Twee manieren om gratis de serie The Tourist te kijken

mei 30, 2024

Zin om even helemaal mee te leven met een bizar verhaal van een aan de andere kant van de wereld? Dan zit je met The Tourist goed. Want er gaat niets boven een goede klassieke serie over iemand die wakker wordt in een klein ziekenhuis op het platteland van Australië met een geval van geheugenverlies en op pad gaat om zijn duistere verleden te ontdekken en er dan voor weg te rennen. En The Tourist is niet alleen een geweldige serie die het ietwat clichématige uitgangspunt een nieuwe richting opstuurt, er zijn twee hele geweldige seizoenen van!

Als je nu toch maar eens wist waar je de serie moest streamen. Gelukkig vertellen wij je precies waar en hoe je beide seizoenen van The Tourist geheel gratis en zonder onnodige abonnementen kunt bekijken!

Bekijk The Tourist nu!

Stream de serie op Netflix of BBC iPlayer met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je The Tourist zien?

The Tourist wordt overal in Nederland gestreamd. Momenteel kun je beide seizoenen van de serie alleen exclusief op NPO Plus bekijken. Je kunt echter ook één seizoen van The Tourist zien op HBO Max en NLZIET.

Hoewel de opties meer dan voldoende lijen, vereisen ze allemaal dat je een betaald abonnement op een streamingdienst afsluit, waar je dan aan vastzit. Geen fan? Dan is VPN Nederland misschien wel de perfecte oplossing voor jou!

Met behulp van VPN Nederland kun je met slechts één druk op de knop je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot streamingplatforms en streamingplatformbibliotheken die alleen in andere landen beschikbaar zijn. Hierdoor kun je elk seizoen van The Tourist volledig gratis of op bekende streamingplatformen streamen, zonder dat je nog meer abonnementen hoeft af te sluiten of te veel hoeft te betalen voor je entertainment.

Geïnteresseerd? Laten we eens kijken wat de opties zijn.

Hoe bekijk je The Tourist op Netflix?

Op jouw Nederlandse Netflix staat The Tourist misschien niet, maar in Amerika kun je Netflix gewoon aanzetten en beide seizoenen van de serie gewoon streamen!

The Tourist-serie streaming op Netflix VS

Wil je de Amerikaanse Netflix-bibliotheek verkennen en elk seizoen van The Tourist streamen zonder onnodige streamingabonnementen? Dat kan eenvoudig met VPN Nederland:

1. Het eerste dat je moet doen, is een VPN Nederland-abonnement afsluiten, onze geweldige VPN-app downloaden en installeren op je apparaten.

2. Start vervolgens de app en maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in de VS. Hiermee heb je toegang tot alle lokale streamingplatforms en hun bibliotheken.

3. Laad ten slotte je Netflix-bibliotheek opnieuw en The Tourist kan meteen gestreamd worden!

Cool toch? Oh, en als je beide seizoenen hebt gezien, bekijk dan zeker al het andere dat American Netflix te bieden heeft – van Madame Web tot Anyone But You en Dark Waters, van Grey’s Anatomy tot The 100, en zelfs een nieuw gamingsegment dat je alleen kunt krijgen in de VS!

Bekijk The Tourist gratis op BBC iPlayer

Heb je geen Netflix? Wat dacht je van een andere optie om beide seizoenen van The Tourist volledig gratis te bekijken op het Engelse BBC iPlayer-streamingplatform? En natuurlijk kun je er toegang toe krijgen met behulp van VPN Nederland.
The Tourist streaming op BBC iPlayer

Ontdek hoe gemakkelijk het is om vrijwel onbeperkt gratis streaming-entertainment te krijgen:

1. Abonneer je eerst op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in het Verenigd Koninkrijk. Hiermee krijg je een Engels IP-adres, waardoor je toegang hebt tot vrijwel alle lokale streamingplatforms.

3. Ga naar het BBC iPlayer-streamingplatform en maak een gratis account aan met een Britse postcode, zoals: SE28 8AA, TR9 6QS, DN7 5JD, etc.

4. Als je wordt gevraagd of je een tv-licentie hebt, klik je op “Yes“.

5. Zoek ten slotte The Tourist in de bibliotheek van het platform en geniet ervan!

BBC iPlayer is een geweldig streamingplatform vol exclusieve inhoud. Bekijk dus zeker het laatste seizoen van Doctor Who, I Kissed a Girl, en nog veel meer.

De cast van The Tourist

 • Danielle Macdonald – Helen Chambers
 • Jamie Dornan -The Man
 • Ólafur Darri Ólafsson – Billy Nixon
 • Damon Herriman – Detective Inspector Lachlan Rogers
 • Shalom Brune-Franklin – Luci Miller
 • Victoria Haralabidou – Lena Pascal
 • Alex Dimitriades – Kosta Panigiris
 • Greg Larsen– Ethan Krum
 • Olwen Fouéré – Niamh Cassidy
 • Kamil Ellis – Sergeant Lammon
 • Mark McKenna – Fergal McDonnell
 • Francis Magee – Frank McDonnell
 • Alex Tsitsopoulos – Dimitri Panigiris
 • Conor MacNeill – Detective Ruairi Slater
 • Damien Strouthos – Marko
 • Nessa Matthews – Orla McDonnell

Kijk The Tourist gewoon op Netflix of BBC iPlayer, en geniet daarna van nog meer hitseries

The Tourist is een heerlijke, spannende serie die over de hele wereld een grote hit werd. Heb je hem nog niet gezien? Dat is niet zo gek, want om beide seizoenen te kunnen kijken moet je nét het juiste abonnement hebben. En wie kan in deze tijd zoveel verschillende streamingabonnementen betalen, dat moet je niet eens willen. Gelukkig is er VPN Nederland, waarmee je niet alleen The Tourist gewoon op Netflix of via de BBC iPlayer kunt bekijken, maar ook toegang krijgt tot allerlei andere streamingplatforms en hun content.

Een hele wereld gaat voor je open! Maar eerst even kijken wat er nou allemaal aan de hand is met die toerist met geheugenverlies in Australië.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant