Trustpilot over VPN Nederland

Stream RTBF Auvio in Nederland!

Kijk het beste van belgische tv en volledig gratis live sportuitzendingen op RTBF Auvio met VPN Nederland!

 • Direct toegang tot RTBF Auvio vanuit Nederland
 • Bekijk Formule 1, MotoGP, wielrennen en meer sporten helemaal gratis
 • Overal ter wereld toegang tot elk streamingplatform!

Profiteer van onze tijdelijke korting!

RTBF kijken met VPN Nederland

Ontdek RTBF met VPN Nederland!

Stap 1

Stap 1 Streaming
Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS

Start de app en maak verbinding met een van onze servers in België

Stap 3

Streamen

Maak een account aan op RTBF Auvio en geniet helemaal gratis van films, series en live sport!

Zo kun je RTBF Auvio bekijken in Nederland: Eenvoudige stappen om te genieten

Is het gras van de buren echt altijd groener? Nou, kijk maar eens over de schutting in het zuiden van ons land, want het gras in België ligt er frisgroen en weelderig bij. In België kan men niet alleen veel lekkerder patat krijgen voor hun geld, kunnen ze ook genieten van een veel betere publieke omroep dan wij hebben. De Belgische omroep RTBF en hun geweldige streamingplatform RTBF Auvio zijn namelijk echt van uitstekende kwaliteit. 

Maar waarom kunnen de Belgen gratis inschakelen en moeten wij voor precies dezelfde omroep betalen? En waarom zouden we überhaupt naar deze omroep moeten kijken waar veel Nederlanders nog nooit van gehoord hebben? Daarover vertellen we je meer. En, nog belangrijker, we gaan je ook vertellen hoe je het supercoole streamingplatform RTBF Auvio te pakken kunt krijgen.

Wat is RTBF Auvio?

RTBF is eigenlijk een soort Belgische NOS of NPO. Het is een publieke televisie- en radiozender die voornamelijk gericht is op de Franstalige gemeenschap in België. En RTBF Auvio is hun eigen online streamingplatform waar je alle televisie- en radio-uitzendingen kunt bekijken, plus nog veel meer. En het beste van alles is dat het helemaal gratis is!

Maar waarom zou je eigenlijk naar dit streamingplatform naar moeten kijken?

Films

Op RTBF Auvio vind je een geweldige selectie van zowel Franse, Belgische als internationale films die je helemaal gratis kunt bekijken! Het is een fijne streamingdienst waar je helemaal niets voor hoeft te betalen om een divers aanbod aan films te kunnen zien in allerlei genres.

Series

RTBF Auvio heeft naast veel films ook een fantastische selectie series van over de hele wereld. Vaak moeten we in Nederland maanden wachten voordat deze series beschikbaar zijn op een betaald streamingplatform, maar hier kun je ze meteen gratis bekijken.

Denk aan populaire series zoals Sophie Cross, Happy Valley, The Flash, Schitt’s Creek, Unforgotten, en nog veel meer. Daarnaast biedt het platform ook een uitgebreide selectie Belgische series die je nergens anders kunt vinden.

Sport

Als je niet zo geïnteresseerd bent in de Belgische films en series, dan is er nóg een goede reden om RTBF Auvio te bekijken, en dat is sport.

RTBF Auvio heeft namelijk de uitzendrechten van veel sportevenementen, waaronder de Formule 1. Ze zenden elke race live en gratis uit. Maar ook andere motorsporten zoals WRC, MotoGP, Formula E en Superbike worden uitgezonden. Daarnaast kun je ook live genieten van de grootste wielerevenementen, waaronder de Tour de France. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het platform ook UEFA Europa League en Conference League, handbal, judo, hockey, e-sport en nog veel meer.

Kortom, RTBF Auvio is een geweldig streamingplatform met een breed scala aan films, series en sportevenementen. Het beste van alles is dat je er helemaal gratis van kunt genieten!

Dus waar wacht je nog op? Ontdek RTBF Auvio en bekijke al het moois dat ze te bieden hebben. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je RTBF in Nederland krijgen?

Net zoals je in het buitenland niet naar de Nederlandse NPO kunt kijken, kun je RTBF niet buiten België bekijken. Het streamingplatform is exclusief beschikbaar voor België en je kunt er dus niet bij vanuit Nederland.

Hoe weet het platform dat je in Nederland bent? Dat kunnen ze zien aan je IP-adres. Telkens wanneer je online komt, krijg je een IP-adres toegewezen dat allerlei informatie over jou bevat, inclusief informatie over je locatie. Zodra RTBF Auvio detecteert dat je uit Nederland komt en niet uit België, zal het je onmiddellijk blokkeren en je beperken in je toegang.

Maar kun je dat dan niet veranderen? Ja, dat kan, als je VPN Nederland hebt!

VPN Nederland: Brengt RTBF Auvio naar Nederland

VPN Nederland is jouw virtuele ticket om te streamen wat je maar wil, ongeacht of het beschikbaar is in Nederland of niet. Onze gebruiksvriendelijke online beveiligings en privacytool stelt je in staat om met een klik je virtuele locatie te veranderen. Dat gebeurt door verbinding te maken met een van onze servers die zich over de hele wereld bevinden, waardoor je een lokaal IP-adres toegewezen krijgt uit het land van de server die jij gekozen hebt. Dit betekent dus dat als je verbindt met een server in België, je een Belgisch IP-adres krijgt waardoor je een geoblokkade van RTBF Auvio omzeilt als je vanuit Nederland gaat kijken naar de streamingdienst.

En als het gaat om toegang krijgen tot RTBF Auvio vanuit Nederland is VPN Nederland de beste keuze omdat:

 

 • VPN Nederland is de enige VPN-provider die werkt met Belgische streamingdiensten. We kennen ons publiek en we weten wat jullie willen, daarom zorgen we ervoor dat onze app werkt met de streamingplatforms die jullie willen, zelfs die uit België.
 • We beschikken over een van de grootste en krachtigste serverparken in België, waardoor je een breed scala aan verbindingsmogelijkheden hebt en geweldige prestaties kunt verwachten, waar je ook verbinding maakt.
 • We begrijpen dat het belangrijk is om sport gratis te kunnen bekijken, daarom zorgen we ervoor dat al onze servers geoptimaliseerd zijn voor streaming en je de beste prestaties bieden dankzij onze uitstekende verbindingsprotocollen, de grootste snelheden in de branche en apps die perfect geschikt zijn voor elk apparaat.

Hoe stream je RTBF Auvio vanuit Nederland?

Het streamen van alles, vanaf elke locatie is nog nooit zo eenvoudig geweest als met VPN Nederland. Dit is alles wat je ervoor hoeft te doen:

 1. Als eerste neem je een abonnement op VPN Nederland en download je onze app. De app ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten, zodat je kunt kijken en streamen zoals jij dat wil.
 2. Installeer en start vervolgens de app.
 3. Open de serverlijst met al onze servers en maak verbinding met de server in België. Hierdoor krijg je direct een Belgisch IP-adres toegewezen, waarmee je toegang krijgt tot alles wat beschikbaar is in België.
 4. Ga naar RTBF Auvio en maak een gratis account aan.
 5. Om een account aan te maken, moet je een Belgische postcode opgeven, zoals: 4771, 7120, 4122. Dit is slechts een formaliteit.
 6. Rond de aanmaak van het account af en geniet van alles wat RTBF Auvio te bieden heeft.

Voel je niet beperkt tot Nederlandse streamingmogelijkheden. Pak VPN Nederland en bekijk wat je maar wil, hoe je maar wil!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand