Zo kijk je Grey’s Anatomy op Netflix

mei 21, 2024

Als er iets lekker is om naar te kijken is het wel een ziekenhuisserie. En wat maakt ziekenhuisserie nog beter dan wat gegooi met medische termen, vreemde fracturen en bloedspetters tot aan het plafond? Juist, de nodige drama en intrige op de werkvloer en daarbuiten.

Van General Hospital tot Medisch Centrum West (kennen jullie die nog?) tot ER, we hebben al flink wat mee mogen maken op verschillende OK’s over de hele wereld en een van de langstlopende ziekenhuisseries is Grey’s Anatomy. De fictieve serie loopt al sinds 2005 loopt en inmiddels zijn er al 20 seizoenen om te kijken. En daarmee is Grey’s uitgegroeid tot het televisuele equivalent van comfortfood: het is er altijd, er is veel van, en het is te goed om niet naar te kijken. Maar was er nou maar een goede en makkelijke manier om naar Grey’s Anatomy te kijken. Nou, we kunnen je daar misschien mee helpen!

Kijk Grey’s Anatomy op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en bekijk elk seizoen van de show op Netflix met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Grey’s Anatomy bekijken?

In Nederland (net als in de rest van de wereld) is het enige platform waarop je Grey’s Anatomy kunt streamen Disney Plus. Momenteel zijn 19 van de 20 seizoenen van de serie beschikbaar. Net als jij missen we de tijd waarin alles wat je wilde kijken beschikbaar was op Netflix. Maar VPN Nederland kan die tijden terugbrengen!

Hoe kijk je Grey’s Anatomy op Netflix met VPN Nederland?

Wist je dat elke Netflix-bibliotheek in de wereld anders is? Met series en films die mogelijk niet beschikbaar zijn op het platform in Nederland? Dit is precies het geval met Grey’s Anatomy.

In het grootste deel van de wereld is de thuisbasis van de Grey’s Disney Plus, maar in de VS kun je Grey’s Anatomy bekijken op Hulu en op het vertrouwde Netflix.

Grey's Anatomy streaming op Netflix in de VS

Het mooie hiervan is dat je met behulp van VPN Nederland toegang kunt krijgen tot die Amerikaanse Netflix-bibliotheek en kunt genieten van alles wat het te bieden heeft, inclusief 19 seizoenen van Grey’s Anatomy, met meer seizoenen die toegevoegd worden zodra ze uitkomen.

Wil je Grey’s Anatomy ook op Netflix streamen? Het is zeker beter dan dure streamingabonnementen nemen om de serie te streamen waar je geen genoeg van kunt krijgen. We laten je precies zien hoe eenvoudig het is!

Hoe kijk je Grey’s Anatomy op Netflix?

We hebben het extra gemakkelijk gemaakt om toegang te krijgen tot Netflix VS en series zoals Grey’s Anatomy, Black Sails, The 100 en nog veel meer te streamen. En, mocht je nog twijfelen, zo eenvoudig is het:

1. Het eerste wat je moet doen, is een VPN Nederland-abonnement nemen, onze app downloaden en installeren op een willekeurig aantal van je apparaten – dit is jouw gids voor onbeperkte streamingtoegang.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in de VS. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres en geeft je toegang tot alle lokale streamingplatforms en streamingbibliotheken.

3. Het enige wat je nu nog moet doen, is je Netflix-pagina of app vernieuwen, en je vindt direct bijna alle seizoenen van Grey’s Anatomy klaar om te streamen!

Wil je meer? Kijk het nieuwste seizoen van Grey’s Anatomy op Hulu

Grey’s Anatomy is zo’n verslavende serie dat je gewoon niet kunt wachten op het nieuwe seizoen. En hoewel seizoen 20 nog niet aangekondigd is in Nederland, en zelfs niet te zien is op Netflix in de VS, is er toch een manier om het nieuwste seizoen en alle recent uitgebrachte seizoenen van de serie nu te bekijken – namelijk op het streamingplatform Hulu.

Grey's Anatomy streamen op Hulu

Hulu is een van de beste streamingplatforms ter wereld. Helaas is het alleen beschikbaar in de VS. Maar zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, is toegang krijgen tot Hulu vanuit Nederland geen probleem met de hulp van VPN Nederland.

Dus als je geen genoeg kunt krijgen van de beste medische show op tv en de nieuwste seizoenen wil zien voordat iemand anders dat doet, doe dan dit:

1. Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op al je apparaten.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in de VS.

3. Abonneer je op Hulu. Dit vereist een Amerikaanse betaalmethode, dus we raden aan een virtuele bankkaart te gebruiken of simpelweg een Hulu-cadeaubon online te kopen.

4. Log in op je nieuwe favoriete streamingplatform en geniet van alle 20 seizoenen van Grey’s Anatomy zonder beperkingen.

En terwijl je daar bent, bekijk zeker ook al het andere dat Hulu te bieden heeft, inclusief het nieuwste seizoen van The Rookie of bekroonde shows zoals The Act.

Hoeveel seizoenen heeft Grey’s Anatomy?

Vanaf 2024 heeft Grey’s Anatomy 20 seizoenen, waarbij het nieuwste seizoen langzaam uitkomt en de laatste aflevering op 30 mei wordt uitgezonden.

Helaas is het 20e seizoen van Grey’s Anatomy momenteel niet beschikbaar voor streaming in Nederland en zal het pas lang na de uitzending in de VS op Amerikaanse streamingplatforms verschijnen.

De cast van Grey’s Anatomy

Er zijn een paar vaste gezichten die we elk seizoen weer terugzien, maar het leuke aan Grey’s Anatomy is dat er steeds weer een nieuwe lichting dokters binnenkomt. Het is dus een lekkere mix van vaste en terugkerende personages. In alle seizoenen zien we natuurlijk Ellen Pompeo die schittert als Dr. Meredith Grey, het centrale personage van de serie. En we genieten ook van Chandra Wilson als de vastberaden Dr. Miranda Bailey en James Pickens Jr. als de wijze Dr. Richard Webber.

Andere bekende gezichten zijn Kevin McKidd als Dr. Owen Hunt en Caterina Scorsone als Dr. Amelia Shepherd. Nieuwere toevoegingen zoals Jake Borelli als Dr. Levi Schmitt en Chris Carmack als Dr. Atticus Lincoln brengen de laatste seizoenen een frisse energie in de serie.

Grey’s Anatomy, voor een flinke portie drama en intrige

Grey’s Anatomy blijft een van de meest geliefde en langstlopende medische drama’s op tv, met boeiende verhaallijnen en lekkere mix van nieuwe en oude gezichten.

Of je nu vanaf het begin hebt meegekeken of net begint, de serie heeft op elk vlak wel iets te bieden. Er is flink wat emotie, spanning en intrige, maar gelukkig valt er soms ook nog wel wat te lachen. Het lijkt wel een echt ziekenhuis! Alhoewel we hopen dat het echte ziekenhuispersoneel het iets rustigers heeft thuis 😉

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant