Trustpilot over VPN Nederland

Geniet van KIJK, waar je ook bent!

Geniet van het beste van gratis series, films en sport op KIJK waar je ook bent met VPN Nederland!
 •  Krijg overal ter wereld toegang tot KIJK
 • Stream en kijk zonder beperkingen
 • Ontdek browsen zonder restricties

Profiteer van onze tijdelijke korting!

KIJK kijken met VPN Nederland

KIJK overal met VPN Nederland

Geniet van directe en gemakkelijke toegang tot KIJK overal in slechts drie stappen:

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze app op een willekeurig aantal apparaten

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een van onze servers in Nederland

Stap 3

Streamen
Krijg gemakkelijk toegang tot KIJK en geniet van alle content die je wilt, zonder beperkingen!

KIJK in het buitenland kijken

Er zijn maar weinig dingen beter dan gratis content. En dat is precies wat KIJK voor velen van ons is, een bron van gratis films en series. Het platform is gevuld met onze favoriete reality-tv shows, films, series en programma’s die we hebben gemist op tv en zelfs sportuitzendingen – je kunt altijd vertrouwen op KIJK als er niets anders te kijken is.

Dat wil zeggen, totdat je Nederland verlaat voor bijvoorbeeld een vakantie of een zakentrip en er plotseling achter komt dat het merendeel van de programma’s van KIJK niet beschikbaar is in het buitenland. In plaats daarvan biedt het platform je een kleine selectie van de content aan, wat maar een fractie is van wat het platform binnen Nederland biedt.

Waarom is dit eigenlijk? En, nog belangrijker, kun je er iets aan doen? We vertellen je er alles over.

Waarom is je contentselectie beperkt in het buitenland?

Streaming is geweldig, want door streaming kunnen we gewoon thuisblijven en hoeven we geen schoenen aan te trekken om naar de bioscoop te gaan om van een film te genieten. Maar streaming gaat ook gepaard met een heel vervelend fenomeen: geoblocking.

Geoblocking betekent dat bepaalde inhoud alleen beschikbaar is in bepaalde landen waar bepaalde streamingplatforms de rechten hebben op die inhoud. Deze oneerlijke online beperkingen zijn van invloed op hele streamingplatforms zoals Tubi, Crackle, Popcornflix, The Roku Channel, Pluto TV en vele andere streamingdiensten die niet toegankelijk zijn vanuit Nederland. En het geldt ook voor streamingbibliotheken van andere landen. Zo zijn de Netflix– en Disney Plus-bibliotheken verschillend afhankelijk van waar je bent.

Helaas is dit ook het geval bij Nederlandse streamingdiensten en is veel van de content die ze hosten exclusief beschikbaar in Nederland. Videoland, NLZIET, Viaplay, KIJK en de rest vallen allemaal ten prooi aan deze beperkingen. Zodra je Nederland verlaat voor een welverdiende vakantie, kun je plotseling geen toegang meer krijgen tot een deel van hun inhoud, of zelfs helemaal niet tot de platforms.

Hoe weet KIJK dat ik in het buitenland ben?

Hoe weet KIJK dat je probeert het vanuit het buitenland te een film of serie op het platform te bekijken? Dat zien ze aan je IP-adres. Elke keer dat je online komt krijg je een IP-adres toegewezen. Dit is je paspoort naar de online wereld. Maar het bevat ook veel nuttige informatie over jou. En een van de belangrijkste daarvan is je locatie, wat ervoor zorgt dat KIJK precies weet waar je vandaan komt. 

Zodra je bij KIJK probeert in te loggen vanuit het buitenland, zal het streamingplatform onmiddellijk detecteren dat je je buiten Nederland bevindt en al zijn goede content voor je blokkeren.

Kun je daar dan niet aan doen? Jawel, en VPN Nederland staat klaar om te helpen!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Hoe kun je KIJK gebruiken vanuit het buitenland?

Om toegang te krijgen tot KIJK (en elk ander Nederlands streamingplatform), moet je het platform laten geloven dat je in Nederland bent. En VPN Nederland is de ultieme tool om dat te doen!

VPN Nederland is een virtueel privénetwerk dat is ontworpen om je online-informatie te versleutelen en te beschermen. Maar het helpt je ook om alle Nederlandse content die je kent en mist overal ter wereld te bekijken. Onze app doet dit door je verbinding om te leiden via een van onze eigen servers over de hele wereld en je IP-adres te veranderen, zodat je direct weer toegang hebt tot streaming.

VPN Nederland werkt met Nederlandse streamingplatforms zoals geen enkele andere service, en dit is waarom:
 

 • VPN Nederland beschikt over het grootste Nederlandse serverpark waar geen enkele andere service zich mee kan vergelijken. Het zorgt er niet alleen altijd voor dat je een plek hebt om verbinding te maken, maar het ook dat je altijd de beste browse- en streamingervaring krijgt.
 • VPN Nederland is zo ongeveer de enige service die werkt met alle Nederlandse streamingdiensten. Omdat we weten wat je wil en om onze gebruikers geven.
 • Onze app is beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten en ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen. Niet alleen dat, maar door meerdere geavanceerde verbindingsprotocollen te hebben (zoals OpenVPN, IKEv2/IPsec en het beste en modernste WireGuard) zorgen we ervoor dat we optimale streaming- en browseprestaties leveren, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.
 • Oh, en het is ook een online privacy– en beschermingsservice van militaire kwaliteit, dus dat is nog een extra voordeel bij onbeperkt streamen vanuit elke plek ter wereld.

KIJK kijken vanuit het buitenland met VPN Nederland

Wij vinden dat toegang tot je content vanuit elke plek ter wereld gemakkelijk moet zijn. En daarom neemt VPN Nederland al het zware werk voor je uit handen en regelt alles achter de schermen. Geloof je ons niet? Kijk eens hoe eenvoudig het is om KIJK te overal ter wereld te bekijken:

 1. Je begint door een abonnement op VPN Nederland te nemen. Dit is jouw ticket naar eenvoudig en onbeperkt streamen.
 2. Vervolgens installeer je de app, start je deze op en open je de serverlijst waar je verbinding kunt maken met al onze servers over de hele wereld.
 3. Zoek ‘Nederland’ in de lijst en maak verbinding met de server van jouw keuze.
 4. Ga naar KIJK en geniet van alle films, series en programma’s die je maar wil zien, alsof je weer in Nederland bent!

Reizen zou niet moeten betekenen dat je afgesloten bent van je content. En met behulp van VPN Nederland zal dat nooit meer het geval zijn. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding maken en genieten van alles wat KIJK te bieden heeft, waar je ook bent.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand