Elke sport in slechts 3 stappen

De wereld van onbeperkte sportstreaming is nog nooit zo toegankelijk geweest als nu met VPN Nederland.
Krijg toegang tot, bekijk en geniet van elke sportstream zonder beperkingen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een van onze VPN servers
Verbind met een VPN-server op een locatie waar de stream beschikbaar is

Stap 3

Stream sport zonder online beperkingen
Krijg toegang tot de streamingplatforms die je wil en geniet zonder beperkingen!

Heb je VPN Nederland nog niet? Geen probleem! Abonneer nu en begin met onbeperkte toegang tot sportstreaming!
 Mis onze tijdelijke deal niet!
Amerikaanse Netflix streamen

 Streamen van Netflix

Ongelimiteerd streamen; Kijk supersnel naar (Amerikaanse) Netflix

Beste VPN apps van VPN Nederland

 De Beste VPN apps

Gebruiksvriendelijk, supersnel en volledig Nederlands

Online veiligheid van VPN Nederland

 Online veiligheid

Met één druk op de knop ga je direct veilig online

VPN Nederland – je ultieme upgrade voor sportstreaming

Als je van sport kijken houdt, is VPN Nederland een must-have in je digitale arsenaal. Of je nu in het buitenland bent zonder toegang tot al je favoriete streamingplatforms, de sportstreamingopties thuis maar niets vindt, of zelfs geen manier hebt om een wedstrijd te streamen waar je naar uit hebt gekeken – je staat constant voor oneerlijke online beperkingen die je verhinderen om op jouw manier van je favoriete sporten te genieten. VPN Nederland is er om dit eens en voor altijd te veranderen. Met de hulp van onze elegante app is het enige dat staat tussen jou en alle sporten waarvan je wilt genieten, een enkele druk op de knop.

De beperkingen waarmee je te maken krijgt bij het streamen van sport

De mogelijkheid om bijna elke sport online te streamen is geweldig – idealiter heb je slechts één streamingabonnement nodig en je bent klaar. En toch lijkt het alsof je nooit alle wedstrijd kunt kijken die je wil zien. Want in werkelijkheid zit sportstreaming vol met beperkingen.

Niet alleen wisselen de uitzendrechten van je favoriete sporten steeds, wat betekent dat je voortdurend nieuwe streamingabonnementen moet afsluiten, maar je wordt ook altijd geconfronteerd met veel meer online streamingbeperkingen. Je weet misschien niet eens dat ze er zijn totdat je plotseling een wedstrijd, een race of zelfs een heel kampioenschap niet kunt kijken. De beperkingen waarmee je online te maken krijgt zijn ontelbaar. Hier zijn slechts enkele van die punten die je kunnen belemmeren om te genieten van de sporten die je wilt kijken:

 • Onbereikbaarheid in het buitenland. Sportuitzendingen zijn altijd exclusief voor het land waarin ze worden getoond. Wanneer je in het buitenland bent, kun je geen van de sporten streamen die je wil, zelfs niet op de platforms waarvoor je betaalt.
 • Onbeschikbaarheid van de sport. Niet alle sporten zijn beschikbaar om te streamen in Nederland. En terwijl de rest van de wereld van de actie geniet, heb jij misschien helemaal geen optie om het te volgen.
 • Geoblocking. Online beperkingen op basis van je fysieke locatie, ook wel bekend als geoblocking, zorgen er op basis van je fysieke locatie constant voor dat je geen toegang krijgt tot sportuitzendingen en zelfs hele streamingplatforms.
 • Prijsdiscriminatie. Terwijl jij misschien moet betalen voor de duurste streamingdienst om de sport te kijken die je leuk vindt, kunnen anderen er volledig gratis van genieten zonder onnodige abonnementen.
 • ISP-throttling. Vind je sport streamen een beetje te leuk en doe je het veel? Dan kan je internetprovider je bandbreedte beperken, waardoor de kwaliteit van je streams lager wordt.

Hoe VPN Nederland je helpt om de sportstreamingbeperkingen te overwinnen

VPN Nederland streeft ernaar je ultieme upgrade voor sportstreaming te zijn en het enige abonnement dat je nodig hebt om van alle sporten waarvan je houdt te genieten, zonder beperkingen of limieten.

Onze unieke ontgrendelingstechnologie en wereldwijde netwerk van geavanceerde VPN-servers stellen je in staat om:

 • Geniet van al je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland. Ons grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld zorgt ervoor dat je altijd een directe verbinding terug naar huis hebt. Waar je je de volgende wedstrijd je ook bevindt, maak direct verbinding met Nederland, krijg toegang tot de sportstreams die je mist en geniet ervan.
 • Toegang tot de beste sportstreams ter wereld. Met behulp van ons wereldwijde servernetwerk kun je direct je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot alle sportstreams die je eerder niet kon bekijken. Zelfs de gratis streams! Maak simpelweg verbinding en geniet van alle sporten die je wil kijken, ongeacht waar ze zijn.
 • Versla throttling en andere beperkingen. Onze unieke Virtual Private Network-technologie anonimiseert je online verkeer volledig, waardoor het onmogelijk is voor iemand om te zien wat je online doet. En als je internetprovider niet weet wat je online doet, kunnen ze je online activiteiten ook niet limiteren.

Wat maakt VPN Nederland de perfecte VPN voor sportstreaming

VPN Nederland is het enige wat je nodig hebt om je ervaring met sportstreaming te verbeteren. We zorgen ervoor dat onze revolutionaire app alles bevat wat je nodig hebt om je op elk moment en op elke plaats van alle sporten te voorzien die je nodig hebt.

Om ervoor te zorgen dat VPN Nederland je ultieme upgrade voor sportstreaming is, krijg je dit er allemaal bij:

 • Volledige optimalisatie voor streaming, zodat je toegang hebt tot alle sportstreamingdiensten die je wil en nodig hebt.
 • Het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld, zodat je altijd toegang hebt tot je favoriete sportstreams thuis, waar je ook bent.
 • Een wereldwijd servernetwerk om de beste sportstreams ter wereld zonder beperkingen te bekijken.
 • Ondersteuning voor een onbeperkt aantal apparaten, zodat je op jouw manier naar je favoriete sporten kunt kijken.
 • De beste snelheden in de VPN-industrie, zodat je geen seconde van de spanning mist.
 • 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning die altijd klaarstaat om je te helpen met al je behoeften op het gebied van sportstreaming.
 • Uitgebreide handleidingen voor het streamen van elke sport die je wilt, op de manier zoals jij dat wilt.

Dus waar wacht je nog op? Abonneer je vandaag nog en haal meer uit sportstreaming dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand