Hoe kun je nu meteen seizoen 2 van Kamp Waes kijken?

feb 2, 2024

Geen BN’ers of BV’ers, maar gewone burgers in een real life serie. Dat zien we niet vaak, terwijl we dat eigenlijk wel heel tof vinden. En dat is één van de redenen waarom je Kamp Waes zou moeten kijken. Als je het eerste seizoen hebt gezien, dan weet je een beetje wat je moet verwachten. Voor wie het geweldige programma nog niet kent: in Kamp Waes zien we tien mannen en vijf vrouwen die onder het toeziend oog van Tom Waes een week lang de loodzware opleidingsproeven van de strengste eenheid van het Belgische leger moeten uitvoeren; the Special Forces.

Wie houdt het fysiek langer vol, de jonge kandidaten of de oudere garde, en wie gaat er mentaal stuk? De kandidaten wisten, in tegenstelling tot het eerste seizoen, waar ze aan begonnen en zijn dus beter voorbereid. Maar daar is met de oefeningen ook rekening mee gehouden. Kamp Waes wordt dus een stuk pittiger dan drie jaar geleden. Wie redt het tot het einde?

Kun je niet wachten? Bekijk seizoen 2 nu!

Krijg toegang tot elk streamingplatform en stream elke show met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Hoe kun je Kamp Waes nu in Nederland bekijken?

Als je een fan bent van Kamp Waes en moeite hebt om ergens het nieuwste seizoen waar je zo lang op hebt gewacht te streamen , weet je dat er geen tijd te verliezen is en dat je zo snel mogelijk alle aflevering die je al gemist hebt moet inhalen om weer een beetje bij te komen.

Het probleem is dat de enige plek om het seizoen 2024 van Kamp Waes te zien VRT Max is, en je kunt de content van dat platform niet vanuit Nederland bekijken. Balen. Dus wat nu? Ga je elke keer dat er een nieuwe aflevering uitkomt op een roadtrip naar België?!

Kamp Waes streaming op VRT Max in België

Gelukkig is er een veel makkelijkere, goedkopere en coolere manier om de serie te bekijken: VPN Nederland.

Met behulp van de unieke deblokkeringstechnologie van ons Virtual Private Network en dankzij ons uitgebreide netwerk van krachtige VPN-servers in heel België, kun je VRT Max laten denken dat je ook in België bent. En kijk eens hoe eenvoudig dat is:

Stap-voor-stap gids om Kamp Waes te kijken

1. Neem een VPN Nederland abonnement, download en installeer onze app op een onbeperkt aantal van je apparaten

2. Start VPN Nederland, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in België

3. Ga naar VRT Max, log in op je account of vraag er een aan als je er nog geen hebt. Als dit de eerste keer is dat je een account aanmaakt, moet je het platform voorzien van een Belgische postcode, dus neem er een: 6922, 8952, 4453, etc.

4. Zoek Kamp Waes in de bibliotheek van het streamingplatform en geniet ervan

Kun je Kamp Waes in Nederland bekijken?

Helaas is er op dit moment geen plek om Kamp Waes in Nederland te bekijken. Je zou seizoen één op NPO3 kunnen zoeken, maar dan zul je meteen merken dat de afleveringen daar niet meer beschikbaar zijn. Het is bovendien onduidelijk of seizoen 2 naar Nederland komt en, zo ja, wanneer dat dan zou zijn.

Waarom kun je Kamp Waes niet op VRT Max vanuit Nederland bekijken?

Kamp Waes is een exclusief programma van VRT Max en ondanks dat sommige VRT Max-content in Nederland beschikbaar is, geldt dat niet voor Kamp Waes. Deze show is exclusief beschikbaar in België, en VRT Max heeft niet het recht om de show buiten het land te streamen, dus ook niet in Nederland.

Wanneer je probeert toegang te krijgen tot VRT Max om Kamp Waes daar te kijken kan het platform (net als iedereen) precies zien waar je bent op basis van je IP-adres en virtuele locatie, en houden ze je tegen om van je Kamp Waes te genieten. Dit staat bekend als geoblocking.

Geoblocking blokkeert je niet alleen als je Kamp Waes wil kijken, maar zorgt er ook voor dat je heel veel andere content niet kunt zien. Of het nu gaat om The Act van Hulu, het nieuwste seizoen van The Rookie, een voetbalwedstrijd waar je al heel lang naar uit kijkt, complete streamingplatforms die je graag wil uitproberen, of zelfs de streaming platforms die je in het buitenland betaalt – geoblocking staat elke dag in de weg van je toegang tot de meeste content ter wereld. Dat is waar VPN Nederland in beeld komt om je te assisteren.

Waarom is VPN Nederland de enige tool die je kan helpen bij het streamen van Kamp Waes?

VPN Nederland is een unieke online beschermings– en privacytool die is gemaakt om je te helpen geoblocking en oneerlijke online beperkingen te omzeilen en te bestrijden. Door verbinding te maken met onze VPN-servers in België, verberg je niet alleen je IP-adres en voorkom je online tracking, maar krijg je ook direct toegang tot VRT Max, VTM GO, GoPlay, RTBF Auvio en alle andere Belgische streaming platforms en alles wat ze te bieden hebben.

Geen enkel andere tool kan doen wat VPN Nederland doet. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding maken met een van onze krachtige, op streaming geoptimaliseerde VPN-servers in België, en je krijgt direct een echt Belgisch IP-adres toegewezen om te browsen, toegang te krijgen en te streamen zonder verdere beperkingen. En het beste van alles – het is extreem eenvoudig, waardoor online vrijheid voor iedereen op elk apparaat beschikbaar is.

Mis geen aflevering van het nieuwe seizoen Kamp Waes

Kamp Waes is verfrissend anders dan andere realityshows, want hier zijn het gewone mensen die de hoofdrol spelen. En dit keer zijn de kandidaten beter voorbereid, maar de proeven zijn ook zwaarder dan ooit. Kamp Waes belooft dus een echte krachtmeting te worden, zowel fysiek als mentaal.

Wil je weten wie er sterk genoeg is om mee te kunnen met de Special Forces? Mis dan geen enkele aflevering van het nieuwe seizoen van Kamp Waes.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant