Trustpilot over VPN Nederland

VTM GO: kijk onbeperkt vanuit Nederland

Kijk gratis films, series, shorties en live TV op VTM GO zonder restricties met VPN Nederland!
 •  Krijg toegang tot de volledige VTM GO-bibliotheek
 • Geniet van geweldige films, series en uitzendingen helemaal gratis
 • Stream zonder blokkades en restricties

Profiteer van onze tijdelijke korting!

VTM GO kijken met VPN Nederland

VTM GO in Nederland in slechts drie stappen!

Ontdek de hele VTM GO-bibliotheek en geniet onbeperkt van films, exclusieve series en meer!

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op al je apparaten

Stap 2

Maak verbinding met België
Start de VPN Nederland app en maak verbinding met onze server locatie in België

Stap 3

Streamen
Geniet van alles wat VTM GO te bieden heeft zonder beperkingen!

Zo kijk je naar VTM GO in Nederland

Vind je het ook zo vervelend dat als er een film, serie of reality-tv-show uit is gekomen die je dolgraag wilt zien, je er een fortuin voor moet blijken te betalen terwijl je buren er gratis van kunnen genieten? 

Een beetje een vreemde introductie niet? Maar dit is wel precies wat het geval is als we het hebben over de content die op het geweldige streamingplatform VTM GO staat. Heb je dat platform al eens uitgeprobeerd zonder succes, of vind je het platform gewoon niet echt boeiend? Blijf dan toch maar even lezen, want we gaan je alles vertellen over dit fantastische platform en doen uit de doeken hoe niet alleen de Belgen, maar ook jij in Nederland kan genieten van alles wat VTM GO te bieden heeft!

Wat is VTM GO?

VTM GO is een gratis on-demand streamingdienst, aangeboden door DPG Media uit België. Het streamingplatform biedt honderden geweldige films, series, korte films en live tv die je nergens anders kunt vinden. Hoewel het een Belgisch platform is, vind je er niet alleen maar Franstalige en Vlaamse series, je kunt er ook kijken naar (deels) Nederlandse content. Denk bijvoorbeeld aan real life shows waaraan zowel Belgen als Nederlandse mee doen – Ex on The Beach is daar een goed voorbeeld van. Boven is de meeste content op VTM GO, zo niet alles, is beschikbaar in het Nederlands. 

Ondanks dat het platform zo taalvriendelijk is, is het mogelijk dat je niet alles kunt bekijken wat dit platform te bieden heeft. Daar komen we straks nog even op terug. Eerst gaan we eens kijken waarom je precies de moeite zou moeten nemen om VTM GO aan te zetten. Iets wat je zeker eens moet proberen.

Films

Net als elke on-demand streamingdienst heeft VTM GO veel te bieden aan de gebruiker en de collectie films verandert voortdurend. VTM GO kan zelfs concurreren met Netflix en HBO Max als het gaat om films. We hebben het over films zoals Hereditary, The Hunger Games, Step Up, The Last Duel, Can You Keep a Secret, Shot Caller, de Taken-films en nog veel meer.

Het platform heeft films in bijna elk genre. Zin in een romantische film? Kijk dan naar Team Spirit, Plan Bart, Tristan en Isolde, Inspection, What Women Want of een van de andere mooie liedesverhalen. Wil je de nieuwste misdaadseries bekijken? Geen probleem. Zoek maar eens naar De Tunnel, Point Break, Momentum en ga zo maar door.

Thrillerfan? Wat dacht je van WELP, linkeroever, The Black Widow Killer, Instakiller?

Je snapt het inmiddels wel.

Series

De series die VTM GO klaar heeft staan, zijn parels die je niet snel ergens anders zult vinden. 

Geloof je ons niet? Wat dacht je van hits als B&B Zoekt Lief, Anne+, alle K3 shows, Boer zkt Vrouw, De Buurtpolitie, Million Dollar Island, De Vermeire, Spoed, Aspe, 911 en Liefde voor muziek

Daarnaast zijn er ook Shorties – een uniek soort content dat exclusief op VTM GO te vinden is. Dat zijn korte video’s van tussen de 8 en 10 minuten. Perfect om in een pauze te kijken, of als je op de bus staat te wachten. Deze Shorties voegen nog meer variatie toe aan het al indrukwekkende aanbod van VTM GO.

Live TV

Voel je je niet echt in de stemming om iets specifieks te kijken? VTM GO is ook een van die zeldzame streamingplatforms waar je live tv kunt kijken. 

Op elk moment kun je afstemmen en genieten van VTM 1, VTM 2, VTM 3, VTM GOLD, VTM nieuws, Q music, Joe en meer. Je kunt hier zelfs exclusieve sportuitzendingen bekijken, zoals darts, die je nergens anders kunt krijgen.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je VTM GO kijken in Nederland?

Ja en nee.

Het VTM GO streamingplatform bevindt zich in een vreemde positie waarbij een deel van de content beschikbaar is in Nederland, maar een ander deel niet. En dat wat je niet kunt krijgen is natuurlijk het leukste om te zien.

Zin om een nieuwe serie te kijken die alleen op VTM GO beschikbaar is? Een doorgestreept logo over elke serie en film vertelt je precies hoeveel je niet kunt zien, simpelweg omdat je in Nederland bent. Ga maar eens naar het platform toe om te zien hoeveel je misloopt.

Maar hoe weet het platform dat je in Nederland bent en welke content moet worden verborgen? Dat weten ze door je IP-adres, dat het platform meteen vertelt waar je vandaan komt en welke inhoud voor je moet worden geblokkeerd.

Heel vervelend, maar je kunt er iets aan doen. En dat is precies waar VPN Nederland voor bedoeld is.

VPN Nederland brengt je alles wat VTM GO te bieden heeft.

Baal je dat je in Nederland niet alles kunt bekijken wat beschikbaar is op VTM GO? VPN Nederland maakt deze zorg verleden tijd. Onze elegante en eenvoudig te gebruiken app stelt je in staat om met slechts één klik je virtuele locatie direct te wijzigen en het platform te laten denken dat je vanuit België aan het browsen bent, waardoor je direct toegang hebt tot alles wat het platform te bieden heeft.

We zijn de beste keuze om gebruik te kunnen maken van VTM GO, omdat:

 • VPN Nederland is misschien wel de enige VPN die je toegang geeft tot Belgische streamingdiensten en streamen daar mogelijk maakt. Waarom? Omdat we weten dat je ernaar op zoek bent en we het daarom mogelijk maken.
 • We hebben een uitgebreid netwerk van krachtige servers in ons buurland, die allemaal geoptimaliseerd zijn voor streaming, zodat je toegang kunt krijgen tot VTM GO, RTBF Auvio, VRT Max, GoPlay, Sporza, en al het andere wat het land verder ook maar te bieden heeft.
 • We zorgen ervoor dat we je de beste snelheden en prestaties bieden, zodat kunt rekenen op de kwaliteit van internet en moeiteloos streamen waar je in Nederland aan gewend bent, waar je ook verbinding maakt.
 • Oh, en VPN Nederland is ook een geweldige tool voor persoonlijke online privacy en beveiliging, die al je gegevens versleutelt met toonaangevende protocollen in de branche, zodat je absolute online veiligheid geniet.

Zo kun je alles van VTM GO streamen vanuit Nederland

VPN Nederland staat garant voor moeiteloos en direct streamen van alles wat je maar wil,

En om dat te bewijzen, is dit alles wat je hoeft te doen:

 1. Allereerst heb je een abonnement op VPN Nederland nodig. Dit is je ultieme toegangspas tot alle streamingdiensten ter wereld.
 2. Installeer en start vervolgens onze app.
 3. Open de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele servers in België. Zodra je verbinding is tot stand gebracht, krijg je een Belgisch IP-adres toegewezen en krijg je toegang tot alle diensten in het land.
 4. Ga ten slotte naar VTM GO en vernieuw de website of app als je al een account hebt, of maak eenvoudig een nieuwe aan.
 5. Geniet direct van alles wat er beschikbaar is op het platform!

Met VPN Nederland hoef je je nooit meer te ergeren aan grenzen van je streaming. Start de app, verbind en geniet meteen van alles wat VTM GO en andere streamingplatforms buiten Nederland te bieden hebben!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand