ITV HUB streamen in Nederland

Bekijk ITV HUB met VPN Nederland en stream films, series, TV shows en sport gratis in Nederland!

Onmiddellijke toegang tot ITV HUB

Sterke en snelle servers in de VK

Gemakkelijk en onbeperkt streamen

Bestel VPN Nederland
ITV HUB streamen in Nederland illustratie

Hoe stream je ITV HUB met VPN Nederland?

Stap 1 icoon

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze app

Koop VPN Nederland
Stap 2

Stap 2

Start onze app en maak verbinding met een van onze UK servers

Bekijk onze apps
Stap 3

Stap 3

Maak een ITV HUB account aan en stream alles wat het platform te bieden heeft!

Stream wat je wilt!

Wat is ITV HUB?

ITV HUB is het gratis online video-on-demand platform van het Britse tv station ITV. In eerste instantie heette het platform ITV Catch Up, maar na een rebranding in 2008 kwam het bekend te staan als ITV Player. Toen de app en de website in 2015 onder handen werden genomen kwam uiteindelijk de naam ITV HUB tot stand.

ITV HUB is zeer populair. In augustus 2021 telde de dienst maar liefst 30 miljoen geregistreerde gebruikers. Zij kunnen op ITV HUB kijken naar programma’s gemaakt door het platform zelf, en naar een selectie van de programmering die ze zien is op de zenders ITV, ITV2, ITV3, ITV4, ITVBe en CITV. Op het platform kan de kijker terecht voor films, serieus, real life shows, documentaires en meer.

Populaire programma’s op ITV HUB zijn onder meer dramaseries als Downton Abbey, Triggerpoint, Sanditon en Holding, real life shows als Hell's Kitchen, Love Island, the Voice UK, Love Island UK en detectiveseries als Inspector Morse, Marcella, Midsomer Murders en Vera.

Via het platform kun je ook Live tv kijken en genieten van verschillende sportuitzendingen. Zo kijk je live naar UEFA Euro en Champions League wedstrijden. Ook tennis en wielerwedstrijden zoals de Tour de France en de MotoGP kun je gratis live kijken via het platform.

Naast gratis toegang tot sportwedstrijden en het kijken van de beste films, series en tv programma’s, blijf je via ITV HUB ook op de hoogte van het laatste nieuws en kun je kiezen uit verschillende podcasts om gratis te beluisteren.

Hoe krijg je toegang tot ITV HUB in Nederland?

ITV HUB is een Britse streamingdienst die zijn livestreams, mediabibliotheek en uitzending alleen beschikbaar heeft gemaakt voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk.

Gebruikers van buiten het VK lopen daarom tegen een zogenoemd geoblock aan wat hen de toegang tot het platform en de inhoud ervan ontzegt.

ITV HUB identificeert je virtuele locatie op een aantal factoren, waaronder je IP-adres. Op het moment dat ITV HUB opmerkt dat je inlogt vanuit een land buiten de VK blokkeert de streamingdienst automatisch de toegang.

De enige manier om vanuit een land buiten het Verenigd Koninkrijk toegang te krijgen tot ITV HUB is het inschakelen van VPN Nederland. Met een VPN kun je namelijk je virtuele locatie wijzigen en daardoor vanuit Nederland toegang krijgen tot de streamingdienst van ITV.

Wil je meer weten over onze VPN?

Ontdek hoe VPN Nederland werkt!

Kijk ITV HUB met VPN Nederland

Specifiek geoptimaliseerd om ITV HUB te deblokkeren geeft VPN Nederland je toegang tot alle livestreams, sportuitzendingen en kwalitatieve content die het platform te bieden heeft.

Door verbinding te maken met een van de sterke servers van VPN Nederland die in het Verenigd Koninkrijk zijn geplaatst, vervang je jouw Nederlandse IP-adres door een van onze Britse IP-adressen. Dat zorgt ervoor dat je direct onbeperkte toegang hebt tot alles wat ITV HUB te bieden heeft.

VPN Nederland zorgt voor de beste ITV HUB streamingervaring vanuit Nederland door:

  • Sterke, stabiele en betrouwbare servers in het VK
  • Een groot aantal Britse IP-adressen
  • Smart DNS en andere features die zorgen voor het deblokkeren van streamingdiensten
  • De hoogste snelheden in de VPN-wereld

We houden voortdurend de werking van VPN Nederland met ITV HUB in de gaten om je het beste te bieden van wat deze Britse streamingdienst te bieden heeft heeft.

Hoe kijk je ITV HUB met VPN Nederland?

Met slechts een paar klikken krijg je vanuit Nederland gemakkelijk toegang tot ITV HUB en kun je meteen beginnen met streamen!

Het enige wat je moet doen om te genieten van Britse streaming is:

  1. VPN Nederland aanschaffen.
  2. De VPN op een device naar keuze installeren (VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten en alle grote besturingssystemen)
  3. Een gratis account aanmaken bij ITV HUB, je moet hiervoor een Britse postcode invullen.
  4. Starten met streamen van ITV HUB.

Streamen over de grens was nog nooit zo eenvoudig als met VPN Nederland!

Wat onze klanten over ons te vertellen hebben

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze trouwe klanten zijn:

8.8
★★★★★
★★★★★
89 beoordelingen in 12 maanden.
94% beveelt ons aan bij vrienden.
3 dagen geleden
Eindelijk VPNNederland
Ik gebruik de VPN al een tijdje en was eindelijk op zoek naar een aanbieder die snel is en geen problemen geeft. Deze heeft me nooit teleurgesteld.
5 dagen geleden
Makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel!
VPN Nederland is makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel. Ik had al een tijdje last van geoblocking-problemen, maar dat is nu eindelijk verleden tijd. Echt een aanrader als je veel gebruik maakt van streamingdiensten!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar