De allerbeste VPN voor België

  • Beste Belgische VPN-servers in de industrie
  • Onmiddellijke toegang tot alle Belgische streamingdiensten
  • Gratis sportstreams, Grand Prix Radio en nog veel meer!
De perfecte VPN-verbinding waar je naar op zoek was!
Belgische servers bij VPN Nederland

Een Belgisch IP-adres in slechts 3 eenvoudige stappen:

Meld je aan bij VPN Nederland

Stap 1

Abonneer op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat.

Maak verbinding met België

Stap 2

Eenmaal geïnstalleerd, start VPN Nederland en verbind met een van onze servers in België.

Stream met VPN Nederland

Stap 3

Geniet van veilig, anoniem en onbeperkt surfen met de beste VPN voor België!

De VPN voor België waar je naar op zoek was

België ligt misschien vlakbij, maar als het gaat om online beperkingen, platformbeperkingen en algemene geoblocking, lijkt het wel alsof het op een andere planeet ligt. Dus zo nu en dan heb je misschien behoefte aan een Virtual Private Network met een directe en krachtige verbinding met België.

VPN Nederland beschikt over een heel netwerk van enkele van de beste VPN-servers in heel België. Krachtig, snel en betrouwbaar. Ze geven je niet alleen toegang tot alles wat je alleen in België kunt bereiken, maar ook ongeëvenaarde online bescherming en privacy.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

De online vrijheid waarvan je alleen maar kon dromen

Een onmiddellijke verbinding met een van onze toonaangevende VPN-servers in België betekent ondoordringbare online encryptie en beveiliging, ongeëvenaarde online privacy, en onbeperkte toegang tot alles wat je wil bekijken, streamen of ervaren.

Het enige wat daarvoor nodig is, is een enkele klik!

Directe toegang tot een wereld vol Belgische streaming.

VPN Nederland brengt je een nieuwe wereld van opwindende Belgische streaming die je nooit eerder kon bereiken. Ontdek nieuwe geweldige streamingplatforms, krijg toegang tot de volledige bibliotheken van je favoriete streamingdiensten en geniet van onbeperkt entertainment op RTBF Auvio, Sporza, VRT Max, VTM Go, GoPlay en meer!

Gratis sport. Betere sport

Belgische streamingplatforms bieden enkele van de opwindendste sportuitzendingen en het beste sportcommentaar. Met behulp van onze krachtige VPN-servers in België kun je gratis kijken naar Formule 1, MotoGP en allerlei andere motorsporten op RTBF Auvio, genieten van het legendarische Tour de France-commentaar op Sporza en zelfs weer naar Grand Prix Radio luisteren!

Ongeëvenaarde online beveiliging en privacy

Onze Belgische VPN-servers zijn veel meer dan alleen toegang tot streamingplatforms en content die exclusief beschikbaar is in België. Ze bieden je ook een niveau van online bescherming dat normbepalend is. Door verbinding te maken met een van onze Belgische servers, versleutelt VPN Nederland al je online gegevens, beveiligt je internetverbinding met ondoordringbare verbindingsprotocollen en verbergt je IP, waardoor je onzichtbaar en onaantastbaar bent online.

De beste Belgische servers binnen de branche

Of het nu gaat om beveiliging, privacy, anonimiteit of entertainment, we weten dat je de kwaliteit van je browse-ervaring niet wilt verliezen. Daarom stelt VPN Nederland de hoogste eisen aan zijn Belgische servers op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en algehele prestaties, zodat je alles krijgt wat je nodig hebt, zo snel als je het nodig hebt!

Connect met België met een klik op de knop!

Ontdek het internet zonder beperkingen met behulp van het assortiment VPN-servers van VPN Nederland in België!

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand