Beste streamingplatforms om voetbal te kijken

nov 22, 2023

Streaming is tegenwoordig helemaal in. Maar als het gaat om het kijken van voetbal, lijkt het erop dat je altijd op het allerlaatste moment moet zoeken waar een wedstrijd te zien is. Zou het in deze tijd niet veel gemakkelijker zijn om gewoon één enkel streamingabonnement te hebben om al het voetbal te kunnen bekijken dat je maar wil zien?

Nou, dat is precies wat wij dachten. En terwijl je in Nederland nog steeds langs alle kanalen moet zappen om de wedstrijd te vinden die je wil zien, zijn er wereldwijd meerdere plaatsen om alle voetbalwedstrijden te bekijken waar je ooit van hebt gedroomd. Laten we dus eens gaan ontdekken wat nou de beste streamingplatforms zijn om zoveel mogelijk voetbalwedstrijden te kunnen kijken.

Stream meer. Stream beter. Stream zonder beperkingen.

Geniet van elk sport streaming platform ter wereld met VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Ziggo

Laten we beginnen met iets bekends, Ziggo. Het bekende Nederlandse streamingplatform biedt breed scala aan sportcontent Je kunt er genieten van populaire voetbalcompetities zoals La Liga, Serie A, Ligue 1, Süper Lig, Champions League, Eredivisie, Premier League, en nog veel meer.

Met Ziggo kunnen gebruikers live wedstrijden volgen en genieten van uitgebreide dekking van voetbalcompetities van over de hele wereld. Het platform biedt een handige manier om up-to-date te blijven met hun favoriete teams en spelers, met toegang tot hoogtepunten, analyses en live-uitzendingen van voetbalwedstrijden.

Voetbal op Ziggo

KIJK

Ook bij het streamingplatform KIJK kun je terecht voor voetbal. Het platform is ideaal voor liefhebbers van Europees clubvoetbal want je kunt er onder meer kijken naar de Europa Conference League en de Europa League. KIJK biedt live uitzendingen, hoogtepunten en analyses van wedstrijden in deze competities.

Voetbal op KIJK streamen

FuboTV

Niet verrassend komen de beste voetbalstreamingplatforms uit het buitenland. En de beste komt, en dat is dan wel weer verrassend gezien de populariteit van ‘soccer’ in dat land, uit Amerika. We hebben het over het Amerikaanse live-tv-streamingplatform FuboTV. Het platform heeft een uitgebreide selectie van wedstrijden en toernooien, waaronder de UEFA Champions League, UEFA Europa League, Ascenso MX, Engelse Premier League, Serie A, La Liga, Liga MX, FIFA World Cup en nog veel meer.

Een uitdaging voor niet-Amerikaanse kijkers is dat FuboTV alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten (en Spanje), waardoor je een VPN nodig hebt om er toegang toe te krijgen. Je moet ook flink in de buidel tasten, want een abonnement op FuboTV kost op het moment van schrijven maar liefst $84.99 per maand.

Voetbal op FuboTV kijken

Sky Sports

Sky Sports is een van de beste streamingplatforms voor voetbal ter wereld, maar het platform is alleen beschikbaar in het VK. Het toonaangevende platform biedt prominente competities zoals de Engelse Premier League, Bundesliga, Schotse Premiership, Championship en MLS (Major League Soccer).

Voetbal op Sky Sports

BT Sport

BT Sport behoort ook tot de beste streamingplatforms om welke vorm van voetbal dan ook ter wereld te bekijken. Hier kunnen sportliefhebber voetbalcompetities en toernooien van wereldklasse te volgen. Op BT Sport kun je genieten van competities zoals de Engelse Premier League, UEFA Champions League (UCL), Europa League en Europa Conference League.

Maar ook dit platform is niet beschikbaar in Nederland. De uitzending zijn alleen beschikbaar in het VK en Ierland.

Sport op BT Sport

Paramount+

Paramount+ is een toonaangevend streamingplatform dat flink wat sportcontent en entertainment biedt. Het platform is exclusief beschikbaar in de Verenigde Staten, maar met VPN Nederland kun je er wereldwijd toegang toe krijgen.

Paramount+ is de thuisbasis van populaire sportcompetities zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League, Concacaf, Serie A, National Women’s Soccer League en nog veel meer. Hier kun je genieten van live sportevenementen, hoogtepunten en exclusieve analyses.

Voetbal streaming op Paramount Plus

Youtube TV

Youtube TV is iets anders dan de Youtube die je kent waar je filmpjes kunt uploaden. Youtube TV is een live tv-streamingdienst dat toegang biedt tot live uitzendingen van meer dan 85 kanalen. Je kunt op YoutubeTV live genieten van wedstrijden uit populaire sportcompetities zoals de UEFA Europa League, UEFA Women’s Euro, UEFA European Under-21 Football Championship, UEFA Nations League en het UEFA European Championship.

Sports streamen op YouTube TV

ESPN+

We kennen allemaal ESPN en zijn vele kanalen. Maar in de VS heeft ESPN ook een streamingplatform genaamd ESPN+, en je raadt het al, het is de thuisbasis van nog meer voetbal. Hier kun je terecht voor het meejuichen met de wedstrijden in La Liga, Bundesliga, Emirates FA Cup, Sky Bet EFL, U.S. Open Cup en meer.

Voetbal stream op ESPN+

Peacock TV

Peacock TV biedt niet alleen sportliefhebbers een overvloed aan keuzes, maar ook een verscheidenheid aan andere programma’s en series. Het is exclusief beschikbaar in de Verenigde Staten, maar met VPN Nederland kunnen mensen over de hele wereld er toegang toe krijgen. Voor $5.99 per maand (+ belasting) of $59.99 per jaar is het ook een redelijk betaalbare optie voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteitscontent en sportevenementen.

Premier League op Peacock TV

ServusTV

Amerika is niet het enige land met streamingdiensten. Misschien ken je het Oostenrijkse ServusTV wel van de Formule 1-streaming, maar de dienst heeft ook lekker veel voetbal waar je van kunt genieten, plus allerlei andere sporten. En het beste van alles is dat het helemaal gratis is. Dat wil zeggen, als je er toegang toe kunt krijgen. Maar dat is eenvoudig te doen met VPN Nederland.

Competities die je er kunt zien zijn: European Qualifiers, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA European Conference League, DFB Pokal en meer.

Voetbal streamen op ServusTV

BeIN Sport

Nog zo’n geweldige streamingdienst met allerlei content om te bekijken. Deze streamingservice is een multinationaal netwerk van sportkanalen dat beheerd wordt door de Qatarese mediagroep beIN. De uitzendingen zijn beschikbaar in de VS, Canada, Australië, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Thailand, Indonesië, Singapore, Maleisië, Hongkong en De Filippijnen. Op BelN Sport kun je kijken naar matches in La Liga, Copa Libertadores, Ligue 1 en meer.
Voetbal streaming op beIN

DAZN

Nog een wereldwijde streamer wiens streamingopties variëren per land. In Nederland toont het misschien nauwelijks voetbal, maar op allerlei andere plekken in de wereld kun je er zo ongeveer alles streamen wat je maar wil.

Competities om naar uit te kijken zijn de UCL, Europa League, EPL, La Liga, Bundesliga, Serie A en meer.

Voetbal streamen op DAZN

SonyLIV

Zelfs India doet het beter met voetbalstreaming dan Nederland, met platforms zoals SonyLIV.

Het biedt toegang tot enkele van ‘s werelds beroemdste voetbalcompetities, waaronder de UEFA Champions League, de Engelse Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A en de Bundesliga. Dit platform is voornamelijk gericht op de Indiase markt.

Voetbal streaming op SonyLiv

RTBF Auvio

Als je geen bezwaar hebt tegen een beetje Frans, is RTBF Auvio uit België ook een geweldige plek om te zijn als het om sport gaat.

Het beste is dat het gratis is. Het slechtste is dat het alleen beschikbaar is in België, maar dat kun je eenvoudig veranderen met VPN Nederland.

Competities om te bekijken: Euro 2024, Europa League, Europa Conference League, FIFA Women’s World Cup, Coupe de Belgique en meer.

Voetbal streaming op RTBF Auvio

Kijk overal ter wereld voetbal van over de hele wereld

Als echte voetballiefhebber hou je niet op met kijken naar voetbal als er geen wedstrijd in de Eredivisie gespeeld wordt. Jij wil alles zien! Het probleem is alleen dat je in Nederland vaak niet veel keus hebt, want naar live-uitzendingen van wedstrijden en buitenlandse competities is het lang zoeken.

Gelukkig zijn er andere plekken waar je aan je trekken komt, en veel van die plekken kun je bereiken door VPN Nederland in te schaken. Door dit te doen verberg je de locatie vanuit waar jij een wedstrijd live wil bekijken en krijg je toegang tot uitzendingen die je anders niet zou kunnen zien. En ja, dat is gewoon legaal.

Dus waarom genoegen nemen met een enkele wedstrijd op zondag, terwijl je zo goed als elke match live kunt zien? Helemaal niet nodig. Pak de schema’s erbij en plan je agenda lekker vol met live voetbal!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant