Blue Mountain State kijk je gewoon op Netflix

jun 3, 2024

Lig je ook nog steeds in een deuk als je American Pie voor de 423 keer kijkt? Dan is Blue Mountain State de ideale serie voor jou. Drie groentjes op de universiteit spelen football in het succesvolle universtiteitsteam Blue Mountain State. Maar het is moeilijk om je hoofd bij het spel te houden als er overal om je heen vrouwelijk schoon te zien is, je ruzie krijgt met de lacrossespelers en menig kater moet zien te overleven. Een echte ‘ouwehoer-serie’ met grappen die we al lange tijd niet meer in series zien. En wat missen we dat soms.

Blue Mountain State is geen nieuwe serie, want in 2010 kwam het eerste seizoen uit, maar de kans is groot dat je nog nooit een aflevering gezien hebt. Zonde, want grappen over bier en tieten zijn soms precies wat je soms nodig hebt om even flink te ontspannen. Dus, pak vast een sixpack uit de koelkast en ga er maar eens goed voor zitten, want we gaan je precies vertellen hoe je deze geweldige flauwe bende kunt bekijken.

Stream Blue Mountain State op Netflix!

Verdrievoudig je Netflix-bibliotheek met VPN Nederland en stream Blue Montian State nu!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Blue Mountain State kijken?

In Nederland is de enige optie om de serie Blue Mountain State te bekijken een abonnement op Amazon Prime. Dit betekent niet alleen dat je weer een extra streamingabonnement nodig hebt dat je misschien niet wil hebben, maar we weten ook hoe moeilijk het is om van een Prime Video-abonnement af te komen.

Maar wat als je niet meerdere abonnementen nodig hebt om alles te kijken wat je wil zien? Wat als je alle series, inclusief Blue Mountain State, gewoon op Netflix zou kunnen streamen?

Nou, dat zou zomaar kunnen…

Hoe kun je Blue Mountain State op Netflix kijken?

Elke Netflix-bibliotheek in elk land is compleet verschillend. Dus terwijl je de serie die je wil streamen misschien niet in de Nederlandse Netflix-bibliotheek ziet staan, kun je alle afleveringen wel op Netflix in de VS bekijken.

Blue Mountain State streaming op Netflix in de VS

Hoe helpt deze informatie je? Nou, met de hulp van VPN Nederland kun je eenvoudig toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en direct de content die je kunt bekijken op je favoriete streamingplatform verdrievoudigen.

Van Blue Mountain State tot Your Honor, van Grey’s Anatomy tot The 100, alles wat je ervoor nodig hebt, is een druk op de knop!

Een handleiding voor het streamen van Blue Mountain State op Netflix

1. Het eerste wat je moet doen is je abonneren op VPN Nederland. Dit is je toegangspoort om je Netflix-inhoud te verdrievoudigen en alles te streamen wat je wilt zonder beperkingen.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze serverlocaties in de VS. Dit verbergt je Nederlandse IP-adres en vervangt het door een Amerikaans IP-adres, waardoor je direct toegang krijgt tot alle lokale platforms en bibliotheken.

3. Vernieuw ten slotte je Netflix-pagina of app zonder uit te loggen, zoek naar Blue Mountain State en geniet van drie seizoenen vol hilariteit!

Blue Mountain State, voor iedereen die American Pie-humor mist

Football, studentenfeesten, bloedmooie studentes, relatieproblemen, en alcohol, lekker veel alcohol. Blue Mountain State heeft het allemaal. Het is een serie waar we allemaal naar snakken, na jarenlang verstoten te zijn van ranzige humor en foute grappen waar je soms letterlijk fysiek pijn van krijgt door het alleen al ernaar te kijken, is er eindelijk een serie die je overlaadt met die oldskool collegevibe waar we begin jaren 2000 bijna mee doodgegooid werden.

Een waarschuwing, mocht je geen idee hebben waar we het in deze afsluiting over hebben, bereid je dan even voor op een ‘niet-woke’-serie die absoluut niet geschikt is voor tere zieltjes.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant