Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk Ziggo GO in het buitenland!

Kijk je favoriete series, films en sport op Ziggo GO waar je ook bent met VPN Nederland!
 •  Geniet van Ziggo GO waar je ook bent, zonder restricties
 • Krijg toegang tot elke Nederlandse streamingdienst vanuit het buitenland
 • Eenmalige €2,97 deal voor 3 maanden VPN Nederland!

Profiteer van onze tijdelijke korting!

Ziggo GO kijken met VPN Nederland

Geniet overal van Ziggo GO!

Ontdek beter streamen zonder restricties!

Stap 1

Stap 1
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer vervolgens de app op je apparaten.

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Nederland

Stap 3

Streamen
Log in op je Ziggo GO-account en geniet van je favoriete content zonder restriscties!

Ziggo GO in het buitenland kijken

Ziggo GO is een van de grootste streamingplatforms in Nederland. De cijfers spreken voor zich – met anderhalf miljoen gebruikers genieten we allemaal graag van tv, films, series en sport op een van de meest geliefde streamingdiensten van het land.

Maar wat als je naar het buitenland gaat? Voor bijvoorbeeld een zakenreis, studie of vakantie, dan zou je toch je favoriete series, films en sportuitzendingen, de inhoud waarvoor je betaalt, willen meenemen. Tenzij je goed voorbereid bent, kun je in het buitenland echter voor een onaangename verrassing komen te staan, namelijk dat Ziggo GO helemaal niet beschikbaar is buiten Nederland. We zijn er om je te helpen dit probleem gemakkelijk op te lossen.

Waarom kun je Ziggo GO niet vanuit het buitenland openen?

Ziggo GO is een exclusieve Nederlandse streamingdienst. En daarom kan de dienst alleen dat streamen waar het in Nederland de rechten op heeft. Zodra je Nederland verlaat, beland je ergens waar hoogstwaarschijnlijk een andere lokale streamingdienst de rechten heeft op dezelfde inhoud. Dit betekent dat Ziggo GO geen recht heeft om die inhoud buiten het land te tonen en jij die inhoud dus niet kunt bekijken, ook al betaal je voor een abonnement. 

Dankzij Europese wetgeving kun je Ziggo GO nog steeds bekijken zolang je binnen de EU blijft voor een bepaald aantal dagen. Maar de regel geldt niet voor langere verblijven in het buitenland en is ook niet van toepassing op alle programma’s. Met name sportevenementen die exclusief worden uitgezonden in Nederland zijn vanuit het buitenland vaak niet toegankelijk. 

En zodra je buiten de EU stapt, wordt het hele platform onmiddellijk ontoegankelijk. Daarnaast is niet elk land in Europa lid van de EU, dus het platform is niet beschikbaar in landen zoals Zwitserland en het VK.

Hoe weet Ziggo GO dat ik in het buitenland ben?

In het buitenland kan het dus zijn dat je wel betaalt voor een abonnement op Ziggo GO, maar niet kan genieten van alles wat het platform te bieden heeft. De vraag is dus: hoe weet Ziggo GO eigenlijk dat je niet in Nederland bent?

Dit heeft alles te maken met je IP-adres. Elke keer dat je online komt, krijg je een IP-adres toegewezen. Het is je unieke identificatie, zie het als je online paspoort. Je IP-adres bevat veel informatie over jou, inclusief je locatie. Zodra Ziggo GO je IP leest, kan het platform zien dat je niet uit Nederland komt en zal het direct een deel van de inhoud blokkeren of de toegang tot het platform beperken.

Kun je daar iets aan doen? Is er een manier om je IP-adres te veranderen om het te laten lijken alsof je uit Nederland komt? Jazeker, dat kan! Je doet dat met VPN Nederland!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Hoe kun je Ziggo GO openen en bekijken vanuit het buitenland?

Om je toegang tot Ziggo GO vanuit elke locatie ter wereld te behouden, moet je ervoor zorgen dat het streamingplatform gelooft dat je nog steeds in Nederland bent. En dat is precies wat VPN Nederland voor je doet!

VPN Nederland is een Virtual Private Network – de ultieme online privacy en beveiligingstool die je online gegevens versleutelt en je virtuele locatie verbergt. Met behulp van VPN Nederland kun je verbinding maken met een van onze servers over de hele wereld en niet alleen je werkelijke locatie verbergen voor nieuwsgierige ogen, maar ook toegang krijgen tot websites en hele platforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. En dit geldt ook voor Ziggo GO.

Door verbinding te maken met een van onze vele, vele, vele servers in Nederland, krijg je toegang tot je favoriete streamingplatform, waar je ook bent.

En dit is wat VPN Nederland de enige service maakt die je moet vertrouwen als je Ziggo GO vanuit het buitenland wilt openen:

  • VPN Nederland is echt Nederlands, en daarom zorgen we ervoor dat we onze gebruikers de mogelijkheid geven om toegang te krijgen tot alles wat ze nodig hebben om aan je virtuele behoeften te voldoen.
  • VPN Nederland is de enige service die werkt met Nederlandse streamingdiensten zoals Ziggo GO, Viaplay, Videoland, HBO Max, KIJK, NLZIET, KPN ITV, Odido TV en nog veel meer, en we zorgen ervoor dat we je een betrouwbare en stabiele streamingervaring bieden.
  • VPN Nederland heeft ook het grootste serverpark in Nederland van alle vergelijkbare services, wat betekent dat je altijd een plek hebt om verbinding mee te maken. Wie weet hebben we zelfs een server in jouw woonplaats.
  • Onze app is beschikbaar voor alle belangrijke besturingssystemen en kan worden gebruikt op een onbeperkt aantal apparaten, zodat je Ziggo GO altijd op jouw manier kunt blijven kijken, waar je ook bent!
  • We staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om onze 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning of onze constante verbeteringen, we zorgen ervoor dat we werken en we werken voor jou!

   Ziggo GO streamen in het buitenland was nog nooit zo eenvoudig!

   Het lijkt misschien ingewikkeld. En hoewel VPN Nederland aan de top staat als het gaat om cybersecurity en ontgrendelingstechnologie, is het met onze hulp echt geen enkel punt om Ziggo GO vanaf elke plek ter wereld te openen. 

   Geloof je niet dat het zo simpel kan zijn? 

   Dit is alles wat je hoeft te doen:

   1. Ten eerste moet je een abonnement op VPN Nederland afsluiten. Dit is de enige service die je nodig hebt om toegang te krijgen tot elke Nederlandse streamingdienst, waar je ook bent.
   2. Download en installeer vervolgens onze VPN Nederland-app op je apparaat. Of op al je apparaten – we ondersteunen ze allemaal!
   3. Start de VPN-app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Nederland.
   4. Ga ten slotte naar Ziggo GO, log in op je account en geniet van alles wat dit populaire Nederlandse platform te bieden heeft!

   Je hoeft geen offers meer te leveren als het gaat om je streaming-ervaring en kijkplezier. Er zijn geen beperkingen en blokkades meer. Met behulp van VPN Nederland kun je jouw Nederlandse Ziggo programmering overal ter wereld bekijken. De app heet natuurlijk niet voor niets Ziggo GO.

   Beveilig jezelf gemakkelijk online

   Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

   Online privacy

   Online veiligheid
   P2P/torrenting
   Super gebruiksvriendelijk
   Meerdere besturingssystemen
   Supersnelle verbindingen
   Log vrij
   Geoblokkades omzeilen
   24/7 nederlandse support
   Wereldwijd servernetwerk
   Automatische kill-switch
   DNS-lek bescherming

   Bespaar met onze populaire top-deal!

   Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

   Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
   3
   99
   /maand