Streaming sports met VPN Nederland

Stream sport uit het buitenland

Snelste servers, laagste prijs

De echte Nederlandse VPN

Pak nu onze aanbieding
Sport streamen met VPN VPN Nederland
Kijk Amerikaanse Netflix met VPN Nederland

Stream Netflix

Ongelimiteerd streamen; Kijk supersnel naar (Amerikaanse) Netflix

Lees meer
Geniet van de beste VPN-apps met VPN Nederland

Beste VPN apps

Gebruiksvriendelijk, supersnel en volledig Nederlands

Lees meer
Blijf veilig online met VPN Nederland

Online veiligheid

Met één druk op de knop ga je direct veilig online

Lees meer

Kijk elke sport met VPN Nederland

Kies voor betrouwbaar, snel en echte Nederlandse kwaliteit.

Tijdelijk goedkoper

Tijdelijk tot wel 60% korting!

Beste VPN om sport te streamen

Of je nu een ontspannen strandvakantie hebt, voor zaken in het buitenland zit, of dat je een sport uit het buitenland wil zien welke in Nederland niet wordt uitgezonden. Er zijn genoeg momenten dat je jouw favoriete team hoopt te zien spelen. Helaas blijkt dat in de praktijk nog wel eens lastiger te zijn dan gedacht. Streaming platforms zoals Ziggo Go en Fox Sports werken namelijk niet altijd in het buitenland. Gelukkig is er een manier om in het buitenland tóch te kunnen genieten van die ene spannende voetbal-, tennis- of rugbywedstrijd. Wij vertellen je hoe!

Waarom werkt sports streaming niet (altijd) in het buitenland?

Tot voor kort konden veel streamingdiensten alleen vanuit Nederland worden bekeken. Een Europese wet genaamd de 'Geo-blocking Regulation' maakte hier in 2018 echter verandering in. Deze wet schrijft voor dat als je in je thuisland een abonnement bij een streamingdienst afsluit, je deze streamingdienst door de gehele Europese Unie moet kunnen gebruiken. Als je op vakantie gaat binnen de EU, zou je jouw streaming abonnementen dus zonder enig probleem moeten kunnen gebruiken. Als je je buiten de EU bevindt, hoeven deze platformen je echter geen toegang tot hun materiaal te geven. Platformen zoals Ziggo Go, Fox Sports en Videoland zijn buiten de EU dan ook niet toegankelijk.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 60% korting!

Je vraagt je misschien af hoe een streamings platform kan weten in welk land jij je bevindt. Je hebt toch helemaal geen toestemming gegeven om je locatie te delen? Dat hoeft ook niet: de streamingdienst kan op basis van jouw IP-adres zien in welk land je bent. Als je je in Nederland bevindt, heb je een Nederlands IP-adres, en als je je in (bijvoorbeeld) Griekenland bevindt, heb je een Grieks IP-adres. De streamingdienst controleert je IP-adres elke keer dat je gebruikmaakt van het platform.

Hoe kan ik toch streaming sports vanuit het buitenland?

Er is gelukkig een eenvoudige manier om de geografische blokkades van streamingdiensten te omzeilen. Het enige wat je hoeft te doen, is het volgende stappenplan volgen.

  • Stap 1: Kies een VPN-provider die bij jou past, zoals VPN Nederland.
  • Stap 2: Sluit een abonnement af bij deze provider.
  • Stap 3: Download de software op het apparaat waarop je sport wil kijken.
  • Stap 4: Log in op je account.
  • Stap 5: Maak verbinding met een Nederlandse server. Hierdoor wordt al je internetverkeer omgeleid via Nederland. Hierdoor krijgt je apparaat een Nederlands IP-adres toegeschreven, waardoor de streamingdienst denkt dat je in Nederland bent. Zo kun je heerlijk genieten van die spannende sportwedstrijd - waar je je ook bevindt!

Waar kan ik een VPN nog meer voor gebruiken?

Een VPN komt niet alleen van pas als je in het buitenland gebruik wil maken van een Nederlandse streamingdienst, maar bijvoorbeeld ook als je in Nederland gebruik wil maken van een buitenlandse streamingdienst. Sommige sportwedstrijden worden alleen op buitenlandse zenders uitgezonden, en zijn niet toegankelijk vanuit Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sommige American football wedstrijden. Door verbinding te maken met een Amerikaanse server, kun je deze wedstrijden toch bekijken.

Door verbinding te maken met de server van een ander land, krijg je toegang tot alle buitenlandse Netflix bibliotheken.

Een VPN is ook een aanrader voor Netflix liefhebbers. Je zult vast wel weten dat het aanbod van Netflix in elk land anders is. Door verbinding te maken met de server van een ander land, krijg je toegang tot alle buitenlandse Netflix bibliotheken. Wist je dat je op de Amerikaanse Netflix alle afleveringen van The Office kunt vinden? En wist je dat alle seizoenen van New Girl op de Duitse Netflix staan? Hiermee kan het bingewatchen dus echt beginnen!

Wat zijn de voordelen van VPN Nederland?

Er zijn verschillende VPN-providers. Wat maakt VPN Nederland zo bijzonder? Wij zetten alle voordelen van VPN Nederland voor je op een rijtje.

  • VPN Nederland is, zoals onze naam al doet vermoeden, 100% Nederlands. Heb je een vraag over onze diensten of heb je hulp nodig bij het installeren van onze software? Onze klantenservice staat je altijd in Nederlandse te woord. Je hoeft voor ons dus niet naar het Engels te switchen! Ook onze handleidingen zijn uiteraard in het Nederlands. Bovendien staat ons snelle serverpark voor het groot deel in Nederland. Hierdoor is onze software een stuk sneller dan de gemiddelde VPN-provider.
  • Het internet is helaas niet altijd een veilige plek. Als je zonder VPN surft, wordt elke muisklik in kaart gebracht, opgeslagen en geanalyseerd. Heb je gisteravond gezocht naar nieuwe schoenen? Grote kans dat je de komende dagen tal van sneakers, laarzen en veterschoenen in je advertenties tegenkomt. VPN Nederland zorgt ervoor dat niemand jouw gegevens in kan zien en dat je op internet volledig anoniem bent. Jouw veiligheid en privacy staan bij ons op één!
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar