dat niet toegankelijk is vanuit Nederland.

Wat is GoPlay precies? Waarom kun je er geen toegang toe krijgen? En, nog belangrijker, hoe kun je dat veranderen?

Wat is GoPlay?

GoPlay is een volledig gratis streamingdienst in België, eigendom van SBS. De dienst richt zich op de Vlaamse bevolking, en zit boordevol interessante content, waaronder de populairste series (zowel internationale, Nederlandse als Belgische), live tv, podcasts en meer.

Kijk maar eens wat GoPlay allemaal te bieden heeft:

Films

Net als NPO in Nederland dat doet, biedt GoPlay je de mogelijkheid om alles te bekijken wat je op tv hebt gemist. En dat betekent dat er altijd een scala aan films is om naar te kijken, waarbij de selectie voortdurend verandert. Van lokale films tot klassiekers en de beste Hollywood-releases, er is altijd wel iets te zien.

Series

Afgezien van de films draait GoPlay vooral om series. En wát voor series.

Het platform herbergt enkele van de meest spraakmakende shows en series van over de hele wereld.
We hebben het over shows als Seal Team, NCIS: Los Angeles, So help me Todd, Bones, Criminal Minds, Blacklist, Evil, en nog veel meer.

Er zijn ook geweldige reality-tv-shows te vinden die je niet zomaar kunt negeren, waaronder Love Island UK, Temptation Island, Topdokters en meer.

En natuurlijk zijn er favoriete Nederlandse shows zoals De Verhulstjes, De Mol, Big Brother en meer. Hoewel je deze shows ook in Nederland kunt bekijken, kun je ze op dit platform eerder bekijken en aanvullende extra’s krijgen die nergens anders beschikbaar is.

Live TV

Alsof dit alles nog niet genoeg is, biedt GoPlay ook live tv met een breed scala aan onderwerpen geselecteerd voor de Vlamingen, maar die voor ons Nederlanders vaak net zo interessant zijn.

Het platform stelt je in staat om alle kanalen van SBS te bekijken, waaronder:
 

 • Play4: het vroegere VT4 waar Evy Gruyaert een van de vaste presentatoren is. Het is de zender waar je populaire programma’s als ‘De slimste mens ter wereld’ en ‘De Mol’ kunt bekijken.
 • Play5: Dit is de zender voor real-life liefhebbers. Je kunt er kijken naar ‘Chateau Meiland’, ‘Big Brother’, ‘Temptation Island’ en ‘The Block Australia’.
 • Play6: Play 6 is een aanvulling op de Play 4 en 5. Op deze zender worden over het algemeen het meeste films en series uitgezonden. Welke? Wat dacht je van verschillende CSI’s, Army Wives, Dexter, One Tree Hill, Cold Case, Castle en ga zo maar door.
 • Play7: Vrouwen zijn de doelgroep van Play 7, zij kunnen daar kijken naar fictieseries, reality, human interest en romantische films. Mannen zijn natuurlijk ook welkom om mee te genieten.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je GoPlay streamen in Nederland?

Het is dus allemaal nogal wat, en wanneer je de streamingdienst zelf even online opzoekt en ziet wat het allemaal te bieden heeft, kun je niet anders dan alles willen kijken.

Je zult echter al snel ontdekken dat je misschien je enthousiasme iets moet temperen, aangezien GoPlay niet beschikbaar is in Nederland.

Net zoals NOS, NPO of Videoland exclusieve diensten zijn voor Nederland, is GoPlay exclusief voor België. Zodra je toegang probeert te krijgen tot het platform vanuit Nederland, zul je onmiddellijk geblokkeerd worden en geen enkel programma kunnen bekijken.

Maar hoe weet GoPlay dat je uit Nederland komt? Dat kunnen ze het zien aan je internetverbinding. Elke keer als je online komt, krijg je een IP-adres toegewezen. Dit adres bevat veel informatie, waaronder je locatie. Wanneer het streamingplatform je IP-adres ziet, blokkeert het onmiddellijk je toegang tot alle inhoud, omdat het alleen de rechten heeft om die content uit te zenden binnen België.

Maar wat nu als je je IP-adres kunt veranderen? Wat als je je virtuele locatie kunt aanpassen en toegang kunt krijgen tot inhoud die anders niet beschikbaar zou zijn? Nou, dat is precies wat VPN Nederland voor je kan doen!

VPN Nederland doorbreekt de blokkades van GoPlay

VPN Nederland is de ultieme tool waarmee je in Nederland alles kunt bekijken wat je wil, zelfs als er in Nederland geen uitzendrechten op zijn. Het is een Virtueel Privénetwerk waarmee je je verbinding kunt wijzigen door deze via een van onze eigen servers over de hele wereld te leiden. Hiermee kun je je virtuele locatie verbergen en toegang krijgen tot inhoud en zelfs volledige streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn.

Stel je wil toegang krijgen tot GoPlay, een streamingplatform dat alleen beschikbaar is in België. Door VPN Nederland te gebruiken, kun je verbinding maken met een van onze servers in België. Hierdoor wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Belgisch IP-adres. En dit geeft je direct toegang tot elk streamingplatform dat alleen beschikbaar is in België.

En dit is wat VPN Nederland de beste mogelijke optie maakt voor het streamen van GoPlay vanuit Nederland:
 

 • Wij bij VPN Nederland zijn Nederlanders en we weten waar onze Nederlandse gebruikers naar op zoek zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we samenwerken met alle streamingdiensten waar je toegang toe wil hebben en die andere diensten niet eens kennen.
 • VPN Nederland heeft een uitgebreide vloot van servers verspreid over heel België, waardoor je eenvoudige, stabiele en betrouwbare toegang krijgt tot elke Belgische streamingdienst, met een sterke en probleemloze prestatie.
 • VPN Nederland werkt met ALLE Belgische streamingdiensten. Dit omvat niet alleen GoPlay, maar ook geweldige streamingplatforms zoals VRT Max, RTBF Auvio, VTM Go, Sporza en meer, die exclusieve content bieden die je nergens anders vindt.
 • Naast streaming is VPN Nederland ook een geweldige tool voor privacy en beveiliging, die in de huidige wereld noodzakelijk is. Door je internetverbinding te versleutelen en te beveiligen met geavanceerde verbindingsprotocollen, zorgt VPN Nederland ervoor dat je altijd veilig en beveiligd online bent.
 • En als je onderweg verdwaalt, staat onze 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning klaar om je de weg te wijzen.

Hoe kun je GoPlay bekijken vanuit Nederland?

Het kan lijken alsof het doorbreken van grenzen en online blokkades moeilijk is. En dat is het ook. Maar VPN Nederland staat aan de top als het gaat om deblokkeren en online vrijheidstechnologie, en daarom maken we het deblokkeren zo eenvoudig mogelijk.

Denk je nog steeds dat het ingewikkeld is? Dit is alles wat je hoeft te doen om nu meteen van GoPlay in Nederland te genieten:

 1. Allereerst, neem een abonnement op VPN Nederland. Dit is de sleutel tot alles en alles wat je online wil kunnen bereiken. Met VPN Nederland aan je zijde zul je nooit meer last hebben van online blokkades en beperkingen.
 2. Nadat je je hebt geabonneerd, download en installeer je de VPN Nederland-app op je apparaten. VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten en alle belangrijke besturingssystemen, wat betekent dat je op jouw manier kunt browsen en streamen.
 3. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze serverlocaties in België.
 4. Ga naar GoPlay en maak een gratis account aan. Hiervoor wordt je gevraagd om een lokale Belgische postcode op te geven zoals: 7370, 7011, 2380. Geen zorgen, dit is slechts een formaliteit.
 5. Stream alles wat GoPlay te bieden heeft en meer.

Het streamen en elke avond genieten van enkele van je favoriete shows hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En het hoeft ook geen beperkingen met zich mee te brengen. Dit is iets waar we bij VPN Nederland sterk in geloven.

Daarom hoef je met VPN Nederland aan je zijde je streamingplezier nooit meer te beperken. Neem VPN Nederland en krijg toegang tot GoPlay en alle andere streamingdiensten die je wil ontdekken!

 

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand