Trustpilot over VPN Nederland

Krijg toegang tot Popcornflix in Nederland!

Geniet van films en series helemaal gratis en zonder account op Popcornflix met VPN Nederland!

 • Directe toegang tot Popcornflix en elke andere streamingdienst
 • Films en series om helemaal gratis te streamen
 • De beste snelheden en onbeperkte toegang tot elke website
Profiteer van onze tijdelijke korting!
PopcornFlix kijken met VPN Nederland

Bekijk Popcornflix met VPN Nederland!

Stap 1

Stap 1
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS
Start VPN Nederland en maak verbinding met een van onze snelle servers in de VS

Stap 3

Stap 3
Ga naar Popcornflix en geniet van gratis films en series zonder registratie!

Popcornflix in Nederland – gratis films en series kijken, zonder abonnement!

Als je houdt van het kijken naar films en series en de naam ‘Popcornflix’ geen belletje laat rinkelen, is dit het moment om door te lezen.  De populaire streamingdienst Popcornflix staat namelijk bomvol met boeiende films en meeslepende series in elke denkbare categorie, en die zijn allemaal helemaal gratis te bekijken!

Wat is Popcornflix?

Popcornflix is een streamingdienst waar je films en series kunt streamen, net zoals bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Prime. Het verschil is echter dat je bij Popcornflix geen abonnement hoeft af te nemen, en alle content op het platform gratis te bekijken is. 

Is die content de moeite van het bekijken dan wel waard? 

Wij vinden van wel, kijk maar eens wat er allemaal op het platform te vinden is:

Films

De filmsectie van Popcornflix biedt een heleboel moois en wordt steeds vernieuwd, dus er is altijd wel een goede film te vinden. Je kunt er terecht voor ijzersterke drama’s, films vol romantiek en hilarische comedy’s. Maar ook voor ijzingwekkende thrillers en Sci-Fi parels.

Ben je liefhebber van goedkope horror? Dan is Popcornflix voortaan je favoriete bron, want alleen hier vind je films met allerlei soorten monsters, waaronder watermonsters – films als Jurassic Shark, Red Water en 2010 Moby Dick. Kijk je liever naar een ouderwetse actiefilm waar de vuistslagen je om de oren vliegen? Ook dan zit je bij Popcornflix gebakken.

Series

The Blacklist Redemption, Game of Silence, Insomnia, Blackout, Robocop, Popcornflix staat vol hitseries als deze. Maar je kunt er ook kijken naar je favoriete true crime series, zoals Unsolved Mysteries en Forensic Files, en ook je favoriete kookshows met de roodaangelopen, bulderende chef Gordon Ramsay zijn er te vinden. 

Je kun op Popcornflix ook kijken naar series van vroeger, zoals 21 Jump Street, The Saint en Inspector Gadget, en naar nieuwe shows zoals The Crowded Room. Bovendien staan er ook flink wat animatieseries op het platform waar je samen met je kinderen naar kunt kijken.

Content voor het hele gezin dus, zonder dat je er maar een cent voor hoeft te betalen!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Is Popcornflix legaal?

Misschien vraag je je inmiddels af of Popcornflix wel legaal is, want voor niets gaat de zon op toch? Het zit zo: Popcornflix kan blijven bestaan omdat het inkomsten genereert uit reclame. Je ‘betaalt’ dus eigenlijk voor je film of serie door een paar reclames uit te zitten. En zo heb je urenlang kijkplezier zonder vast te zitten aan een abonnement en zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken.

Kun je Popcornflix in Nederland streamen?

Het platform is dan misschien wel gratis maar vanuit Nederland heb je er geen toegang toe, omdat Popcornflix alleen beschikbaar is in de VS en Canada.

Je kunt echter wel toegang krijgen tot het platform vanuit Nederland. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is je virtuele locatie wijzigen en het platform zo te laten geloven dat je uit de VS komt. En er is geen betere service om dat te doen dan VPN Nederland.

Hoe krijg je toegang tot Popcornflix vanuit Nederland?

VPN Nederland is de ultieme tool om je alle films en series te laten streamen waar je vanuit Nederland geen toegang toe hebt, en Popcornflix is daarop geen uitzondering.

VPN Nederland garandeert vlotte en directe toegang tot alles wat je online wil bemachtigen. En dit is hoe we daarvoor zorgen:

 • We hebben een enorme vloot servers over de hele wereld, waarvan de overgrote meerderheid in de VS is geplaatst. Door verbinding te maken met een van hen, wordt je Nederlandse IP-adres onmiddellijk vervangen door een lokaal Amerikaans IP-adres (of een ander lokaal IP-adres, afhankelijk van de plaats waarmee je verbinding maakt), waardoor niet alleen je virtuele locatie wordt gemaskeerd om je online privacy te waarborgen, maar je ook directe toegang krijgt tot alles wat er in de VS online staat.
 • Onze app is eenvoudig, elegant en intuïtief, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot elk streamingplatform ter wereld, zelfs als het je eerste VPN-ervaring is.
 • Door gebruik te maken van de nieuwste VPN-technologie en –protocollen zorgen we ervoor dat je altijd de beste streamingprestaties en de beste snelheden krijgt, waardoor je online-ervaring zo aangenaam mogelijk wordt.

 

Hoe kijk je naar Popcornflix in Nederland?

Met behulp van VPN Nederland is het uiterst eenvoudig om alles wat Popcornflix te bieden heeft in handen te krijgen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is deze stappen volgen:

 1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland, want dit is de ultieme tool voor toegang tot elke streamingdienst ter wereld.
 2. Installeer en start vervolgens de app.
 3. Eenmaal gestart, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze servers in de VS.
 4. Eenmaal verbonden, wordt je lokale Nederlandse IP vervangen door een Amerikaans IP-adres, waardoor je direct toegang hebt tot alles wat je online wilt bekijken.
 5. Veel kijkplezier! 

VPN Nederland: voor gemakkelijk streamen over de hele wereld!

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand