Hoe kun je Doctor Who seizoen 14 gratis streamen?

mei 7, 2024

Doctor Who-fans opgelet! Een van de langstlopende en over het algemeen beste series op tv is eindelijk terug om voor het 14e seizoen te schitteren op je scherm. Met een gloednieuwe 15e Doctor gespeeld door Ncuti Gatwa (bekend van onder meer zijn rollen in Sex Education en Barbie), en zijn nieuwste metgezel Ruby Sunday gespeeld door Millie Gibson (Coronation Street, Butterfly).

Geen enkele echte Doctor Who-fan kan een nieuw seizoen missen. En we laten je precies zien hoe je het hele nieuwe seizoen helemaal gratis kunt bekijken!

Stream Doctor Who helemaal GRATIS!

Krijg toegang tot en stream het nieuwste seizoen van de serie op BBC iPlayer met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Doctor Who seizoen 14 in Nederland bekijken?

Het is een speciaal jaar voor Doctor Who-fans. Dit jaar werden namelijk de wereldwijde uitzendrechten voor het streamen van alle seizoenen van de geweldige serie verworven door Disney+. En dit is de enige plek waar je elke nieuwe aflevering, het nieuwe seizoen, en alle vorige seizoenen van de serie kunt streamen.

Dus als je een Doctor Who-fan bent, wordt er van je verwacht dat je een abonnement hebt om het nieuwste seizoen te bekijken.

Disney Plus lijkt dus de enige dienst die wereldwijd het nieuwe seizoen streamt, maar er is één uitzondering op de regel – en dat is het thuisland van de show – Engeland. Hier kunnen het nieuwste seizoen van de serie en alle nieuwe en oude afleveringen gratis worden bekeken op één platform – BBC iPlayer.

Doctor Who series 14 gratis op BBC iPlayer

Dus als je niet zeker weet of je een abonnement moet nemen om je favoriete serie te bekijken om te zien of het nieuwe seizoen de moeite waard is of niet, dan hoef je dat dus niet te doen. Want net zoals de Doctor door het multiversum reist, kun jij met behulp van VPN Nederland virtueel door de wereld van streamingplatforms reizen en Doctor Who seizoen 14 op BBC iPlayer volledig gratis bekijken, samen met de rest van het VK.

Hoe? We vertellen het je!

Zo kun je Doctor Who seizoen 14 bekijken op BBC iPlayer

Als je geen Disney Plus-abonnement wilt nemen om het nieuwe seizoen van Doctor Who te bekijken, heb je geluk, want we hebben het extra makkelijk voor je gemaakt om de serie te bekijken op het BBC iPlayer-streamingplatform.

Dit is alles wat je moet doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat – dit is jouw TARDIS om de wereld van streaming te verkennen zonder beperkingen.

2. Start vervolgens de VPN Nederland-app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in het VK. Door dit te doen, browse je virtueel vanuit Engeland, wat je toegang geeft tot alle lokale streamingplatforms.

3. Houd je VPN ingeschakeld, ga naar het BBC iPlayer-streamingplatform en maak een gratis account aan. Je hebt een Britse postcode nodig om dit te doen, zoals: B73 5RJ, PL30 5DB, G70 5AB, etc. En als je wordt gevraagd of je een tv-licentie hebt, klik dan gewoon op ‘Ja’.

4. Navigeer naar de series en geniet ervan!

Wil je niet betalen? Dan hoeft het ook niet!

Begrijpen je niet helemaal waarom je wél een abonnement op VPN Nederland zou moeten nemen en niet een abonnement op Disney Plus? De reden is simpel, want hoewel het streamen van Doctor Who slechts het topje van de ijsberg is van wat VPN Nederland kan doen voor jouw dagelijkse kijkplezier, kunnen we je nog iets beters bieden.

Als je alleen maar geïnteresseerd bent in het beoordelen of het nieuwe seizoen de moeite waard is om te bekijken, of gewoon wilt zien hoe goed VPN Nederland werkt, kun je een abonnement op VPN Nederland helemaal gratis krijgen!

De gratis VPN Nederland app wordt geleverd met al zijn functies ontgrendeld, wat betekent dat we je niet zullen tegenhouden om te streamen, in tegenstelling tot veel andere soortgelijke diensten, en een genereuze datalimiet van 2 GB om je de eerste twee afleveringen die op dezelfde dag worden uitgezonden helemaal gratis te laten streamen!

Wat maakt het 14e seizoen van Doctor Who bijzonder?

Iedereen kijkt uit naar het 14e seizoen van Doctor Who. En de kijkcijfers zullen enorm zijn, want de allereerste aflevering wordt op 11 mei wereldwijd gelanceerd om middernacht (lokale Britse tijd: GMT+1) . De eerste twee afleveringen worden later op de BBC getoond, vlak voor de grote finale van het Eurovisie songfestival.

In het komende seizoen reizen de Doctor en Ruby door tijd en ruimte op avonturen naar onbekende oorden, naar het Regency-tijdperk in Engeland, naar ruimtewerelden en de jaren zestig. Ncuti Gatwa is Doctor nummer 15 en we kunnen niet wachten om hem in die rol te zien, want de afgelopen jaren was zijn ster rijzende en dit zou wel eens zijn hoogtepunt kunnen zijn.

Doctor Who seizoen 14 is een onvergetelijk avontuur om niet te missen

Doctor Who keer eindelijk terug voor een langverwacht veertiende seizoen. Met Gatwas in de hoofdrol, nieuwe bestemmingen en een flink aantal speciale gaststerren belooft dit seizoen een onvergetelijk avontuur te worden voor fans van de langstlopende sciencefictionserie aller tijden. Met VPN Nederland kun je dit alles moeiteloos en gratis streamen, waar je ook bent, zodat je het niet hoeft te missen wanneer TARDIS weer door de tijd en ruimte zoeft.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant

Wat is doxxing?

Wat is doxxing?

In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...