Hoe kijk je The 100 op Netflix?

mei 15, 2024

Miniseries zijn leuk, maar als je echt lekker in een serie zit dan is het fijn als er flink wat seizoenen zijn om van te genieten. The 100 is zo’n serie waar je wel even zoet mee bent, want met 7 seizoenen die elk beter zijn dan de vorige is het een ijzersterke show.

Als je de The 100 nog niet hebt gezien, is dit absoluut binge-waardig materiaal voor de komende maand. Heb je de serie al gezien? Dan is hij zelfs nog beter bij een tweede keer kijken. En zat je midden in het kijken naar de serie en verdween hij plotseling uit je streamingbibliotheek? Dan vraag je je natuurlijk af: waar kun je de volledige serie van The 100 bekijken? We gaan je er alles over vertellen!

Bekijk The 100 op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en stream The 100 opnieuw met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie The 100 bekijken?

Op dit moment is er geen enkele manier om de serie The 100 te streamen in Nederland. De enige manier om de serie te bekijken is door het huren of kopen van een seizoen op platforms zoals de Microsoft Store, waarbij je meer betaalt dan je voor een heel jaar aan streamingabonnementen zou doen, en dat is natuurlijk geen optie.

Maar wat nou als we je vertellen dat je gewoon alle 7 seizoenen van The 100 kunt streamen op Netflix? En het enige wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland!

Hoe VPN Nederland je kan helpen om The 100 op Netflix te streamen

Elke Netflix-bibliotheek ter wereld is anders. Dus als iets niet beschikbaar is op Netflix in Nederland, wordt het vast ergens anders ter wereld gestreamd. Dit is het geval met de serie The 100 – die wordt misschien niet gestreamd in Nederland, maar is perfect te bekijken op Netflix in de VS.

The 100 streaming op Netflix in de VS

En het mooiste hieraan is dat je toegang kunt krijgen tot de bibliotheek van de Amerikaanse Netflix en The 100-serie kunt bekijken met behulp van VPN Nederland!

VPN Nederland is een unieke tool waarmee je je virtuele locatie kunt wijzigen naar vrijwel elke locatie ter wereld. Hiermee verbeter je niet alleen je online privacy en veiligheid, maar kun je ook toegang krijgen tot streamingplatforms, Netflix-bibliotheken, shows, films en zelfs sporten die je anders niet zou kunnen bekijken.

Dus je hoeft The 100 niet op dvd te kopen of te wachten tot het maanden of jaren later op een willekeurig streamingplatform in Nederland wordt teruggebracht. Je kunt nu meteen je streamingverslaving bevredigen!

Hoe kun je The 100 op Netflix bekijken?

Het streamen van The 100 op Netflix is eenvoudig! Volg gewoon de volgende stappen:

1. Eerst abonneer je je op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat. Zorg ervoor dat je een abonnementsplan kiest dat het beste bij je past – ben je er zeker van dat je alle 7 seizoenen in een maand kunt bekijken?

2. Vervolgens start je de app en verbind je met een van onze krachtige servers in de VS. Dit zal je virtuele locatie veranderen en je toegang geven tot de Amerikaanse versie van de Netflix-bibliotheek.

3. Vernieuw Netflix zonder uit te loggen en begin meteen met het streamen van The 100.

Zie je hoe makkelijk het is? En als je er toch bent, zorg er dan voor dat je ook alles bekijkt wat de beste en grootste Netflix-bibliotheek te bieden heeft, inclusief kaskrakers zoals Anyone But You, of andere geweldige shows die je nergens anders in Nederland kunt bekijken, zoals Black Sails.

Twijfel je nog? Probeer het gratis!

Ben je er niet helemaal zeker van of het echt allemaal zo eenvoudig is? Wat dacht je ervan om een voorproefje te nemen van alles wat VPN Nederland kan doen… Gratis!

Inderdaad. Probeer VPN Nederland gratis en test uit hoe makkelijk het is om alles te streamen wat je wil, zonder iets te betalen! De gratis VPN Nederland app wordt geleverd met alles wat de premium versie heeft, inclusief:

  • Alle beschikbare servers meteen beschikbaar
  • Alle functies ontgrendeld
  • Volledige streamingoptimalisatie
  • Premium klantenondersteuning die jou net zo belangrijk vindt als een betalende klant

De gratis VPN Nederland app wordt geleverd met een royale datalimiet waarmee je niet alleen kunt zien hoe goed het werkt, maar zelfs een paar afleveringen van The 100 gratis kunt streamen en kunt ervaren hoe geweldig het is om te streamen zonder grenzen of beperkingen!

De cast van The 100

Een van de hoofdrolspelers is Eliza Taylor, die de rol van Clarke Griffin vertolkt. Naast haar zien we Bob Morley als Bellamy Blake, Marie Avgeropoulos als Octavia Blake, en Lindsey Morgan als Raven Reyes.

Deze acteurs hebben niet alleen indruk gemaakt in The 100, maar zijn ook bekend van andere projecten. Zo is Eliza Taylor bijvoorbeeld eerder te zien geweest in de Australische soapserie “Neighbours“, terwijl Bob Morley bekendheid verwierf met zijn rol in “Home and Away“. Marie Avgeropoulos heeft in verschillende films en tv-series gespeeld, waaronder “50/50” Lindsey Morgan zagen we al eerder in “General Hospital” en “The Night Shift“.

Niks te kijken? Dan ken je VPN Nederland nog niet

Ben je ook altijd op zoek naar nieuwe series en films om te kijken? Kijk dan eerst even naar VPN Nederland, want met behulp van VPN Nederland ben je niet beperkt tot de kleinere bibliotheek van Netflix in Nederland, maar kun je moeiteloos de veel grote Amerikaanse Netflix binnenkomen, waar een compleet nieuw aanbod op je wacht.

En dat niet alleen, je krijgt dankzij VPN Nederland ook toegang tot een heleboel andere streamingdiensten en (sport)programma’s waar je anders geen toegang tot zou hebben. Dus pak je popcorn en bereid je voor op 7 epische seizoenen van The 100 die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zullen houden.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant

Wat is doxxing?

Wat is doxxing?

In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...