Trustpilot over VPN Nederland

VRT Max: kijk alles vanuit Nederland!

Geniet van exclusieve films, series en live TV op VRT Max met de hulp van VPN Nederland!
 •  Krijg toegang tot de volledige VRT Max streamingbibliotheek
 • Geniet van films, series en uitzendingen helemaal gratis
 • Geniet van browsen en streamen zonder beperkingen

Profiteer van onze tijdelijke korting!

VRT Max kijken met VPN Nederland

VRT Max kijken in Nederland

Geniet van eenvoudige toegang tot de volledige VRT Max streamingbibliotheek in slechts drie stappen:

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze VPN-app op al je apparaten

Stap 2

Maak verbinding met België
Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een van onze servers in België via de serverlijst

Stap 3

Streamen
Geniet van elke film, show of uitzending op VRT Max zonder restriscties!

Zo kijk je naar VRT Max in Nederland

Wij in Nederland denken misschien dat we goed zitten met de tientallen streamingdiensten die beschikbaar zijn in het land. Maar het kost niet veel moeite om te beseffen dat we misschien tekortkomen. Als we net over de grens kijken zien we namelijk dat België overspoeld wordt met allerlei geweldige gratis streamingdiensten die veel unieke content bieden die nergens anders in Nederland te vinden is. Een daarvan is VRT Max, een geweldig en volledig gratis streamingplatform dat ook nog eens compleet Nederlandstalig is. 

Perfect! Maar er zit een addertje onder het gras: We kunnen in Nederland slechts een heel klein deel van de content zien die VRT Max te bieden heeft. Verder rest ons niet anders dan achterover leunen om te zien wat we allemaal missen.  

Maar hoe komt het eigenlijk dat we wel een paar, maar niet alle programma’s op VRT Max kunnen bekijken in Nederland? Hoe werkt dat eigenlijk? En, nog belangrijker, kun je er iets aan veranderen?

Wat is VRT Max?

VRT Max, voorheen bekend als VRT NU, is een Belgisch online tv- en streamingplatform dat zich richt op Vlamingen. Het beste van VRT Max is dat het platform volledig gratis is, en de kijkers tonnen unieke content biedt, zowel lokaal als internationaal. Programma’s, series, podcasts en films die je nergens anders kunt vinden.

Maar is VRT Max zijn hype echt waard? Dat mag je zelf beoordelen, want VRT Max heeft onder meer het volgende te bieden:

Films

Films zijn misschien niet de belangrijkste focus van het streamingplatform, maar dat betekent niet dat er niets te kijken is. In feite heeft VRT Max films om dagenlang te kunnen streamen.

Net als elk ander streamingplatform verandert de selectie van films op het platform voortdurend, dus het is onmogelijk om te voorspellen welk ongelooflijk streamingmateriaal dit platform als volgende zal aanbieden. Maar met een ruime keuze aan klassiekers, internationale cinema van over de hele wereld, Hollywoodfilms, Nederlandse, Belgische en Vlaamse films, Oscarswinnende films, indieparel, actiefilms, informatieve documentaires n nog veel meer, is er altijd wel iets te kijken op het platform.

Series

Als je voor series gaat zit je goed bij VRT Max. Die afdeling is echt een traktatie voor iedereen die graag de hele avond binge-watchen met shows en series die je nergens anders zult vinden.

Je wordt er verwend met geweldige Nederlandstalige content, zoals Zonder Ouders Op Vakantie, Knokke Off, Thuis, Zonder Afspraak, Een jaar op Zee, Met de Wind Mee, Match, en meer.

Maar er is ook een ruime keuze aan internationale series van over de hele wereld, voor degenen die hun streamingpalet willen uitbreiden. Series zoals The Tourist, La Chica Invisible, More than This, Wreck, Trust Me, Too Close, Agent Hamilton, Midsomer Murders, Crossfire, Arcadia, en nog veel meer, zullen elke streamingfan zeker tevredenstellen.

Live TV

Films en series zijn niet het enige wat VRT Max te bieden heeft. Er is ook live tv op te zien waar je volledig gratis van kunt genieten. De kanalen die direct beschikbaar zijn op het platform zijn onder andere:

 • VRT 1: Hier zie je populaire drama’s, nieuwsuitzendingen, talkshows, documentaires en entertainmentprogramma’s. Je kunt ook genieten van nationale en internationale films en series, en (live)sportevenementen, zoals bijvoorbeeld de Tour de France en dit is de zender voor live-uitzendingen van belangrijke gebeurtenissen.
 • Canvas: Op Canvas kun je genieten van kwaliteitsvolle en diepgaande documentaires, informatieve programma’s, culturele evenementen en boeiende discussieprogramma’s.
 • Ketnet: Op Ketnet kunnen kinderen genieten van leuke en educatieve programma’s, spannende series, grappige animaties en interactieve spelletjes.
 • Ketnet Junior: Ketnet maar dan voor de allerkleinsten, hier kijken de kleintjes naar leerzame en plezierige programma’s, afgestemd op hun leeftijd en ontwikkeling.
 • VRT News: Actuele en betrouwbare nieuwsberichten en verslaggeving uit binnen- en buitenland.

Het platform heeft nog veel meer te bieden, waaronder podcasts, live radio, sportuitzendingen en dekking van Sporza, en nog veel meer. Oh, en dit alles is dus volledig gratis!

Kun je VRT Max in Nederland bekijken?

De voor de hand liggende vraag is: als VRT Max zo geweldig is, waarom kijk je er dan nu nog niet naar? Nou, dat komt omdat het merendeel van wat VRT Max te bieden heeft niet beschikbaar is in Nederland, maar alleen in België. Je kunt je wel abonneren op het platform in Nederland, maar het grootste deel van wat het platform te bieden heeft, zal niet beschikbaar zijn voor jou.

Hoe komt dat?

Dat heeft alles te maken met de uitzendrechten van de shows, films, sporten en andere content die VRT Max heeft. Het platform kan bijvoorbeeld de rechten hebben om een bepaalde show of film in België uit te zenden, maar in Nederland heeft een ander streamingplatform die rechten. En het kan goed zijn dat je voor dat streamingplatform moet betalen. 

Dus waar je uiteindelijk mee opgescheept zit bij een abonnement van VRT Max in Nederland, is een zeer beperkte selectie van content die niet exclusief is voor België. Maar dat is natuurlijk niet de leukste content die erop te zien is. 

Maar kun je daar dan niets aan doen? Kun je de volledige reikwijdte van de inhoud van VRT Max ervaren zonder naar België te verhuizen? In principe wel, en het enige wat je daarvoor nodig hebt is VPN Nederland!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

VPN Nederland brengt VRT Max naar Nederland

VPN Nederland is een Virtual Private Network en de ultieme tool voor jouw persoonlijke online bescherming, privacy en vrijheid. We zorgen er niet alleen voor dat je online veilig bent, we brengen ook alles wat je maar wilt streamen rechtstreeks naar je device, ongeacht waar de stream vandaan komt en of die al dan niet beschikbaar is in Nederland. En dit geldt ook voor VRT Max.

Wat VPN Nederland voor jou doet, is je verbinding via een van onze eigen servers over de hele wereld laten verlopen. Dit geeft je niet alleen ongeëvenaarde privacy tijdens het surfen, maar stelt je ook in staat om streamingdiensten te deblokkeren die anders niet beschikbaar zouden zijn.

Het komt er dus op neer dat  door verbinding te maken met een van onze vele servers in België, VRT Max zal denken dat je vanuit België aan het browsen bent, waardoor alle inhoud van het platform voor je wordt gedeblokkeerd.

Waarom kiezen voor VPN Nederland? Omdat geen enkele andere dienst het Belgische streamen zo goed doet als wij, en dit is waarom:

 • VPN Nederland is erop gericht om de allerbeste VPN-service naar Nederland te brengen, daarom kennen we ons publiek, weten we dat je VRT Max wil kijken en zorgen we ervoor dat onze app werkt.
 • Onze VPN is zowat de enige dienst die werkt met alle Belgische streamingdiensten. En we hebben het niet alleen over VRT Max, maar ook over VTM GO, RTBF Auvio, Sporza, GoPlay en alles wat België te bieden heeft.
 • We beperken ons niet alleen tot Belgisch streamen. Met behulp van VPN Nederland kun je vrijwel elke streamingdienst deblokkeren waar je toegang toe wil krijgen, en kun je ook Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland benaderen.
 • VPN Nederland beschikt over het grootste Belgische serverpark, waardoor jouw toegang tot lokale streamingdiensten moeiteloos en gegarandeerd is.

Hoe kun je het totale pakket van VRT Max vanuit Nederland bekijken?

Om alle films, series, shows en programma’s op VRT Max te kunnen zien is er slechts één druk op de knop nodig. Het is echt makkelijker dan je denkt, kijk maar naar ons stappenplan dat VPN Nederland speciaal voor jou gemaakt heeft:

 1. Allereerst, begin door een VPN Nederland-abonnement te nemen. Het is zeker de moeite waard, omdat het een wereld van gratis streaming opent waar je anders veel te veel voor zou moeten betalen.
 2. Download vervolgens de VPN Nederland-app en installeer deze op je apparaat. VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal devices en is beschikbaar voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je op jouw manier van content kunt genieten.
 3. Start de app en open de lijst met servers.
 4. Zoek de locatie van de Belgische server en maak er verbinding mee. Zodra je dit doet, wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een Belgisch IP-adres, waardoor je direct toegang hebt tot alles wat je in het land wil bekijken.
 5. Ga naar VRT Max en log in op je account. Heb je er nog geen? Maak er een – het is gratis! Je hebt een Belgische postcode nodig om toegang te krijgen tot al zijn inhoud, zoals: 6941, 4920, 9700.
 6. Geniet ervan!

Streaming gaat over plezier, gezellige avonden en het in spanning wachten op de volgende aflevering, niet over compromissen sluiten over wat je wel of niet kunt zien. En met VPN Nederland zal er nooit meer een limiet zijn aan wat je kunt openen en bekijken!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand