Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk Atlético de Madrid – Dortmund helemaal gratis!

  • Stream de wedstrijd live en volledig gratis op ServusTV of Joyn
  • Bekijk de wedstrijd vanuit het buitenland zonder beperkingen
  • Geniet van al je favoriete sporten op onbeperkte apparaten

Ontdek sportstreaming zonder beperkingen

Stream Atlético de Madrid – Dortmund gratis in 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze VPN-app op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een van onze VPN-servers in Oostenrijk

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Bekijk de wedstrijd Atlético Madrid – Dortmund gratis op ServusTV of Joyn!

Zo kun je Atlético de Madrid – Dortmund live en gratis kijken

Het seizoen 2023/2024 van de UEFA Champions League is de kwartfinales ingegaan, en dat betekent maar één ding: de 8 sterkste teams die het hele seizoen hebben doorstaan, zullen ons trakteren op enkele van de meest opwindende en zware wedstrijden om te strijden voor een plek in de halve finales. En we kunnen natuurlijk geen wedstrijd missen!

Een van de duels waar iedereen naar uitkijkt, is Atlético de Madrid tegen Dortmund, die het op 10 april in de 1e helft van de kwartfinales tegen elkaar opnemen. Beide teams hebben dit seizoen een vrij gelijkwaardige prestatie geleverd in de Champions League en gaan deze wedstrijd in met bijna identieke kansen om te winnen. Maar aan het einde van het seizoen kan slechts één team als winnaar uit de bus komen en deze epische wedstrijd kan daar het begin van zijn. Natuurlijk mag je deze wedstrijd niet overslaan, en we gaan je dan ook precies vertellen hoe je ernaar kunt kijken.

VPN Nederland: een betere manier om Atlético de Madrid – Dortmund te bekijken

In Nederland zijn je enige twee opties om de wedstrijd Atlético – Dortmund te streamen een abonnement op Ziggo Sport, dat het hele seizoen 2023/2024 van de UEFA Champions League uitzendt. Geen abonnement? Dan heb je VPN Nederland nodig!

Ziggo Sport is misschien dan wel de enige manier om de wedstrijd in Nederland te streamen, maar er over de hele wereld zijn er ook andere opties om het duel te streamen. Streams die niet alleen live zijn, maar ook gratis, en die geen dure maandelijkse abonnementen vereisen, of zelfs helemaal geen abonnement. Het enige probleem is dat die streamingplatforms niet beschikbaar zijn in Nederland, en daar komt VPN Nederland om de hoek kijken.

VPN Nederland is jouw ultieme tool om geblokkeerde streams te deblokkeren en persoonlijke toegang te krijgen tot elke voetbalwedstrijd die wordt uitgezonden in de wereld. Ontworpen om oneerlijke online beperkingen en blokkades te omzeilen, stelt VPN Nederland je in staat om met een druk op de knop je virtuele locatie te veranderen en toegang te krijgen tot geweldige streamingplatforms die alleen beschikbaar zijn in andere landen.

Geïnteresseerd? We gaan je precies vertellen waar en hoe je de wedstrijd Atlético – Dortmund live en gratis kunt streamen.

1. ServusTV

Elke motorsportliefhebber ter wereld is al bekend met het gratis Oostenrijkse streamingplatform ServusTV. En het is duidelijk waarom – dit is een van de beste streamingplatforms om Formule 1, MotoGP, Superbike, WRC en talloze andere motorsportuitzendingen live en volledig gratis te bekijken. Maar het geluid van brullende auto’s en motoren is niet de enige soort sport die deze streaming te bieden heeft. Het is ook de thuisbasis van enkele van de spannendste voetbalwedstrijden. Een goed voorbeeld: ServusTV zal de wedstrijd Atlético de Madrid – Dortmund live en gratis streamen.

Het enige probleem is dat ServusTV alleen beschikbaar is in Oostenrijk. Met behulp van VPN Nederland kun je echter toegang krijgen tot het streamingplatform en genieten van de wedstrijd live en gratis in slechts 3 eenvoudige stappen:

1. Neem allereerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat. VPN Nederland is je persoonlijke toegang tot bijna elk sportstreamingplatform ter wereld, waardoor je zonder beperkingen gemakkelijk toegang krijgt tot talloze live en gratis sportstreams.

2. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, start je hem, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze VPN-serverlocaties in Oostenrijk. Dit zal je lokale Nederlandse IP-adres veranderen in een Oostenrijks IP-adres, waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms en alles wat ze te bieden hebben.

3. Ga naar het ServusTV-streamingplatform, navigeer naar de livestream en geniet van de wedstrijd live en gratis.

2. Joyn

Zoals je je kunt voorstellen, is ServusTV een behoorlijk populair streamingplatform met duizenden fans die tegelijkertijd kijken. Dit kan soms invloed hebben op de kwaliteit van je sportstream. Gelukkig hoef je niet te worstelen met haperende streams of slechte uitzendkwaliteit, want we weten nog een manier waarop je de wedstrijd Atlético de Madrid – Dortmund op ServusTV kunt bekijken. En dat is via het gratis Oostenrijkse streamingplatform Joyn, dat de uitzendingen van ServusTV verzorgt.

Toegang krijgen tot Joyn met behulp van VPN Nederland is net zo eenvoudig. Dit is alles wat je moet doen:

1. Allereerst abonneer je je op VPN Nederland, dan downloadt en installeer je onze app op al je streamingapparaten.

2. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Ga nu naar het Joyn-streamingplatform en maak een gratis account aan. Je hoeft alleen je e-mailadres en wachtwoord op te geven.

4. Navigeer naar de ServusTV stream op het platform en geniet van de wedstrijd!

Hoe Atlético de Madrid – Dortmund vanuit het buitenland te bekijken?

Heb je al een Ziggo Sport-abonnement maar ben je tijdens de wedstrijd in het buitenland? Dan zul je al snel merken dat je niet kunt genieten van de wedstrijd waar je zo naar uitgekeken hebt, omdat de uitzending alleen beschikbaar is in Nederland.

Gelukkig kan VPN Nederland je hiermee helpen. Niet alleen kunnen we je helpen sportstreams die niet beschikbaar zijn in Nederland in handen te krijgen, maar we helpen je ook toegang te krijgen tot al je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland. En dit is alles wat je hoeft te doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je voorkeursstreamingapparaat. Één enkel abonnement op VPN Nederland wordt geleverd met onbeperkte appondersteuning en native apps voor alle populaire besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, Android en iOS, zodat je geen tekort aan opties hebt om je wedstrijden te streamen.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Nederland. VPN Nederland heeft het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld (!), zodat je altijd een perfecte verbinding en de beste snelheden hebt.

3. Eenmaal verbonden ga je naar Ziggo, log je in op je account zoals je dat normaal zou doen, en geniet je van de stream!

Kijk gratis live naar Atlético vs Dortmund, met VPN Nederland

VPN Nederland opent de deur naar een wereld van sportstreaming, waardoor je kunt genieten van voetbaluitzendingen van over de hele wereld, waaronder de topwedstrijd Atlético de Madrid vs Dortmund. Een duur streamingabonnement is niet nodig om een van de livestreams van de wedstrijd te kunnen bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is je VPN in te zetten en je kunt live en gratis je favoriete ploeg aanmoedigen.

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand