Trustpilot over VPN Nederland

Nederland vs Oostenrijk vanuit het buitenland!

 • Stream Nederland – Oostenrijk op de NOS waar je ook bent
 • Toegang tot al je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland
 • 3 maanden VPN Nederland voor slechts €2,97!
Geniet van de wedstrijd, waar je ook bent!
Kijk Nederland vs Oostenrijk in het buitenland met VPN Nederland

Bekijk de wedstrijd overal in slechts 3 eenvoudige stappen:

1. Download!

Meld je aan bij VPN Nederland
Pak de VPN Nederland EK-deal, download en installeer onze VPN op je apparaat

2. Verbind!

Venbind met een VPN server

Maak verbinding met een van onze VPN-servers in Nederland

3. Stream!

Stream sport zonder beperkingen
Bekijk de Netgerlands vs Oostenrijk op de NOS waar je ook bent zonder beperkingen!

Hoe kijk je Nederland – Oostenrijk vanuit het buitenland?

De wedstrijd Nederland – Oostenrijk is de laatste wedstrijd in de eerste ronde van het EK-voetbalkampioenschap. Tot nu toe heeft Oranje al tegen Polen en Frankrijk gespeeld, en deze wedstrijd zou heel goed de toekomst van ons team in het hele kampioenschap kunnen bepalen. Dus niet alleen is deze wedstrijd belangrijk, maar ook een prima reden om met zijn allen weer lekker voetbal te kijken onder het genot van een bitterbal en een biertje. In Nederland dan, want in het buitenland hebben ze over het algemeen geen bitterballen, en de wedstrijd misschien ook niet. Wat? Ja, dat hoor je goed, als je op vakantie bent in het buitenland kan het zo maar zijn dat je Nederland – Oostenrijk moet missen!

Hoe los je dit op? En waar kun je de wedstrijd wél bekijken? We geven je alle antwoorden.

Waar kun je Nederland – Oostenrijk kijken?

Net als alle andere wedstrijden van het Nederlands Elftal, wordt de wedstrijd Nederland – Oostenrijk live en gratis voor het hele land uitgezonden op de NOS. Je kunt de uitzending bekijken op de website van de NOS, via de NPO-app of -platform, of via je tv-provider, of dat nu KPN, Ziggo, Odido of iets anders is.

Maar wat als je buiten het land bent? Daar beginnen de problemen, want je kunt daar mogelijk de uitzending van de wedstrijd niet bekijken.

Waarom kun je Nederland – Oostenrijk niet vanuit het buitenland op de NOS kijken?

Dat heeft alles te maken met uitzendrechten. De NOS en alle andere streamingproviders hebben alleen het recht om de wedstrijd in Nederland uit te zenden. Zodra je het land verlaat waar een andere dienst de uitzendrechten van het EK-voetbal heeft, kun je de wedstrijd niet langer samen met ons kijken. Dit staat bekend als geoblocking en is gebaseerd op je IP-adres, dat veel informatie over je bevat, waaronder je locatie. Kun je hier iets aan doen? Ja! De oplossing heet VPN Nederland!

Hoe kijk je Nederland – Oostenrijk vanuit het buitenland: een handleiding

Met een druk op de knop van de VPN Nederland-app kun je verbinding maken met Nederland, je IP-adres veranderen in een Nederlands IP-adres, en toegang krijgen tot alle streamingplatforms en uitzendingen die je anders niet vanuit het buitenland zou kunnen bekijken. Klinkt dat technisch en ingewikkeld? Dat is het niet, want dit is alles wat je hoeft te doen:

1. Meld je aan voor VPN Nederland. Dankzij onze speciale EK-deal kun je een abonnement van 3 maanden krijgen voor slechts €2,97.

2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.

3. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in Nederland. Dit geeft je een Nederlands IP-adres en directe toegang tot al je Nederlandse streamingplatforms, waar je ook bent.

4. Start de NOS-livestream of log in bij je tv-provider en stream de wedstrijd zonder beperkingen!

Waarom VPN Nederland de beste service is om het EK en nog veel meer vanuit het buitenland te kijken

Beperkingen tegenkomen is nooit prettig. Met behulp van VPN Nederland hoef je nooit meer online beperkingen tegen te komen! Het komt namelijk met:

 • Het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld, waardoor je de perfecte verbinding terug naar Nederland hebt, waar je ook bent.
 • Volledige ondersteuning voor Nederlandse streamingplatforms, waardoor je onbeperkte toegang hebt tot alles wat je wilt streamen zonder beperkingen.
 • Onbeperkte apparaatondersteuning met één abonnement.
 • De beste snelheden en prestaties in de industrie voor eenvoudig, ononderbroken streamen.

Nog steeds niet zeker of je een abonnement wil nemen? Nu is het moment om ervoor te gaan. Om het EK te vieren en iedereen te helpen Oranje te steunen, kun je nu een abonnement van 3 maanden op VPN Nederland krijgen met een eenmalige betaling van €2,97. Dat is slechts €0,99 voor 3 maanden premium VPN-service om het EK en alle andere sportstreams deze zomer zonder beperkingen te kijken. Geen addertjes onder het gras.

Nederland vs Oostenrijk: wat te verwachten?

Nederland hoopt de groepsfase sterk af te sluiten en door te stoten naar de knock-outfase. Van de twintig eerdere ontmoetingen heeft Nederland tien keer gewonnen, vier keer gelijkgespeeld en zes keer verloren van Oostenrijk. De recente geschiedenis is positief voor Oranje: tijdens het vorige EK in 2021 won Nederland met 2-0 in Amsterdam.

Nederland zal waarschijnlijk proberen te bouwen op hun vorige overwinning tegen Oostenrijk en de sterke punten van hun team te benutten. De verdediging moet solide zijn om de dreiging van Oostenrijkse aanvallen, geleid door spelers zoals Marko Arnautović, te neutraliseren. Op papier ziet het er goed uit, maar nu moet het door Oranje nog waargemaakt worden.

Wanneer is de wedstrijd Nederland – Oostenrijk?

De wedstrijd Nederland – Oostenrijk vindt plaats op 25 juni 2024 om 18:00.

Waar wordt de wedstrijd Nederland – Oostenrijk gehouden?

De wedstrijd wordt gespeeld in het indrukwekkende Olympiastadion in Berlijn met een capaciteit van 100.000 toeschouwers. In hetzelfde stadion vond op 9 juli 2006 de finale van het wereldkampioenschap voetbal plaats.

Haal het maximale uit je EK-beleving

Met de hulp van VPN Nederland hoef je geen moment van de spannende EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk te missen, waar je ook bent. Door je te verbinden met een Nederlands IP-adres, kun je genieten van alle actie en je team aanmoedigen alsof je thuis bent.

Haal het maximale uit je EK-beleving en bereid je voor op een epische wedstrijd!

Jouw sport op jouw manier

 

 • Stream sport gratis!
 • Toegang tot elke sportstream
 • Stream vanuit het buitenland
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand