Hoe kun je de serie Normal People gratis kijken?

jul 2, 2024

Er bestaan heel veel series over jonge mensen die verliefd zijn. Klik willekeurig iets aan op Netflix en je vindt gegarandeerd een paar seizoenen van een zoetsappige melodrama. Daarom zijn series zoals Normal People zo belangrijk en opvallend.

Met een getrouwe vertelling van het sensationele boek van Sally Rooney, is Normal People niet je typische houdt-ie-wel-of-houdt-ie-niet-van-me-drama. Het is natuurlijk een verkenning van de liefde, maar het biedt ook een doordachte kijk op het moderne klassenprobleem, de mogelijkheden voor sommigen en het gebrek daaraan voor anderen. Het laat zien hoe deze kloof, ondanks eeuwen van pogingen om deze op te lossen, nog steeds onoverbrugbaar is. Normal People is een serie die moeilijke vragen stelt onder het mom van een hartverscheurend tienerdrama. En het is een serie die je absoluut moet zien als je dat nog niet hebt gedaan. Dus, laten we uitzoeken hoe je dat kunt doen.

Bekijk Normal People gratis!

Krijg toegang tot BBC iPlayer en stream Normal People nu helemaal gratis met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Normal People kijken?

In Nederland is je enige optie om de serie Normal People te kijken via NPO Plus. Je zult hem niet vinden op Netflix, Videoland of Prime Video, NPO Plus is je enige optie. Maar dat hoeft niet zo te zijn. En als je geen NPO Plus-abonnement hebt, heb je er misschien dus ook geen nodig, want alles wat je nodig hebt om de serie te kunnen kijken is VPN Nederland!

Normal People gratis kijken op BBC iPlayer

Als je in Nederland woont moet je dus een streamingabonnement afsluiten om Normal People te kunnen kijken, als je nog geen NPO Plus abonnee bent, maar in het Verenigd Koninkrijk kun je de serie nu direct kijken op het streamingplatform BBC iPlayer!

De serie The Normal People streaming op BBC iPlayer

Wacht, is BBC iPlayer niet exclusief voor het VK? Ja, maar met de hulp van VPN Nederland kun je je virtuele locatie veranderen en nu direct toegang krijgen tot het BBC iPlayer streamingplatform met slechts een druk op de knop!

VPN Nederland is gemaakt om streamingongelijkheid te overwinnen en alles wat je wil kijken naar je device te brengen, waar het ook vandaan moet komen en waar het ook wordt gestreamd. Met de hulp van onze app kun je je virtuele locatie veranderen van Nederland naar het VK en toegang krijgen tot zowel BBC iPlayer als alle andere Engelse streamingplatforms en alles wat ze te bieden hebben.

Wil je niet betalen voor nieuwe streamingplatforms om Normal People te kijken? Laten we erachter komen hoe je dat doet.

Hoe kijk je Normal People op BBC iPlayer

We hebben het extra makkelijk voor je gemaakt om alles te bekijken wat je wil. Zo simpel is het om Normal People nu direct gratis te streamen:

1. Het eerste wat je moet doen is een VPN Nederland-abonnement afsluiten, en dan onze VPN-app downloaden en installeren op je apparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in het VK.

3. Navigeer naar het BBC iPlayer streamingplatform en maak een gratis account aan met behulp van een Engelse postcode, zoals: SW20 0EL, HA5 2HJ, BH2 5DN, etc.

4. Zoek naar Normal People op het uitgebreide BBC iPlayer streamingplatform en geniet!

Oh, en als je er dan toch bent, kijk ook zeker naar al het andere dat BBC iPlayer te bieden heeft – van Normal People, Doctor Who, en The Tourist, tot Wimbledon, snooker en alles daartussenin!

Lust, liefde, en een enorme aantrekkingskracht

Wat als je helemaal gek bent op iemand, maar je vrienden en familie vinden dat de ander niet binnen jouw ‘status’ past. Geef je toe en neem je afstand, of maakt deze tegenwerking het afspreken met elkaar juist veel en veel spannender. Normal People is een spannen liefdesdrama met een heel hoog ‘wat zou ik doen’ gehalte.

Geweldig geschreven en perfect uitgevoerd. Normal People is veel meer dan alleen een tienerserie, en zeker een die op je kijklijst moet komen te staan.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant