VPN voor België: waarom je het nodig hebt en wat het je oplevert

mrt 20, 2023

Met een VPN bescherm je je online informatie en apparatuur. Het houdt je veilig waar je ook bent, en zorgt ervoor dat je gegevens niet in de verkeerde handen vallen. Maar een VPN heeft ook een ander doel. Namelijk je de mogelijkheid geven virtueel ergens toegang toe te krijgen waar je eerder geen toegang toe had. En datgene kan zich aan de andere kant van de wereld bevinden, maar ook zo dichtbij als je buurland. In dit geval: België. En je toegang geven tot die content is precies waar VPN Nederland goed in is!

Krijg de beste VPN voor België!

Geniet overal van veilig en onbeperkt browsen!

Maak gebruik van dit tijdelijke aanbod!

Waarom zou je een VPN nodig hebben voor België?

Een beter vraag zou zijn: Waarom zou je geen VPN willen met een sterke en stabiele verbinding die zich over de hele grens uitstrekt en je in direct contact met België legt?!

Maar, voor de nieuwsgierigen onder jullie, er zijn genoeg redenen om een VPN te nemen die je perfect verbindt met België. Laten we daar maar meteen even naar kijken.

Perfecte bescherming voor op reis

België ligt misschien om de hoek, maar dat betekent niet dat je net zo veilig bent als thuis. Vooral niet virtueel. Reizen betekent veel tijd doorbrengen op openbare en hotel Wifi-netwerken, en dat is de nummer 1 bron van hacks en online diefstal. Het kost slechts een seconde om verbinding te maken met het verkeerde Wifi-netwerk om het nieuws te checken, of om op Google Maps te kijken waar de beste wafelwinkel is, en het duurt ongeveer even lang voor kwaadwillige aanvallers om al je persoonlijke informatie in handen krijgen.

Van je Facebook inloggegevens tot je bankgegevens, tot je hele identiteit – niks is veilig. Een goede VPN, zoals VPN Nederland, beveiligt je verbinding en versleutelt elke byte aan data die je verzendt of ontvangt, wat betekent dat niemand het ooit kan stelen of hacken.

En dat is waar veilig reizen om draait. Veiligheid voor alles!

Een Belgisch IP-adres is een poort naar een bron van content

Met een VPN kun je niet alleen al je online informatie beveiligen, maar je kunt er ook toegang mee krijgen tot iets wat je misschien thuis niet hebt, met slechts een keer klikken vanaf je bank. België is daar een geweldig voorbeeld van!

Je denkt misschien dat de beste series en streamingplatforms hier in Nederland te vinden zijn, maar soms is er een serie, film of uitzending die in Nederland gewoon niet beschikbaar is, maar wel gemakkelijk te zien is vanuit België. Vaak zelfs helemaal gratis! Belgische streamingplatforms zoals GoPlay, RTBF, VTM, VRT en meer hebben misschien programma’s die je graag wil bekijken, maar waar je in Nederland nooit bij kon komen. En we hebben het niet alleen over series. Sommige van je favoriete sportuitzendingen, zoals Formule 1, MotoGP, Europa League, WRC, wielrennen en meer, zijn allemaal gratis te streamen in België, terwijl je thuis misschien moet betalen om dit te kunnen bekijken.

Door verbinding te leggen met een server in België en je een Belgisch IP-adres te geven, kan een betrouwbare VPN zoals VPN Nederland je gemakkelijk en onmiddellijk toegang geven tot alles wat de Belgische streaming te bieden heeft.

Grand Prix Radio België: haal het weer in huis

Sinds Viaplay de rechten verkregen heeft op alle Formule 1 uitzendingen, is Olav Mol en zijn geliefde GP-commentaar niet langer beschikbaar in Nederland en moest er verplaatst worden naar België. Een echte tragedie voor de Olav Mol fans.

Gelukkig kun je met behulp van een VPN voor België, zoals VPN Nederland, onmiddellijk toegang krijgen tot je geliefde commentaar en terug vechten tegen restricties en blokkades, genietend van alles wat je leuk vindt en aan gewend bent.

Nederlandse diensten in België

De grens naar België is dan misschien wel open, maar dat geldt niet voor streamen, en hierdoor kun je soms niet genieten van de programma’s die je zo gewend bent om te kijken. Inderdaad, je kunt nog steeds toegang krijgen tot al je favoriete Nederlandse streamingdiensten vanaf elke plek binnen de EU, maar dat geldt niet voor sportuitzendingen en sommige andere vormen van entertainment.

Je kunt dus lekker een weekendje weg zijn in ons buurland, maar ineens niet meer genieten van een voetbalwedstrijd of de Formule 1. Een goede VPN zal je niet alleen toegang geven tot iets wat niet beschikbaar is vanuit je eigen huis, maar ook de mogelijkheid geven om je thuisentertainment mee te nemen, waar je ook bent, door je direct te verbinden met Nederlandse servers. Zo kun je van al je programma’s blijven genieten, net zoals je dat thuis op de bank zou doen.

VPN Nederland: De beste VPN voor België

VPN Nederland is de beste VPN om alles te krijgen wat je ooit nodig zou hebben in, buiten of vanuit België. Wij zijn Nederlands net als jij, dus we weten precies wat je wil en hoe je het kunt krijgen, door:

 

 • Het bieden van de beste VPN-service die is toegewijd aan Nederland om je het allerbeste te bieden wat je van een premium VPN verwacht.
 • Het bieden van een enorme selectie servers in België, zodat iedereen een plaats heeft om verbinding te maken en alles te streamen wat je nodig het.
 • Het bieden van een enorme voorraad lokale, Belgische IP-adressen, zodat je alles kunt benaderen als een echte inwoner.
 • Het bieden van geweldige en volledig Nederlandse ondersteuning om alles waar je naar op zoek bent te deblokkeren in je eigen taal!
 • Het bieden van de grootste selectie Nederlandse servers van elke andere sub-par VPN-provider, zodat je altijd verbinding kunt maken met thuis, waar je ook bent.

Verbinding maken met België met VPN Nederland

Toegang krijgen tot alles wat je in België wilt bemachtigen, is net zo eenvoudig als deze drie stappen:

1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland en download en installeer de VPN Nederland app op je apparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze perfecte servers in België uit onze serverlijst.

3. Geniet van online veiligheid, onbeperkt browsen en Olav Mol!

Overal je favoriete programma’s kijken

Er zijn van die programma’s die je niet wil missen, ook al ben je gezellig een weekendje weg over de grens. Die ene belangrijke voetbalwedstrijd, de spannende Formule 1 race of een wielerwedstrijd. En dan zijn er ook nog programma’s die in België wel te zien zijn en in Nederland niet. Zowel de sportwedstrijden als die programma’s kun je toch bekijken als je VPN Nederland inschakelt.

Bovendien helpt deze VPN ervoor te zorgen dat je veilig online kunt zijn en dus geen grote prooi bent voor hackers.

Tot slot zorgt VPN Nederland ervoor dat je altijd je favoriete Nederlandse content kunt benaderen als je zelf in het buitenland bent. Al met is VPN Nederland dus dé tool voor iedereen die niets wil missen.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant