Trustpilot over VPN Nederland

Geniet van Sporza in Nederland!

Toegang tot gratis sportuitzendingen en het beste sportcommentaar op Sporza met VPN Nederland
 •  Directe toegang tot Sporza en andere Belgische streamingplatforms
 • Gratis sportstreams en commentaar zonder beperkingen
 • Nooit meer last van blokkades of restricties online

Profiteer van onze tijdelijke korting!

Sporza kijken met VPN Nederland

Ontdek Sporza met VPN Nederland!

Geniet van het beste sportcommentaar zonder beperkingen

Stap 1

Stap 1 Streaming
Meld je aan bij VPN Nederland en installeer onze VPN-app op je apparaat

Stap 2

Stap 2 USA
Start VPN Nederland en maak verbindingserver-locaties in België

Stap 3

Stap 3
Ga naar Sporza en geniet van het beste sportcommentaar zonder beperkingen!

Zo kun je naar Sporza kijken in Nederland

We hebben het geweldig in Nederland met al onze online omroepen en streamingdiensten. Maar er is altijd nog wel wat te missen. Gratis uitzendingen, nieuwe content, beter commentaar – er is altijd wel iets wat je wil hebben, maar niet kunt krijgen. Sporza, een sportstreamingplatform uit België, is daarvan het perfecte voorbeeld. 

Jarenlang heeft Sporza ons verleid met de beste sportcommentaren voor onze favoriete sporten. Maar zodra je ernaar wil kijken en luisteren, loop je meteen tegen blokkades en problemen aan. Het is jou in Nederland namelijk niet toegestaan om te kijken wat je het liefst wil streamen.

In dit artikel lees je alles over Sporza en, nog belangrijker, kom je erachter hoe je het volledige aanbod ervan kunt bekijken in Nederland.

Wat is Sporza?

Wat is Sporza nou eigenlijk precies? Je weet al dat het een Belgische streamingdienst is, en de naam doet je vast al wat vermoeden. Dat klopt, Sporza is een plek waar je heel veel sport kunt vinden. Sporza is een merk van VRT dat specifiek is in het leven geroepen om sportevenementen te behandelen op hun website, via de app en op tv.

Het platform is speciaal gemaakt om sporten te verslaan en sportfans te voorzien van het beste commentaar dat ze kunnen krijgen als ze echt een fan zijn van de sport.

Maar wat is er dan precies allemaal te zien?

Sport

Ten eerste is er wielrennen. En het allerbelangrijkste, de Tour de France. Ja, je kunt de Tour de France kijken op NOS in Nederland, dat is waar, maar het commentaar van Sporza wordt beschouwd als het beste ter wereld. Elke Tour de France- en wielrenfan in Nederland weet dat Sporza de plek is voor de beste verslaggeving en inzichten. Het commentaar komt dit jaar van Renaat Schotte en José De Cauwers en er zijn interviews en tussenkomsten vanaf de motor van Maarten Vangramberen en Carl Berteele.

Maar afgezien van de Tour de France heeft Sporza nog veel meer sport te bieden aan de fans. Er zijn bijvoorbeeld andere grote wielerevenementen te volgen zoals de Ronde van België, Ronde van Vlaanderen, Tour de Wallonië en meer.

En naast wielrennen bestrijkt het platform ook gymnastiek- en voetbalevenementen zoals de UEFA Europa League, UEFA Europees Kampioenschap en zelfs het Wereldkampioenschap.

Er is dus lekker veel sport te zien, maar de meeste mensen stemmen af op Sporza vanwege het wielrennen. En dat, en de andere sporten zijn allemaal gratis te bekijken op Sporza! Wat dat betreft blijven we toch Nederlanders, hè.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je Sporza in Nederland bekijken?

Hier komt het trieste nieuws. Ondanks dat de inhoud op het streamingplatform Nederlands is, kan de gebruiker uit Nederland slechts een zeer beperkte hoeveelheid content te zien krijgen, net als bij VTM GO. Hoewel je sommige programma’s op Sporza wel kunt bekijken vanuit Nederland, is het merendeel van de uitzendingen exclusief voor België beschikbaar.

Hoe weet het platform dat je van buiten België komt? Dat komt door het IP-adres dat je telkens wanneer je online komt, krijgt toegewezen en dat aan Sporza en alle andere streamingplatforms vertelt waar je vandaan komt. En zodra je de tour wil volgen op Sporza en ze zien dat je uit Nederland komt – waar de NOS de rechten heeft voor de Tour de France – zal je toegang geblokkeerd worden.

Betekent dit dan dat je gratis sportuitzendingen en geweldig commentaar tijdens de Tour de France moet missen? Nee! Want VPN Nederland is er om je te helpen.

Geniet van het beste van Sporza met VPN Nederland

VPN Nederland is de enige tool waarmee je je virtuele locatie kunt wijzigen en toegang kunt krijgen tot alles wat je online wil bemachtigen. En dit geldt dus ook voor Sporza en alle geweldige streams op het platform.

Het is geen toverkunst, ook al lijkt het misschien wel zo. Wat VPN Nederland voor je doet, is je internetverbinding doorsturen via een van zijn eigen servers over de hele wereld. Door dit te doen, krijg je een nieuw, lokaal IP-adres toegewezen en lijk je binnen te willen komen op het platform vanuit een andere locatie, waardoor je toegang krijgt tot alle websites en streamingplatforms die alleen beschikbaar zijn in die locatie.

Door verbinding te maken met een van onze Belgische services, ziet Sporza je als een Belgische gebruiker en krijg je toegang tot het platform. En dat werkt ook zo bij andere platforms die in Nederland niet beschikbaar zijn, zoals RTBF Auvio, VTM GO, VRT Max en meer.

Wij bij VPN Nederland zorgen ervoor dat je kunt streamen wat je wil, en dit is wat ons de beste service maakt om toegang te krijgen tot Sporza vanuit Nederland:

 

 • We zijn net zo gek op sport als jij, daarom doen we grondig onderzoek naar elk sportevenement en zorgen we ervoor dat onze VPN-app je toegang geeft tot de beste manieren om het te bekijken.
 • VPN Nederland wordt geleverd met een uitgebreide collectie sterke en betrouwbare servers in België, waarmee je niet alleen toegang hebt tot Sporza, maar ook tot elke andere streamingdienst die beschikbaar is in het land.
 • We zorgen ervoor dat je streamingervaring zo plezierig mogelijk is, daarom is VPN Nederland niet alleen snel, maar ook beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten en ondersteunt het alle belangrijke besturingssystemen, zodat je Sporza op jouw manier kunt bekijken.
 • En als je onderweg problemen tegenkomt, staat onze 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning altijd voor je klaar om je te helpen en je door eventuele moeilijkheden te loodsen.

Hoe stream je Sporza vanuit Nederland?

VPN Nederland maakt streaming zo eenvoudig als het zou moeten zijn en doet al het moeilijke deblokkeringswerk achter de schermen. Denk je niet dat het zo makkelijk is? Dat valt reuze mee.

Dit is alles wat je hoeft te doen om nu meteen Sporza te kunnen kijken zonder beperkingen:

 1. Begin met het nemen van een abonnement op VPN Nederland. Met behulp van VPN Nederland zul je nooit meer last hebben van online blokkades.
 2. Download vervolgens onze app en installeer deze op je apparaat of apparaten, zodat je toegang hebt tot elke website of platform op al deze devices.
 3. Open de serverlijst, zoek de Belgische locatie en maak er verbinding mee. Zodra je dit doet, wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een Belgisch IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot Belgische streaming.
 4. Ga ten slotte naar Sporza en stream wat je maar wil!

Geen blokkades meer, geen beperkingen meer, geen compromissen meer over wat je gaat kijken. Met VPN Nederland is het hele internet en al zijn streamingdiensten een open boek. Voor altijd.

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand