Beste Spotnet-gebruiker, welkom bij VPN Nederland

Speciaal voor de gebruikers van onze partner Spotnet (jij dus!) hebben we een speciale aanbieding. Één maand gratis VPN Nederland, de 100% Nederlandse VPN-provider. En wees gerust, na een die maand stopt alles automatisch. Geen kleine lettertjes, je zit nergens aan vast.

Spotnet en VPN Nedeland
Tele2 Partner Logo
Computer Totaal Partner logo
T-mobile Parnet Logo
Power Unlimited Partner Logo
TechTypical Partner logo

VPN Nederland en Spotnet

Wanneer je op deze pagina bent aangekomen, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen waarvoor je een VPN kunt gebruiken (of hard nodig hebt). VPN Nederland hecht, net als Spotnet, veel waarde aan online veiligheid en anonimiteit. En VPN Nederland zorgt er voor dat niemand jouw online data kan achterhalen.

VPN Nederland App Screenshot

Kortom, meer dan genoeg redenen om een VPN te gebruiken. VPN Nederland is beschikbaar voor WindowsMaciOS en Android. Wil je meer weten over VPN, hieronder vind je meer informatie.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

[kiyoh-klantenvertellen]

Waarom VPN Nederland?

VPN Nederland versleutelt en beveiligt al jouw online data en maakt je volledig anoniem. Je installeert de app en met één druk op de knop ben je 100% veilig online.

VPN Nederland op Android

Volledig anoniem online

Wij houden je volledig anoniem online. Voor ons-zelf en anderen. Wat jij online doet, moet je zelf weten. En we houden dus nergens nooit niet niks bij van wat je allemaal uitspookt op het internet.

Superveilig internet

Zonder in technische details te treden: we gebruiken de nieuwste en meest betrouwbare encryptie protocollen, en houden scherp de ontwikkelingen rond online encryptie in de gaten.

Nederlandse servers

VPN Nederland kan zich meten met de besten als het gaat om internet snelheden. Ons serverpark staat voornamelijk in Nederland en dit betekent dan ook razendsnelle verbindingen.

Alle content bekijken

Wil je nou eindelijk die Netflix serie eens zien die alleen op het Amerikaanse kanaal wordt aangeboden, of die BBC documentaire die alleen in Engeland te zien is? Dat kan met VPN Nederland.

Volledig anoniem, veilig en supersnel online

Met VPN Nederland kun je de Amerikaanse Netflix bekijken, gebruik je veilige openbare wifi’s en staan we je 24/7 te woord. In het Nederlands. Tevens versleutelt en beveiligt VPN Nederland al jouw online data en maakt je volledig anoniem.
Online Privacy met VPN Nederland

100% Anonimiteit

Met VPN Nederland zijn al je zorgen om je online privacy verleden tijd. Niemand kan meekijken met jouw data en je kunt je online volledig vrij bewegen. Geen hacker, bedrijf of overheid die nog bij jouw data kan.

Veilig internetten met VPN Nederland

100% Veiligheid

Online veiligheid gaat steeds meer om de manier waarop je verbinding maakt met internet. Niet de sites zijn het probleem, de zwakke plekken liggen in (wifi) verbindingen. VPN Nederland biedt met één druk op de knop een 100% veilige (mobiele) internetverbinding.
Veilig internetten met VPN Nederland
Kijkgenot met VPN Nederland

100% Kijkgenot

Vanwege zogeheten geoblocking is het onmogelijk om alle werelwijde online films en series te zien. Denk aan websites als Netflix en Youtube. Met VPN Nederland kun je deze geoblokkades eenvoudig omzeilen en toegang tot bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix krijgen.
Helemaal Nederlands met VPN Nederland

100% Nederlands

VPN Nederland biedt niet alleen Nederlandstalige klantenservice en tutorials, maar ook een ijzersterk Nederlands serverpark. Hierdoor heb je altijd de allersnelste verbindingen, en – door onze Smart DNS – inclusief alle voordelen van een buitenlandse server. VPN Nederland, altijd een veilige en anonieme server dichtbij.
Helemaal Nederlands met VPN Nederland

Ga dit seizoen voordelig, veilig en anoniem online

Bestel eenvoudig en snel jouw abonnement op VPN Nederland en ontdek de voordelen van een goede VPN. Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel. Vanaf slechts € 3,99 per maand.

7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand

Veilig en anoniem online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming