Beste Spotnet-gebruiker, welkom bij VPN Nederland

Speciaal voor de gebruikers van onze partner Spotnet (jij dus!) hebben we een speciale aanbieding. Een maand lang gratis VPN Nederland, de 100% Nederlandse VPN-provider. En wees gerust, na een maand stopt alles automatisch. Geen kleine lettertjes, je zit nergens aan vast.

Download VPN Nederland
Logo Spotnet met VPN Nederland

VPN Nederland en Spotnet

Wanneer je op deze pagina bent aangekomen, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen waarvoor je een VPN kunt gebruiken (of hard nodig hebt). VPN Nederland hecht, net als Spotnet, veel waarde aan online veiligheid en anonimiteit. En VPN Nederland zorgt er voor dat niemand jouw online data kan achterhalen.

VPN Nederland App Screenshot

Kortom, meer dan genoeg redenen om een VPN te gebruiken. VPN Nederland is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Wil je meer weten over VPN, hieronder vind je meer informatie.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.6
★★★★★
★★★★★
166 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
15 uren geleden
Ik ben een tevreden klant
Als leek weet ik niet voldoende om alle voordelen van de dienst in te schatten, ik heb een VPN-abonnement genomen omdat ik erop vertrouw wat ik gelezen heb. Het functioneert prima, ben nu in Bulgarije aan de Zwarte Zee en kan gewoon Nederlandse tv kijken op mijn tablet. De klantenservice ist ook heel goed, weliswaar niet telefonisch bereikbaar maar ik stelde mijn vragen per mail en kreeg altijd snel een duidelijk antwoord, in het Nederlands, dat vind ik zeer belangrijk! En last but not least: voor de prijs van een 3-jaars abonnement hoefde ik niet lang te sparen, ook belangrijk en prettig!
18 uren geleden
geweldig
ook na een slechte verbinding blijft VPN proberen verbinding te maken.

Waarom VPN Nederland?

VPN Nederland versleutelt en beveiligt al jouw online data en maakt je volledig anoniem. Je installeert de app en met één druk op de knop ben je 100% veilig online.

VPN Nederland App Android

Volledig anoniem online

Wij houden je volledig anoniem online. Voor ons-zelf en anderen. Wat jij online doet, moet je zelf weten. En we houden dus nergens nooit niet niks bij van wat je allemaal uitspookt op het internet.

Lees meer

Superveilig internet

Zonder in technische details te treden: we gebruiken de nieuwste en meest betrouwbare encryptie protocollen, en houden scherp de ontwikkelingen rond online encryptie in de gaten.

Lees meer

Nederlandse servers

VPN Nederland kan zich meten met de besten als het gaat om internet snelheden. Ons serverpark staat voornamelijk in Nederland en dit betekent razendsnelle verbindingen.

Lees meer

Alle content bekijken

Wil je nou eindelijk die Netflix serie eens zien die alleen op het Amerikaanse kanaal wordt aangeboden, of die BBC documentaire die alleen in Engeland te zien is? Dat kan met VPN Nederland.

Lees meer

Volledig anoniem, veilig en supersnel online

Met VPN Nederland kun je de Amerikaanse Netflix bekijken, gebruik je veilige openbare wifi's en staan we je 24/7 te woord. In het Nederlands. Tevens versleutelt en beveiligt VPN Nederland al jouw online data en maakt je volledig anoniem.

Anoniem

100% Anonimiteit

Met VPN Nederland zijn al je zorgen om je online privacy verleden tijd. Niemand kan meekijken met jouw data en je kunt je online volledig vrij bewegen. Geen hacker, bedrijf of overheid die nog bij jouw data kan.

Online veiligheid

100% Veiligheid

Online veiligheid gaat steeds meer om de manier waarop je verbinding maakt met internet. Niet de sites zijn het probleem, de zwakke plekken liggen in (wifi) verbindingen. VPN Nederland biedt met één druk op de knop een 100% veilige (mobiele) internetverbinding.

Online veiligheid
Online content

100% Kijkgenot

Vanwege zogeheten geoblocking is het onmogelijk om alle werelwijde online films en series te zien. Denk aan websites als Netflix en Youtube. Met VPN Nederland kun je deze geoblokkades eenvoudig omzeilen en toegang tot bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix krijgen.

Geheel Nederlands

100% Nederlands

VPN Nederland biedt niet alleen Nederlandstalige klantenservice en tutorials, maar ook een ijzersterk Nederlands serverpark. Hierdoor heb je altijd de allersnelste verbindingen, en - door onze Smart DNS - inclusief alle voordelen van een buitenlandse server. VPN Nederland, altijd een veilige en anonieme server dichtbij.

Geheel Nederlands

Bescherm jezelf en je online data nu direct

Een 100% veilige (mobiele) internetverbinding, met één druk op de knop. Zet iedereen die achter jouw data aan zit buitenspel.

Downloaden
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar